• Evi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már kezdtem kétségbeesni, hogy túl sokat kalandoztam a XI. kerületben és tágítani kell a határaimat más kerületek felé, amikor is tegnap reggel megpillantottam egy ismerős képet, Eviét. Ő a 2015-ös év nagy kedvence volt nálam, de aztán sajnos hosszabb időre eltűnt.
    Most pedig felbukkant újra - és milyen közel hozzám!
    Azon nyomban telefont ragadtam és nagyon örültem, amikor meghallottam édes, egy kicsit rekedtes, ismerős hangját. Kedvesen elbeszélgettünk miután bemutatkoztam neki és meg is beszéltünk egy mai találkát. Kicsit később újra hívtam, mert még hallani akartam a hangját...és mert elfelejtettem rákérdezni a fontos dolgokra :)
    ma délelőtt fixáltuk az időpontot és megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    A kelenföldi pályaudvarhoz közeli egyik nagy házban rendezte be főhadiszállását. Ebből következően szinte minden eszközzel könnyen elérhető. Metró, buszok, villamos és autó is, mert a parkolás könnyű és ingyenes.
  • Helyszín:

    Az említett magasház sokadik emeletén van a kis lakás. A liftből kilépve sokszor balra kell fordulni, hogy meghalljad a szívednek oly kedves hangot: a kulcs zörrenését a zárban és megláthasd ezt a kis angyalt.
    A lakás egy tágas garzon szerintem, mert csak egy szoba van. Benne hatalmas franciaágy, ülőgarnitúra a cuccoknak, kis szekrények. A fürdő lakótelepi sablon, nem nagy de makulátlanul tiszta. A kádban Babázhatsz kedvedre, van választék. Puha törcsibe töröltem testemet és a szájvizet is használtam.
  • Lány külseje:

    Evi egy kis tünemény! Már 2015-ben is nagyon a szívembe zártam, mert nemcsak, hogy nagyon csinos, hanem hihetetlenül édes a mosolya. Nézzétek csak meg a 10. és 11. képen, hogy megértsétek miért ejtett rabul annak idején ez a mosoly.....és miért nyűgözött le most is az első pillanatban!
    Amikor mosolyog/nevet huncutul összehúzza szempilláit és onnan néz rád szeretettel gyönyörű kék szemével. A szolid smink csak mégjobban hangsúlyozza kislányos huncutságát, de egyben nagyon csábos pillantásokhoz segédkezik.
    Mióta nem láttam felszedett pár kilót, de ez nem volt zavaró, sőt! Olyan erotikus kisugárzást kölcsönzött neki, nem tudtam betelni a szép telt cicik kényeztetésével, a kis pocija simogatásával! És egy kicsit később észleltem, hogy megvannak még a két évvel ezelőtti kedvenceim: az édes kis szőke pihék a derekán. Amikor hátsó alakzatban közelítesz élvezet bámulni a pihéken megcsillanó napfényt, simogatni selymes derekát.
    Aki a vékonyabb lányokat szereti az ne őt keresse, viszont aki egy dögös, szexi, érzéki vadmacskát keres aki az egyik pillanatban elképesztő erővel követeli a szexet míg a kielégülése után barátnősen hozzábújva simogatja, az megtalálja vágyának tárgyát Eviben.
  • Action:

    Amikor beléptem a lakásba rögtön felismert és szinte a nyakamba ugrott. Egy szexi fekete baby-dollban fogadott, de bugyi az nem volt a kis huncuton :). Így miközben ajkaink mohón egymást keresték, finoman rámarkoltam kemény popsijára és így húztam magamhoz. Hosszú, már-már szerelmes csókban forrtunk össze, nem könnyen tudtam magamat rávenni hogy kibontakozzam ebből a csodás őlelésből és elmenjek fürdeni.
    Mire kiértem a fürdőből, már megszabadult egyetlen ruhácskájától és szendén illegetve magát elém tárta a meztelen igazságot :)
    Azonnal ismét magamhoz húztam és tovább folytattuk a szenvélyes csókolózást, majd az ágyra állítottam és így éppen szemmagasságomba kerültek a csodás cickók. Kedvesen megszeretgettem őket, amit Evi édes nyöszörgéssel jutalmazott. Tovább is simogattam volna, de amikor a puncijához értem szenvedélyesen nyöszörögni kezdett és lehűzott magához az ágyra ahol hanyatt feküdt és magára rántott.
    Újabb csókok következtek, majd elindultam feldezni egyre izgatottabb testét: úgy éreztem minden egyes csókom és érintésem tovább tüzeli benne a vágyat, mert egyre szenvedélyesebben sóhajtozott és vadabbul remegett a teste.
    Kedvenc helyemre érve elkezdtem puncusát kényeztetni és közben testének reakcióiban gyönyörködtem: szemét lehunyva, kis száját picit eltátva sóhajtozott miközben a szemeim előtt egyre hevesebben remegett kis pocija és az édes cickók.
    "Sajnos" nem engedte meg nekem hogy nyelvemmel repítsem el, mert eddigre már annyira felizgatta magát, hogy mielőbb magában akart tudni :)

    Átvette az irányítást és egy hihetetlenül érzéki franciával gerjesztette a végletekig az addigra már teljesen felspannolt kisorit. Hol teljesen eltüntette kicsi szájában kezezés nélkül, hol csak a makkal incselkedett - miközben én a ciciknél gépészkedtem. Közben persze nem feledkezett meg arról, hogy szenvedélyes pillantásokat lövellve tovább "borzolja az idegeimet" :) Ahogy rám borult és forgatta a kis buksiját a kisorin, lófarokba fogott szőke haja kéjesen csiklandozta mellemet-hasamat.

    Már mindketten remegtünk a vágytól, amikor végre vv-t adott rám és szinte magára rántva misszibe "parancsolt". Reakcióit figyelve olyan mozgással és tempóval kényeztettem amire vágyott, és erről egyre fokozódó és egyre hangosabb nyöszörgései tanúskodtak. Mikor a csúcs felé közeledett egész testében remegni kezdett, a fenekemet markolva egyre erősebben húzott magába és édesen a fülembe zihált-nyögdécselt.
    Nagyon tetszett, ahogy bájos kis arca teljesen kipirult az élvezetek hatására - egyszerűen gyönyörű volt ahogy végül elrepült!
    Persze nem érte be ennyivel és nem engedett ki magából...szinte követelte a teste a folytatást. Popsiját markolva, lábát a nyakamba téve tovább folytattuk nászunkat egészen addig, amíg ismét megajándékozott az előzőt kissé még felül is múló csodás élvezésével. És megint követelte a folytatást, kis kezeivel magába húzva-szorítva ágyékomat és a kisorit. Repült, csak repült ez a drága kis királylány - és ekkor már semmi hiányérzetem nem volt az elmaradt franciás játékom miatt.

    Fordulást javasolt és "d...ál meg jól" felkiáltással fogadott magába kutyusban. Élvezete egyre magasabb szintre jutott és én próbáltam a lépést tartani vele és úgy tenni jót neki ahogy kívánta. Közben kéjesen gyönyörködtem a derekán végigfutó hullámokban és a már említett szőke kis pihékben.
    Evi egyre mohóbban tolta rám popsiját és egyre vadabb tempót "követelt" meg tőlem - ami persze nem volt ellenemre. Megint láttam édes arcát kipirulni, hallgattam kéjes sóhajait és zihálását, majd már nem bírtam tovább az ostromot és elszálltam, mint a győzelmi zászló....
    Még ekkor sem "hagyott nyugton" ez a kis édes "zsarnok", mert még további néhány lökést "követelt" :) Persze nem kellett erőszakoskodnia, mert nagyon is kedvemre való volt így elcsendesedni benne. Kimerülten dőltünk egymás karjaiba, de azt hiszem mindkettőnknek nagyon édes volt ez a szexfergeteg.

    Szépen letisztogatott, majd édesen csacsogva hozzámbújt még mindig tüzes testével és sokáig beszélgettünk, miközben Evi a mellszőrzetemmel játszott én pedig beszívtam hajának illatát és a hátát simogattam. Nagyon jó volt így egymás karjaiban elcsendesedni!

    Már csak a zuhany volt hátra és a nehéz szívű búcsúzás - amit nem könnyített meg Evi csodás meztelenségének látványa és ahogy csókos szájával folyton az enyémet kereste.
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlagos csokrot helyeztem a kis szekrényre érkezésem után a kis lila csoki alá, aminek nagyon örült. Amennyi energiát elégettünk, szerintem kellett is neki az utánpótlás :)
  • Összkép:

    Evi a nagy kedvencem volt 2015-ben és nagyon szomorú voltam, hogy csak egyszer tudtunk találkozni akkoriban. Most nagyon megörültem közelségének és egy feledhetetlen órát töltöttem a társaságában. Eszméletlen erős szexuális vágyával "padlóra küldte" a vénülő oroszlánt, aki azonban egyáltalán nem bánta ezt :)
    Egy édes, aranyos, bájos királylányból egy pillanat alatt vált érzéki, vágytól fűtött kielégíthetetlen vadmacskává, ami bizony nagyon is kedvemre való volt.
    Ismét csak csodálattal adózhattam Evi szépségének, egyetlen alkalom biztosan nem volt elég hogy beteljek vele.
    Amellett, hogy ilyen érzéki szeretőm volt, nagyon sokat beszélgettünk személyes dolgairól, vágyairól - és nagyon jól esett, hogy ennyire a bizalmába avatott.
    Tényleg olyanok voltunk mint két fiatal kamasz, aki nem tud betelni a szex és a másik testének élvezetével, ugyanakkor azt éreztem vele, mintha egy kedves barátnőmmel találkoztam volna újra. Nemcsak hogy működött a kémia közöttünk, hanem szinte felfalfaltuk-felperzseltük egymást.
    Lehet, hogy csak egy nagyon feltüzelt állapotában találkoztam vele, de mindenesetre frenetikus volt vele a szex! Tesztelni fogom, hogy később is ilyen heves lesz-e benne a vágy .....feltéve, hogy megint nem "szökik el" előlem :)
Happy Massage