• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyorsan, még előző nap egyeztettem vele. telefonon könnyen elérhető, bár az oldalról néha-néha eltűnik.
  • Megközelítés:

    A környék könnyen megközelíthető, nem forgalmas rész. tömegközlekedéssel, autóval is elérhető. a forgalom nem nagy.
  • Helyszín:

    Egy új építésű ház. A környék csendes. Parkolót is könnyű találni. A lakás egy jó elerendezésű, tágas, tiszta. A fürdőszobában kád, a túsfördők széles választéka. A szobában félhomály, franciágy, egy szekrény, a szekrényen egy tükör, mely a hangulatot növeli.
  • Lány külseje:

    Csinos, jó alakú, szép formás, markolászható popsi. Hosszú szőke haj, szép cicik, gyönyürű bimbókkal megáldva.
  • Action:

    Lotti egy nagyon közvetlen, kezdeményező lány. Egy mellatróban és egy kis tangába fogadott, mellyel rögtön felizgatot. A tusolás előtt megkérdezte, hogy mit szeretnék. Gyors tusulás, majd a szobába visszaérkezve bugyiba fogadott. Ágyra feküdve rögtön átvette a kezdeményezést. Csók, majd a melleimet nyalogatva haladt lefelé és kezelésbe vette a makosmarcit. Fantasztikusan csinálta, pár perc után fenekemet kitolva kérte kényeztesse egy kicsit a popsimat is. Fantaszikusan csinálja, jó nyálasan, mélyen nyalva az ánuszomat. Hagytam volna, hogy sokáig csinálja, biztos elsülök. Kértem feküdjön hanyat, hogy én is kezelésbe vegyem hamvas kis punciját. A ki rózsája nagyon finom volt, az ajkai jó nagyok. Hagyta hogy hol a punciját, hol az ánuszát kényesztessem. Gondolom, hogy élvezte, de szerintem a csúcsra nem tudtam sajnos eljutatni. Ezután sapkát húztunk, majd elől próbáltunk. Hát igen Lotti jó szűk nyílással van megáldva , így nem sokára végem is lett benne. Kis pihenő, masszás, beszélgetés után Lotti kezdeményezett. Szimpatikus volt, nem egy ijedős tipus. Beszélgetésünk során is kezével játszott a farkammal, aminek hamar meg lett a hatása. Kaptam megint egy kellemes franciás kényesztetést tőle, majd újabb sapka húzás után kutyába folytatuk. Fantasztikus volt, látni magunkat a tükörben, fenekét markolászva, alulról himbálózó melleit nézve sikerült elmennem.
  • Elszámolás:

    Normál átlag, sok extra- ami másnál az- itt az alapban. A talákozásunk végén számoltunk el.
  • Összkép:

    Lottiban egy nagyon kedves, nem ijedős, kezdeményező lányt ismerhettem meg. Szóval fantasztikus. Biztos, hogy felkeresem még párszor és igyekeszek eljutatni a csúcsra.
Happy Massage