• Vivien11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Vivien11 reagálása

    Kedves Csitta először is köszönöm szépen a kedves beszámolódat,és hogy megtiszteltél a látogatásoddal!:)

    Én is jól éreztem magam a társaságodba,hisz egy kedves,értelmes embert ismerhettem meg személyedben,akivel nagyon kellemesen eltudtam tölteni az időmet, értelmes engem is érdeklő beszélgetéssel többek közt:)
    Ám megmondom őszintén csalódott is vagyok,mert sajnos az írásod nem fedi teljesen a valóságot,és én ezt szeretném megcáfolni,mielőtt még tényleg elhinnék a kedves urak,hogy nem teljesítem amit vállalok,és kamu ígéretekkel csábítanám a vendégeimet!

    Kezdeném azzal,amit te is leírtál,hogy egy órás programra jelentkeztél be hozzám, ami igaz is,csakhogy Te itt masszázs közben szerettél volna hosszabbítani,mert hirtelen ez akkor jutott eszedbe,arra nem is gondoltál,hogy más vendéget is fogadok még aznap akire szintén fel kell készülnöm,és pihennem is egy kicsit mert nem a futószalagos lányok táborát képviselem!

    A masszázst amit felajánlottál azért utasítottam vissza,és remélem nem bántottalak meg vele,mert volt aki erre hivatkozva vissza akart élni a helyzettel,és nem igazán masszírozni szeretett volna engem,hanem teljesen mást,amit leginkább a parteres hölgyeknél kapnak meg az urak,én pedig szeretném a félreértéseket elkerülni!
    Legrosszabbul az esett,hogy azt állítod nálam nincs kölcsönösség még másfél órában sem,nos ez abszolút NEM FEDI A VALÓSÁGOT!!!
    Ugye Te kérted,hogy először a masszással kezdjünk,illetve,hogy minél tovább húzzam az élvezeteket,amit én maradéktalanul teljesítettem is,hogy a kedvedbe járjak,de te az időnk legutolsó perceiben találtad ki,hogy szeretnél kölcsönösséget,nagyon sajnálom én nem tudok két perc alatt elélvezni,a hattyú halálát pedig nem szeretném eljátszani,hogy becsapjak másokat,egy szóval nem állítottam,hogy erre nincs lehetőség,másfél órában sem,ha előbb szóltál volna úgy osztottam volna be az időnket,és mindkettőnk számára élvezetekben zárult volna le a pásztoróránk,nem is értem miért állítasz rólam ilyen valótlan dolgokat,nagyot csalódtam benned!
    Bár igazából nincs min csodálkozom,hisz nekem azt mondtad mikor itt voltál,hogy már több mint egy éve nem voltál masszázson,és akihez jártál az már rég elment,ehhez képest most néztem meg az adatlapod dec.8-tól 31.-ig négy lányról is írtál zsinórban,én ezt elég érdekes dolognak tartom!

    Remélem kellemes emlékekkel távoztál tőlem,de megmondom őszintén én ezek után nem szeretnélek fogadni,mert olyan emberekkel nem szeretném az időmet tölteni,akik nem a valóságot állítják mások felé,hisz a bizalom sincs meg ilyen esetekben,enélkül pedig nincs értelme egy következő találkozásra!

    Üdvözlettel Vivien

  • Egyeztetés:

    Már előző este írtam neki, igaz későn, így nem is várhattam el, hogy válaszoljon, de másnap délelőtt elsőre felvette és 2 óra múlva már ott is voltam nála. Könnyen ment.
  • Megközelítés:

    A Móricztól 17,47,41-es villamosokkal könnyen megközelíthető a hely, jellegzetes, szinte eltéveszthetetlen.
  • Helyszín:

    Igényes újépítésű lakóház, új lakásokkal. A szoba kicsike, de a célnak megfelel, benne rettentő mennyiségű olaj,krém és mindenféle kencefice. Hangulatos világítás, halk kellemes zene, tükrök körbe, masszázspad. A fejnek külön párna leterítve, benne kémlelőlyuk. (Ez nem mindenhol alap!) A fürdőszoba igényes, zárható tolóajtós tusolóval, 30 féle tusfürdő és szájvíz, nagyon jól felszerelt. A törölköző is meleg volt!
  • Lány külseje:

    Amikor megláttam az ajtóban Vivit, elállt a légezetem is és mondanom sem kell, hogy rögtön az a csodás popsi kerítet gondolati szinten hatalmába, hogy huhuhúúú, ez valami eszméletlen szép. Sokkal jobb, mint a képeken. Sportos, gyönyörű szexi arc, copfba összefogott haj, kedves hang, visszafogott stílus. Nagyon tetszett. Egy rózsaszín fehérneműben fogadott, ami mindent sejtetett.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején tisztáztuk az 1 órás programot. Először masszázst kértem, majd utána a levezetést. Az olajat választottam, előre fel volt melegítve. Lábaktól halad felfelé, erotikus benyúlások nem voltak sajnos, de a termetéhez képest viszonylag erős keze van és jó technikája, közben beszélgettünk. Kellemes partner ilyen téren is. A masszázs közben megkérdeztem, hogy szerepel-e opcíóként a kölcsönösség, mivel az oldalon ki volt rakva, de sajnos nem lehet választani még a másfél órás programban sem. Azt is megkérdeztem, hogy megmaszírozhatom-e, de ezt is finoman, udvariasan visszautasította, mivel nem szeretei az ilyesmit régebbi rossz tapasztalatokból kifolyólag. Elfogadtan szó nélkül. Viszont a masszázst követően megfordultam és megkért, hogy olajozzam be, NANÁ! :) Gyönyörű test, feszes mindenhol, az a popsi mennyei. Kicsit olyan érzésem volt, hogy nem tudja magát annyira átadni magát az erotika részének. Egyszóval lehetett érezni rajta, hogy tartja magát. Tudjátok miről beszélek?! Viszont nem foglalkoztam evvel és finoman bekentem olajjal mindenhol, majd visszafeküdtem és kaptam egy nagyon profi lingam masszázst, amit el kell ismerni, hogy nagyon jól csinál. Mivel hamar a végéhez közeledtem megkértem, hogy húzzuk még, ezt nagyon kedvesen elfogadta és teljes testes csúszkába kezdett.
  • Levezetés:

    Na ez valami elképesztően jó volt. Közben azt a gyönyörű popsit markolásztam, simogattam végig. Majd rátért a franciára, amit kellemesen elnyújtott. A végén megkértem, hogy had üljek fel és a mellére élveznék. (Az arcára és a szájába nem lehet.) Szépen elvitt a végére majd határozott mozdulatokkal kiverte az utódokat a mellkasára. Törlés és fürdés. Felajánlotta, hogy velem tart, de mivel az a tusoló kicsi lett volna kettőnknek, így ezt most kihagytam.
  • Elszámolás:

    A budai átlag feletti, de nekem összességében megérte. Valószínű, hogy még vissza fogok térni hozzá egy hosszabb programra, mert Vivi igazán dögös, "kislányos", de céltudatos lány.
  • Összkép:

    Összességében 10/10-et adnék egy kis zárójelben megjegyezve, hogy az oldottsága hiányzott, mármint az a barátnős feeling. Nagyon cuki amikor nevet :)
Happy Massage