• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap elsőre sikerült elérnem, sajnos aznap nem tudott abban az időintervallumban fogadni, amikor ráértem BP-n, ezért másnapra egyeztettünk. Mindent megbeszéltünk, mindent elmondott, igazán közvetlen, de határozott stílusa volt, nekem tetszett.
  • Megközelítés:

    A ház előtt a kapuban találtam parkolóhelyet, de szerintem 16 óra után sokkal rosszabb a helyzet, bár rengeteg parkoló van a környéken. A környék fizetős, avgy leaglább is a Váci úti része, beljebb nem tudom, lehet arrafelé ingyenes. Tömegközlekedéssel is igen könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Egy "felújított" tízemeletes, a folyosó olyan 70-es évekbeli, a lift azonban olyan mint ha egy penthouse-ba mentem volna. A 90-es évek elejének hangulatát idézte, teljesen oda voltam érte. A lakás (amit láttam belőle) a célnak teljesen megfelelő, egy kifejezetten nagy ágy, később kipróbálásra érdemes bútorok és egy életnagyságú poszter Noyáról, szerintem jól dobja a hangulatot. Mivel az ajtó tejüveges, így láttam hogy valaki más is van kint (Noya barátnője), de nem volt zavaró, meg engem alapvetően nem is zavar, swinger klubokban hozzászoktam hogy néha karnyújtásnyira néznek... vagy be is szállnak :) A fürdő kicsi, de a célnak megfelel, a függöny nem tapadt hozzám (ritkaság), rengeteg tusfürdő és szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Mivel csak arckitakarásos kép van fenn a neten, így félig-meddig bizonytalanra mentem, bár egy-két kitakarás elég sokat sejtet a valóságból, érkezésemkor nem várt meglepetés. Noya magas lány, csinos, a mellei feszesek, az ajka volt egy kicsit teltebb (ez nem jött le a képről) attól, mint amit elképzeltem, de összességében a képek teljesen visszaadják a várakozásokat, abban a "szaggatott" fekete ruhában fogadott, ami a hirdetésben is van, kifejezetten jól áll neki, nagyon kihangsúlyozza a szép és formás idomait. Egy dögös MILF, ahogy manapság szoktuk mondani. A bőrén sok tetoválás van (nekem kifejezetten tetszettek, mivel nem színes-szagos izék), olyan csinos harmincas, "életszagú" nő, akit alapból leszólítanék egy "ismerkedős" helyen, nem az az "elérhetetlen photoshop tündér", magyarán az összhatás tökéletes.
  • Action:

    Zuhanyzás után kértem egy masszázst, mivel eléggé hideg volt, meg nem is voltam túl jó passzban, már fáradt voltam. Testápolóval kaptam egy finom masszázst, bár az elején jelezte, hogy nem profi masszőr, de nem is azért mentem hozzá, hogy a letapadt izmaimat kiengedje, így kifejezetten élveztem, ügyesen csinálja, ellazít, közben terpeszben rajtam ült, éreztem a punciját hozzám nyomódni, ami nagyon jó volt. Ezt követően felültem és Noya egy elsőrendű mélytorkos franciát nyomott, a tempót alapvetően én diktáltam, élveztem minden percét és közben - ha éppen nem élvezkedtem - simogattam itt-ott. Ezt követően hanyatt feküdt kérésemre és kinyaltam, megujjaztam, amit úgy vettem észre, kifejezetten élvezett. Ismét jött egy kis francia tőle, közben ujjaztam a fenekét is. Majd ezt követően hátulról találtam meg és így is mentem el. Utána jó sokat beszélgettünk (tényleg nem voltam ma a helyzet magaslatán), nagyon jó társaság. Legközelebb tuti lesznek tuti olyan dolgok, amiket most nem próbáltam ki, előre várom az új találkozást, Noyát szeretném "sok részletben" felfedezni.
  • Elszámolás:

    Régi BP átlag és ha azt is veszem, hogy más lánynál felszámított extrák is alapban vannak benne, akkor kifejezetten baráti. Első alkalommal voltam nála, nem kérte el előre, a végén rendeztük. Abszolút fantasztikus értékarány.
  • Összkép:

    Na. Egy dolog volt, amit nem értettem, miért nem adott senki magas pontot a "barátnő feeling"-re, habár magasra pontozta Noyát, de most már megértem. Ha az ember ez alatt azt érti, hogy a nála sokkal fiatalabb leányzó, nagy, ártatlan bociszemekkel figyeli a férfi minden mondatát és közben aktívan helyesel, akkor azt nem Noyánál kapja meg az ember. Ő egy határozott, csinos, életerős, érett NŐ. Így aztán a szexnek is más a hangulata, különösen ha az ember elmúlt 30 és a nőket kezdi keresni a "csajok" helyett. Biztosan visszajáró vendége leszek, rengeteg dolgot szeretnék vele kipróbálni, nagy tapasztalatokkal rendelkezik és profin "érzi" a testét és azt hogy mi a jó a vendégnek, nem csak "lenyomja a kötelező köröket".
Happy Massage