• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtti napon hívtam telefonon, és szerencsére szabad volt még a kért időpontban.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű parkolni a környéken, de a metró megálló sincs messze, így bkv-val sem lehet gond.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendes, a fürdőszobában széles választék tusfürdőkből. A szobában egy széles franciaágy van, fotel, szék, amiket akár akció közben is lehet használni.
  • Lány külseje:

    Noya jó alakú, csinos, kedves lány. Engem a kért combfixben és szexi fehérneműben fogadott, nagyon dögösen nézett ki. Mellei szépek és nagyok, popsija kemény és gömbölyű. Vannak rajta tetoválások, de ez csak még egyedibbé teszi.
  • Action:

    Fürdés után kértem egy sztriptízt, amit örömmel teljesített. Én a kis fotelban ültem, ő pedig táncolt és vetkőzött előttem. Nagyon izgatóan tudja mozgatni a popsiját, közben néha nagyokat csap rá, ettől én is kedvet kaptam és megpaskoltam. Amikor lekerült a melltartó, melleit a számhoz tolta, és bíztatott, hogy szopjam. Nagyon vadító. Utána ő is szopni kezdett (nem a melleimet), amit nagyon intenzíven és mélytorkosan csinált.
    Kértem hogy a vibrijével is játszadozzon. Lefeküdt az ágyra, velem szemben, szétnyitotta a lábait és a vibrátorral izgatta magát. Látszott hogy nagy rutinja van a dologban, észbontóan erotikus volt.
    Nemsokára áttértünk a popsinyalásra, engem kényeztetett fürge nyelvével. Ebben is ügyes volt, a golyókat sem hagyta ki a játékból.
    Kedvet kaptam hozzá, hogy én is kényeztessem a popsiját, így 69-be fordultunk, és először ujjal, majd vibrivel izgattam az ánuszát. Közben ő lelkesen szopott.
    Kis idő múlva váltottunk, és ő izgatta magát tovább a vibrivel, hol a popsiban, hol a punciban, és közben ujjaival egyre hevesebben izgatta a csiklóját. Mindeközben én vele szemben élveztem a látványt, és a lábfejével izgatta a farkam. Így sikerült elélvezni mindkettőnknek, szinte teljesen egyszerre.
    Levezetésként egy jót beszélgettünk, illetve főleg ő mesélt magáról és a munkájáról, de nagyon érdekes volt.
  • Elszámolás:

    A végén letettem az asztalra. Nála minden az alapban van, így nagyon kedvező az érték arány.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes órát töltöttem Noyával. Igazi profi hozzáállás, barátnő érzés ugyan nincsen, de kedvesség az van, és minden kívánságomat teljesítette. Abszolút megérte, őszintén ajánlható mindenkinek aki ilyet keres.
Happy Massage