• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Kedves hangon elmondta a tudnivalókat. Pontos útbaigazítást is kaptam a megközelítéssel kapcsolatban.
  • Megközelítés:

    A Mester utcából nyíló utcácskában van a rendelő, a Boráros tértől nagyjából egy versztányira.
    Nincs nagy autós forgalom, ezért azt gondolom, hogy a parkolás nem okozhat gondot.
    Én a BKV-t használtam, így a 4-6-os villamos Mester utcai megállójától egy 5 perces sétába került odatalálnom.
  • Helyszín:

    Új építésű az ingatlan, így kívül belül nagyon igényes. A lakás ízlésesen van berendezve, és nagyon otthonos. A fürdőszoba kádas-zuhanyfüggönyös, szárazkilépős, vastagtörölközős. Sajnos én nagyon szórakozott hangulatban lehettem, mert elfelejtettem használni a szájvizet, aminek később meg is „ittam a levét” :), és azóta is ég az orcám miatta.
    A hancur-szobában (és az előtérben) is van szék a lepakoláshoz. Jó minőségű és keménységű az ágy is. A vizuális típusok, mint én, a fürdőszobai tükörben sasolhatják az eseményeket, mert Zaya jó érzékkel nyitva hagyta a helyiséget elválasztó ajtót.
  • Lány külseje:

    A külsejére a sportos jelző tökéletesen illik. Testfelépítése, szép tartása, finoman izmos alkata jól mutatja, hogy gondosan karbantartja a karosszériát. Karja, háta különösen tetszett és többször megcsodáltam testét mozgás közben, amint elmélyülten dolgozott rajtam.
    A mellek kemény szilikon cicik, csókra termett, brutálszép hetyke bimbókkal.
    Helyes arc, vastag csókos száj, fitos orr, és okos kék szemek teszik teljessé az összképet. Nekem nagyon tetszett.
  • Action:

    Kis fekete melltartó-bugyi szettben és magas sarkúban fogadott, de az utóbbitól hamar megszabadult. Megkínált egy teával és egy házi készítésű kókuszgolyóra emlékeztető afrodiziákummal amitől titkon reméltem, hogy a potenciámra is jótékonyan hat. Könnyedén az ölembe ült, átkarolt és így csiviteltünk egy kicsit, mintegy bemelegítésképpen. Aztán elmentem fürdeni.
    Visszatérve, az ágyon térdelve kezdtünk ismerkedni egymással, pici csókocskák, kölcsönös simogatás, feltérképezés, egymásra hangolódás formájában. Ekkor már Rezsőke is éledezni kezdett és amint Zaya ezt észlelte, rögtön kezelésbe vette. Jólesett, ahogy elkezdte masszírozni a zacsit, amitől még jobban elkezdte fújni a pofáját. (mármint Rezsőke )
    Felálltam az ágyra, miközben Zaya elém térdelt, és egy nagyon kellemes, mélytorkos elemekkel tarkított franciát kaptam. Csintalan szemeivel gyakran nézett a szemembe, amitől még jobban elkezdett forrni a vérem. Néhányszor pornósan megcsapdostam a farkammal a kinyújtott kis nyelvét aztán néztem a fürdőszobai tükörben a hátán a pici kis izmok játékát, miközben időnként éreztem a szűk torok szorítását. Mennyei volt.
    Aztán átgördültünk 69-be és elég hosszan nyaltam-faltam, kényeztettem szép kis cicáját, aminek a végén remegve elélvezett.
    Később gumit rakott rám, amit szájjal görgetett fel. Ezután szemből lassan beleült, pont úgy ahogy szeretem. Ráfogtam a kézbeillő kis popókra és koppanásig toltam, majd finoman mozogva élveztük a pillanatot. Gyorsítás-lassítás, csókok,(csókocskák) kavalkádja. Ezután még mindig szemből guggolva folytatja, közben popsit fogom, nézem ahogy ki-be járok benne. Időnként megszívom a meredező bimbókat és érzem, élvezem, ahogy a farkam az izmos satuban van.
    Ezután szemből támadtam, közben kellemesen nyögdécsel, szorít. Szinte egybe olvadva dugtam a kis drágát, és annyira jó, hogy már nem is bírtam tovább és telelőttem a gumit.
    Hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott és felajánlott egy krémes masszázst.
    Csevegés után újra keményre varázsolt a szájával és kutyusban folytattuk. Lehet neki keményebben pakolni, és amikor időnként ráfogtam a csiklóra és megálltam, Ő akkor is folytatta a mozgást. Nagyon tetszett ez a fajta aktivitása. Többször éreztem, hogy a visszafordíthatatlan folyamat közelében vagyok, de sajnos már nem sikerült az áttörés.
    Már csak egy rövid tussolásra maradt idő. Öltözködés közben/után még beszélgettünk egy jót, ami miatt kicsit túlcsúsztam időben, de úgy éreztem,ill. remélem ez nem jelentett problémát.
  • Elszámolás:

    Extrák nélkül, az új pesti átlagot jelentő csokréta, amit a végén helyeztem el egy kis asztalkán. Nem beszéltünk róla, mert nem is kellett.
  • Összkép:

    Zaya egy nagyon édes, barátnős hangulatot könnyen megteremető tündér. Pompás házigazda és nagyon jó szerető. Úgy érzem, még nem maxoltuk ki a bennünk lévő lehetőségeket, ezért (is) már alig várom az újabb találkozónkat.
Happy Massage