• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napokkal korábban hívtam,hogy biztos be juthassak hozzá. Kétszer hívtam,nem tudta felvenni,de kicsivel később vissza csörizett. Újra felhívtam,könnyen és gyorsan meg beszéltünk mindent,nagyon készséges és rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Nem vagyok pesti így autóval érkeztem GPS segítségével. Elsőre,könnyen oda találtam. Sok parkoló van az épület előtt és mögötte is, ez utóbbi fizetős.
  • Helyszín:

    A Váci úton egy panel épület sokadik emeletén található Noya igényesen berendezett lakása. A szobában van egy hatalmas és kényelmes francia ágy,egy asztal,egy szekrény, és egy forgós szék a tánchoz, amit használtunk is. A fürdő tiszta, minden megtalálható amire szükség van,tusfürdők,szájvíz,teljesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Noya egy gyönyörű és kívánatos nő,olyan brutális kisugárzással ami hamar rabul ejtett. A képeknek abszolút megfelel, annyi különbséggel,hogy élőben sokkal vadítóbb. Az arca szép,kívánatosan finom tapintású és illatos bőre van. A testét edzéssel tartja karban. Nekem a feneke, a melle, a puncija és mindene nagyon durván bejött.
  • Action:

    Messziről érkeztem Noyához, úgy éreztem érte megéri ennyit utazni, főleg ilyen brutális hidegben, már nagyon kíváncsi voltam rá. Megérkezésem után a szobába invitált,nagyon szimpatikus,mosolygós volt már első pillantásra. A képein is látható sokat sejtető fekete bodyban fogadott. Az ajándékot elhelyeztem az asztalra, előre, végig ott is maradt,egy órára érkeztem. Kaptam törölközőt, megmutatta a fürdőt, közben jeleztem neki hogy táncot szeretnék az elején,nem volt semmi akadálya.
    A tisztálkodásból visszatérve Noya leültetett a székre,zenét indított és kezdődött a show. Szépen lassan,erotikusan körbe táncolt, közben lassan levetette a sexy ruciját. Hozzám simult minden porcikájával,majd csókolóztunk,de úgy rendesen nyelvesen. Utána elém térdelt és neki állt az öcskös kényeztetésének szájjal.Nagyon jól csinálta, változó tempóban, kevés kézhasználattal. Utána fel térdelt a ágyra és pucsított nekem egy olyat, hogy örökre az agyamba égett. Lefeküdt az ágyra, picit játszott a puncijával, majd elő varázsolta a vibrijét, behelyezte magának, majd következett amit már nagyon rég vártam mondta hogy "gyere". Már ott is voltam és elkezdtem kényeztetni a punciját, a nyelvemmel körbe udvaroltam szép csillogós pirszingjét, a vibrátort pedig járattam benne. Egész testével és kéjes hang hatásokkal jelezte hogy élvezi. Ezután a hátamra feküdtem és az igazi pornós francia csak most következett. Volt ott köpködés, bő nyál, igazi mélytorok, rendesen beledöngölt az ágyba,mámorító érzés volt.
    Utána gumit húztunk, először bele ült és fokozott tempóban meglovagolt,finom szűk a hölgy. Isteni látvány volt ahogy csinálta és élvezte. Időnként kéjesen a szemembe nézett ördögi huncut mosollyal az arcán. Következőleg az oldalára feküdt, én mögé térdeltem, az egyik lábát fel emelte és így nyomtuk. Volt hogy rám szólt hogy "ez az nyomjad", engem az ilyen őrjítően izgat és kénytelen vagyok engedelmeskedni. Idővel letette a lábát a hátára fordult, közben is folyamatosan csókolóztunk, az ujját bedugta a puncijába a farkam fölé, és közben ahogy rám nézett, hát egyszerűen végem volt. Szóltam hogy a szájába szeretném végezni,ennek készségesen eleget is tett. Elé álltam és óriásit robbantam majd mindent eltűntetett. Le tisztogatott, majd ajánlott egy masszázst, de ezt nem kértem csiklandós vagyok. Úgyhogy beszélgettünk egy jót. Noya szókimondó nő és nekem nagyon bejött.
    Következett a második menet, egy újabb csúcs franciát kaptam, majd gumit és neki álltunk hátulról, ő térdelt az ágyon én pedig álltam.Először punciba nyomattuk, igyekeztem jól oda tenni neki, brutálisan élvezte is. Majd át raktuk popsiba,ezt mindenképp ki akartam próbálni nála, és hát nem csalódtam. Nem panaszkodott a fokozott tempóért,sőt. Közben a punciját izgatta a kezével, szerintem sikerült a csúcsra juttatnom. Végül elért a hatalmas vég. Újabb tisztogatás után elindultam a fürdőbe és észre vettem hogy közel 80 perc telet el,de azt mondta hogy ne foglalkozzak vele, mert őt sem érdekli, ez nagyon pozitív.Utána még beszélgettünk egy kicsit, majd végül fájdalmas búcsút vettem tőle.
  • Elszámolás:

    Minden megfelelt annak amit korábban a telefonban le egyeztettünk.Budapesti régi átlag, de Noya átlag feletti élményt nyújt. Nekem mindenképp nagyon megérte.
  • Összkép:

    Noya egy tapasztalt, erotikától fűtött nő. Nagyon élveztem minden pillanatot, remélem ő is. Nála minden úgy van ahogy az adatlapján szerepel. Megkaptam tőle azt a brutális pornós élményt, amiért őt választottam. Teljesen korrekt a hozzá állása, csak ajánlani tudom, én mindenképp vissza térek hozzá, ha tudok. Köszönök neked mindent.
Happy Massage