• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Flottul ment, kinéztem, elolvastam róla tudós elődeim dolgozatait, hívtam, elértem, egyből volt időpont.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út sarok, ott ahol van egy benzinkút is. Parkolás ingyenes, parkolóhely módjával. Villamost láttam elzúgni, de gondolom busszal is érkezhetünk.
  • Helyszín:

    Modern sarokház, többfelől van bejárata, nekünk a benzinkút felőli oldalról kell kapucsengetni. Sportosan felgyalogoltam, belső körfolyosóról nyílik a kéjlak. Sötét előszoba, konyha valami függönyszerűséggel leválasztva és három baszoba vár minket. Füri ok, semmi érdekes vagy vicces nem jut eszembe róla. A nekünk kiutalt szobában jó minőségű franciaágy, szék a ruháknak, meg egy kisszekrény a kellékeknek. Tisztaság van, hangulat kevésbé. Valamilyen zene szólt valahonnan, nem emlékszem, talán cd. Mindegy megteszi.
  • Lány külseje:

    A fotók pár kilóval ezelőtt készültek, a bőre nem olyan feszes, hasra felment egy pici és a popsi sem olyan kerek, kemény, mint a képeken. Cici szilikon, én egyel kisebb méretet kértem volna a helyében, kicsit gravitál, mellbimbóudvar hatalmas. Punci, popsi nem baba, ám borotvált, felette szőrháromszög és köldökpiercing figyel. Lába kecses, vékony. Fekete szettben fogadott. Smink nincs, még körömlakk sem, natúr napja volt. Arckitakarás nélkül hirdet, nincs lutri. Kedves, közvetlen, természetes stílusa van, intelligens nő. Külföldi munkatapasztalat, satöbbi már mögötte van, megfontolt rutinróka, látott már mindent, profin pörgeti az eseményeket. A korából ő is bátran lekerekített valamennyit, de hát ezt már megszoktuk.
  • Action:

    Az ágy mellett álltam, amikor kedvesen hozzámbújva, csókokkal és az ezredes simogatásával elkezdte a hangulat megteremtését. A natúr franciához az ágyra ültettem, majd az ágyra fektetve folytattuk. Így is lett végem, utódainkat komótosan a szájába engedtem, ő meg onnan a szilviába. A franciát nyugodtan csinálta, néha kicsit oldalról is adta neki, nyalogatta, kellemes volt, a hazai ízeket idézte meg. A szemkontaktus, mélytorkos igyekezet, zacsinyali, környékkel foglalkozás elmaradt, bár egy kis nyálcsorgatás volt. Erre bátorítottam is. Ahogy jeleztem rutinos, inkább korrekten le akar rendezni, de nem akar elkápráztatni.
    Az első fordulónak gyorsan vége lett, ezért bőven volt időnk megbeszélni az időjárást és az egyebeket.
    Nálam nagyon fontos tényező az értékelésnél, hogy mennyire játszik megúszásra egy-egy hölgy. Mikor egy órás vagy hosszabb randira érkezem és előtte a telefonban elhangzik, hogy ennyi időben két lövés van, akkor elvárom, hogy fel is kínálják ennek a lehetőségét. Maguktól kezdjenek neki, kérdezzenek rá, célozzanak rá viccesen, mit tudom én, bármi. Ha nekem kell eszükbe juttatni, ne adj isten bizonygatnom kell, hogy húsz percbe simán belefér még egy lövés, tehát úgy érzem, hogy szívességet tesznek, akkor az eléggé le tud lombozni.
    Ezért igen jó néven vettem, amikor Vivien rákérdezett, hogy kipihentem-e magam.
    Ismét a franciával indultunk, de pár perc után felgyorsítandó az eseményeket, tudakolta, hogy jöhet-e a gumi. Jöhetett. Rámült, fordítva, így boldogan néztem ahogy a punciját, seggét alaposan odaverve csattogott rajtam. Ezután misszibe fordultunk, szintén a javaslatára, majd doggyban ért a vég. Néha elcsattant egy csók és kellemes hangokat is hallatott, türelmesen hagyta, hogy elvégezzem a dolgom. Nem volt semmi színház.
  • Elszámolás:

    Előtte, magamtól tettem le egy jól látható helyre, végig ott is maradt.
    A fővárosi kerek átlagár tartalmazza a két lövés, nf, nfvsz, kölcsönösség, csók tételeket, ezt azért ki kell emelnem, méltányos árszabás.
  • Összkép:

    A képek és a lelkendező beszámolók alapján a külsőjét illetően kicsit mások voltak az elvárásaim, de nem bántam meg a látogatást.
    Korrektül teljesültek az elképzeléseim, kedvesen le lettem rendezve, kedvező ár-érték arány mellett, de nem sarkall arra semmi, hogy visszamenjek.
Happy Massage