• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt egyszerűen, gördülékenyen minden gond nélkül. Néhány csengőhang után felvette és már meg is beszéltük
  • Megközelítés:

    Nagyon forgalmas helyhez közel van a rendelő. Metró, busz, vonat a közelben. Személy szerint gk-val voltam, a parkolás ingyenes és könnyen lehet helyet találni.
  • Helyszín:

    Egy magas toronyház emeletén van a lakás. Gyönyörűen van berendezve, mindenhol rend, tisztaság. A fürdőben zuhany és itt is minden kulturált és mindennel fel van szerelve ami szükséges a kellemes környezethez. tökéletesen megfelel a helyszín!
  • Lány külseje:

    A képek hűen visszaadják Brendus külsejét, bár visszasötétítette a haját, tehát most nem szőke. Arca helyes, nem filigrán típus, de nagyon formás hölgy, mindene a helyén. Kelyhe borotvált és csodálatos. Egyben van a lányka!
  • Action:

    Régi ismerősként üdvözöltük egymást, hiszen már régóta vagyok a hódolója. Sötét színű érdekes ruhakölteményben fogadott a köpeny alatt, ami vadítóan kukucskált reám. A "fogadó"puszik és csókocskák után, megkaptam türcsimet, és indultam is fürdőszobába, felkészíteni testecskémet az akcióra. Miután magányomban elvégeztem ebbéli tevékenységemet csusszantam is ölelésébe.

    Csókokkal, simogatásokkal kezdtünk. Bejártam Ungot,Berket, Baranyát és hogy-hogy nem a RÉSnél találtam magam, ahol a csiklójával együtt kezelésbe vettem Brendus "altáját". Nagyon parádés a reakciója-mondjuk mindenre-, ami egyből működés-képes állapotba hozta "bájdorongomat". Ez a szitu feldobta Brendát és nagyon profi, csodálatos, egyedül-álló kényeztetés csomagot kaptam tőle amely gyakorlatilag mindent tartalmazott. NF, MNF, kézimunka, golyózás........meg mit tudom én már azt, de olyan kemény voltam mint a fagyos kutya lába. Kértem is a védőpajzsot és már hatoltam is bele nagy elánnal, hiszen tudtam, hogy ma együtt kell lennem e lánnyal. Lovacskáztunk egy kicsit majd misszi és már húztam is fel gyertyába és így vágtam utat "Phallosommal", majd a súlypontját leengedve, felette egyik lábamat áthelyezve, vadul lökdösve mártogattam belé "nyúlványomat". Szereti a vad, keményebb tempót, amelyet most ez úttal nagy örömmel vettem fel. Éreztem a végem és mivel nem kenyerem a gumiba élvezés, így a befejezés egy bő nyálas, magas szintű orál után Brendus szájában abszolválódott mindkettőnk kifejezett örömére. Egy darabig a szájában lüktettem és a gyönyörtől elgyengülve bambultam a nagyvilágra majd kifeküdtem mint a medvebőr.

    Dumcsi következett és mivel régen találkoztunk így bőven volt témánk. Tök jó volt ellazulni de bizony ismét ágaskodni kezdtem, persze amiben nagy szerepe volt Brendának is. Bájosan kedvesen simogatott, golyózgatott és hoppá-csak ismét a szájában találtam magam.Megint megkaptam az igazi nyálasat, észbontóan jó volt ahogy nyelvével körülölelt és izgatta receptoraimat. Eljött az idő a gumihúzásra, és ismét egy igazi doggy. Brendában melegedve, hallani aranyos sikolyát mely át volt itatva a kéjjel, gyönyörködni a hátában, közben előttem Budapest kivilágított panorámája az ablakon keresztül ami látható volt, mint mondjak, szerintem maga a mennyország. Pozi váltás és misszi. Ismét gumitlanítás és kézi munka, orál. Kicsit elszámítottam magam, ezért Brendusra nagyon hosszadalmas munka jutott de elérte a végkifejletet és eldurrantam mint a lufi nagy magasságban. Idő kellett a felocsúdáshoz, de felettébb kellemes volt a regeneráció. Laza tusi és duma, elszámolás, puszis búcsú, könnyek nélkül.
  • Elszámolás:

    Ez a délután mindent megért, nem hogy a pesti átlagnak megfelelő adományt. Régen túlléptem időkorlátaimat de semmi zokszó. Roppant módon ért a férfi test izgatásához és nem kérdés a kielégülés! Hogy megérte-e? Ha, ha, ha!!! Nem kérdés az igen válasz!!
  • Összkép:

    Ez egy hatalmas szexkavalkád volt egy fantasztikus hölggyel, akiben nem lehet csalódni. Csodát kap az ember ha Brendához megy. Nem kérdés, hogy ajánlom!!!:-)
Happy Massage