• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel telefonon nem sikerült elérnem, küldtem neki egy sms-t, hogy másnapra mikor lenne szabad időpontja. Nemsokára válaszolt is rá szerencsére így tervezhettem a randit. Itt megjegyezném, hogy nálam szelektálási pont ha valaki nem válaszol az sms-emre, óriási mázlimra Jázmin válaszolt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, egyértelmű a cím jó megközelítés, fizetős parkolás az utcán de az olcsóbb kategória. Mindenféle BKV eszköz jár ezenfelül a környéken.
  • Helyszín:

    Egy relatív új építésű ház egyik emeletének kis pöpec lakása a tetthely. Rend, tisztaság, modern felszerelések, nekem nagyon tetszett a lakás is, habár nem, vagyok ingatlanos.
  • Lány külseje:

    Amikor nézegettem a képeit elgondolkodtam rajta, hogy ezek a képek mennyire valóságosak. Amikor kinyílott az ajtó az állam leesett, ugyanis a képeken lévő dögös bombázó mint ha lemászott volna a fotókról és ott állt előttem. Semmi átverés, 100 % bombanő. De így élőben még jobb, ugyanis a képek nem adják vissza az illatát, gyönyörű bőrét, vagány stílusát. Nem vagyok egy izgulós meg lefagyós típus, de akkor elállt a lélegzetem. Kidolgozott, szolibarna test, bársonyos bőr, vadító illat, világbajnok popsi és mellek és mellé egy, az ilyen testhez illő, ultra dögös és szexi arc, amelynek alig mersz a szemébe nézni, mert szinte felfal a tekintetével. De nem is volt könnyű a szemébe nézni, mert a fekete semmit nem takaró fehérneműből előkandikáltak az általam valaha látott legtökéletesebben elkészített mellek, amelyek vonzották a tekintetemet.
  • Action:

    Átadtam a kis ajándékomat, amelynek szerencsére örült, majd átbeszéltük a dolgokat. Egy órában két franciát kértem + mélytorok és kényszerfrancia. Mindenben nagyon készséges volt, mindent amit kértem teljesíteni kívánt, egyszerűen tökéletesen indult. Gyorsan elhúztam a fürdőbe, visszarohantam, elhelyezkedtem az ágyon, majd kezdetét vette a műsor. Jázmin elhelyezkedett a lábaim között, majd egy olyan franciát, nem is, rosszul mondom, szopást mutatott be, hogy a fülem is kettéállt. Folyamatos hanghatások, szinte folyamatos mélytorok, néha, nem is, elég sokszor megfogtam a fejét és rányomtam, gond nélkül lenttartotta jó pár másodpercig. Világbajnok szopás + verhetetlen vizualitás. Egy bombázó csaj szopja vehemensen a farkad olyan arccal és testtel, amely még a pornófilmekben is ritka. kb jó 15 perc szopás, vagy inkább szopatás (?) után órásit élveztem a szájába de csak utána is csinálta rendületlenül úgy kellett leállítanom, mert majdnem elájultam: :-) Ezután tisztálkodás, majd beszélgettünk jó húsz percet mindenféléről. Ritka aranyos és jó fej csaj, nem volt olyan téma, amihez ne tudott volna hozzászólni. a beszélgetés közben azért emlékeztetett, hogy szóljak csak nyugodtan, ha készen állok a második körre. Mikor úgy éreztem, hogy folytathatjuk Jázmin újra felvette az előző pózt és rendületlenül folytatta a szopást. Itt már jöttek a csúnya mondatok is amelyek igencsak ösztökéltek és bár többször is a csúcs közelében voltam nem sikerült sajnos másodszor is elmennem. Ez csak rajtam múlt, mert alkalmi szeretőm mindent megtett az ügy érdekében de sajnos mostanában egylövetű lettem. Mint a múltkor az egyik kolléga ecsetelte a vérfasz jellemzőit én itt hozzátenném, hogy sajnos egyik ismérve azokon felül az egylövetűség. Szóval a kettőből csak egyet lőttem, viszont az akkorát szólt mint egy magnum. Ezután letusoltam, felöltöztem, loptam még pár csókot aztán sajnos mennem kellett a dolgomra. De az utcán már azt tervezgettem, hogy mikor fogok tudni visszamenni ehhez a szexistennőhöz.
  • Elszámolás:

    Előre leraktam az asztalra szokásom szeruint és a végéig ott is maradt. Amikor mentem el röhögtünk is egyet, mert az asztalon lévő sapkám helyett majdnem azt raktam el. Alap óra és az extrák szerintem olyan jól lettek belőve, hogy minden egyes forintja megéri. A hölgy és a műsor minősége messze túlszárnyalja az ajándék mértékét. Főleg ha belegondolok, hogy sokkal rosszabb helyen és csajnál is hagytam már ott ennyit. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Picit félve kerestem fel Jázmint, mert jó pár évvel ezelőtt egy hasonló kaliberű csajnál eddigi legrosszabb, hirdető lányoknál szerzett élményemet éltem meg. Azóta kerültem a szőke, szilikonos bombázókat. Én hülye, bár ne tettem volna, mert Jázminban megtaláltam a tökéletes alkalmi szeretőt, akinél egy darabig le fogok horgonyozni. Én így képzelem el a tökéletes szolgáltatót, mint ahogy Jázmin előadja a dolgokat. Tökéletes test, vagány stílus, dögös, gyönyörű arc hihetetlen szexuáis kisugárzás, maximási teljesítmény. Mindemellett olyan élményt képes nyújtani a szex terén, ami tökéletessé teszi az egész összképet. Nekem mostantól Ő az új etalon. Még jó pár évvel ezelőtt volt a Reiter F. utcában egy Trésy nevű lány, vele éreztem még ilyen jól magam. Pedig aki ismerte tudja, hogy Ő egy igazi legenda volt a berkeinkben. Köszönök mindent Jázmin!
Happy Massage