• Jàzmiiin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívásomat egy nagyon bájos, kedves hang fogadta.
    Könnyen találtunk időpontot, nagyon rugalmas volt!
  • Megközelítés:

    Egyszerű, gyors, egy nagyon forgalmas úttól pár száz méterre, kb 2-3 keresztutca.
    A háztól 50-100m-en belül több parkoló is volt!
  • Helyszín:

    Új de kicsi lakás, egy szobás, nappalis ahol a kisebb helyiségben volt a konyhabútor és egy franciaágy, engem itt fogadott Jázmiiin. Persze ennek is volt előnye: Vízzel, Kávéval és saját készítésű sütivel lettem kínálva amit az akció után el is fogadtam ( nem kellett igyekeznem, mert azt monda hogy Ő nem 1 órát számol az 1 órás vendégre) ! Ilyen kedves fogadtatással még nem találkoztam! 5* :-)
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően egy magas lány fogadott, bájos arcú de kicsit megszeppenten!
  • Action:

    Az ajtóban picit meglepődtem a magasságkülönbségen mert a magassága ellenére magassarkúban fogadott, de a szobába lépve egyből megkértem hogy bújjon ki a magassarkúból, amit boldogan meg is tett és már el is illant a kellemetlen érzésem! :-))
    Egyeztettünk mit is szeretnék, gyors tus után vissza a szobába, ahol az ágyon várt meztelenül! Natúr francia után, közös francia ami fenséges volt, mondhatni profi! Pár perc után kértem a munkaruhát és hátúról "estem neki"miközben a popóját is izgattam!!! A látvány (formás, kemény popó és vékony derék) és az érzés (szűk, szűzies punci) miatt nem is bírtam sokáig és kértem hogy a szájába fejezhessem be ezt a menetet, ez minden várakozásomat felülmúlta!
    Rövid tisztálkodás után kaptam egy rövid olajos simogatást, amit nem igényeltem sokáig, mert percek múltán kész voltam a következő menetre!
    A hátára fektettem és el kezdtem nyalni amit szemmel láthatóan nagyon élvezett, sőt el is juttattam a csúcsra, ami tényleg őszinte volt!! Én is kaptam egy kis kényeztetést (csak hogy érezzem a törődést) és már kezdtem is újra. :-) Több pozitúrát kipróbáltunk, megpörgettem rendesen, nagyon szuper volt, gyönyörű fiatal teste!!!!
    Gyors tus után éltem a felajánlott kávéval és saját készítésű sütivel,miközben kicsit beszélgettünk az asztalnál ülve (meztelen) egész otthonias volt minden! Így még nem "búcsúztak" tőlem!
  • Elszámolás:

    A megbeszélteket az elején adtam amit "hanyagul" az asztalra tett és ott is maradt távozásomig, mintha ez csak mellékes lenne számára! :-))
  • Összkép:

    Nagyon meg voltam elégedve mindennel a kezdeti "feszültség"után (a magasság miatt) az egyik legnagyobb élményben volt részem!
Happy Massage