• Renáta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A karácsonyi előtti időszakban már jeleztem neki érdeklődésemet tudománya iránt,de némi hátráltatás hatására csak az újév elején sikerült meglátogatnom. Üzenet itt,telefon ott,Dominika stílusa által olajozva.
  • Megközelítés:

    Marina-part, sok "régi" kellemes emlék lelőhelye. Most gazdagodtam egy újjal. Autóval közeledtem amit a park elején kötöttem ki gond nélkül, majd a tetthelyre a fagyos Dunai széltől kísérve sétáltam el. Tömegközlekedve ajánlott a réteges öltözködés...
  • Helyszín:

    Fullos kis lakás,ha jól láttam 2 szobával. Hangulatos kellemes,tetthelynek tökéletes. A szobában a tükrök mennyisége és mérete hagy némi kívánni valót maga után,tekintettel vendéglátóm szemlegeltetésre csábító külsejére. A fürdő is tökéletes,két apróság maradt meg bennem.Egyrészt a sorban felfedeztem a kedvenc tusfürdőmet, ami nem jellemző,a másik a zuhanyrózsa színes produkciója.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy "mindenki vágya" bomba szomszédlányt reméltem,és tökéletesen azt is kaptam. Imádnivaló természetes szépség, ha minimum egy tízessel fiatalabb lennék,kéne otthonra. Gyönyörű alak finom bőr elbűvölő arc, veszélyes elegy.
  • Erotikus masszázs:

    Kb 4 hónapja nem volt részem masszázsélményben, úgyhogy vendéglátóm alapos szemrevételezése után, jólesően terültem el hason,és adtam át magam Dominika kezeinek és egyéb testrészeinek.Minden testrésze érintette szinte mindenemet, ami meglehetősen izgalmas volt... Kellemesen beszélgettünk, de időnként bizony megkukultam és csak élveztem a helyzetet. Nem komoly átgyúrás volt hanem igazi lazító vágyfokozó érintéshegy,megfelelően fűszerezve izgalmas leheletfinom puszikkal.Már a kezdeteknél is gondot okozott a hasrafekvés, de kis idő múlva már komoly beavatkozást igényelt kisbarátomat a még éppen elviselhető pozícióba igazítani.
  • Levezetés:

    Miután a fordulásra felszólítást kaptam,én egy helycserére kértem őt, de önző módon nem viszonoztam a masszázst, hanem szép testét fedezetem fel, meglátogatva minden pici zeg-zugot... Mindenhol találtam rajta valami szépséget és csókolni valót.Nem is hagytam ki semmit. Csodás borotvált kincset találtam odalent,aminek kényeztetésével szívesen eltöltöttem volna hátralevő időnket,de annyi gyönyörűséget találtam előtte hogy vétek lett volna nem vissza-visszatérni mindenhová. Dominika formás lábaival külön szerelembe estem, ujjacskái pirosló gyöngyök,és roppant finomak, formás pici lábfeje némi extra kérésem teljesítésében is partner volt. Imádtam! A viszonzás is nagy örömömre volt,vendéglátóm szuperül kombinált kéz és szájmunkával kényeztetett, majd így is ért el a vég. Ügyes lány. Roppant ügyes. :)
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük a megbeszéltektől kissé magasabbat, mivel tekintettel az élményekre némi hosszabbítást kértem.Mindent egybevetve nekem Dominika társaságáért bagó.
  • Összkép:

    Csak ismételhetem magam fentebbről: "ha minimum egy tízessel fiatalabb lennék,kéne otthonra".
    Messzemenően ajánlott, és visszamenős.
Happy Massage