• SweetWasabi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Kedves Ragi ÚR!!!:)))

    Megtisztelő.hogy én lettem a kiválasztott a masszázskategóriás szüzesség elvételedhez!!
    Hab a tortán,vár Pam Anderson!!:))Nem túloztál semmiben,ez így nagyon korrekt,és meg kell hogy írjam,én is roppant jól éreztem magam eme kis találkozón!!:))
    Várlak máskor is szeretettel,és mégt öbb újdonsággal!!

    Puszi

    Szép napot!!!:P

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés az oldal saját chetjén kezdődött,majd telefonon folytatódott. Mivel az oldalról már ismertük egymást,könnyedén,gördülékenyen szót értettünk. Átbeszéltük a lehetőségeket és időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem,ami nagyon jó az adott környéken. A cím a buszmegállótól egy perc séta. Gépjárművel érkezve is könnyedén megközelíthető,parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakás egy modernizált panel sorházban található. Bejutás kapukód megadásával történik. A lift is patinásan felújított és gond nélkül szállít a megadott emeletre. A lakás teljesen felújított. A szobában franciaágy,tatami,szobainas,tükrösszekrény és zajláda található és a hangulatfények is megoldottak. Krémek,olajok és valami számomra eddig ismeretlen szerkezet lelhető fel,ami a krémek,olajok melegítésére szolgál,mint megtudtam.
    A fürdőben sarokkád található. Tisztálkodáshoz,szájhigiénia ápolásához szükséges minden kellék,széles választékban megtalálható. Tisztaság és higiénia kifogásolhatatlan.
  • Lány külseje:

    Sweet külsejét a hirdetésében szereplő képek reálisan adják vissza. Falatka farmer shortban és feszülős szexi felsőben fogadott. Magas,szőke,sportos alkatú,dögös lány. Arcra Pamela Andersonra emlékeztet,szeme zöld.Formásak,izmosak a lábai,izmos ,feszes kerek a popsija,szép lapos a hasa és rendkívül szembe tűnő ikrekkel rendelkezik,amikről,mint tudni lehet szilikonosak.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemet követően Sweet a szobába kísért,ahol pár pár perc társalgást követően megszabadultam a ruházattól,majd a fürdőbe távoztam,ahová a Hölgy is elkísért. Dolgom végeztével vissza sétáltunk az elkövetés helyszínére és kényelmesen hason fekve elhelyezkedtem az ágyon.
    Mivel a masszázsok tekintetében nem igazán rendelkezem tapasztalattal, Sweetre bíztam magam és egy frissítő,átmozgató kombinált testmasszázst kaptam,amit közepes erősséggel,kézzel és könyökkel,megítélésem szerint szakszerűen hajtott végre. Gondosan ügyelt arra,figyelte a visszajelzéseimet,hogy a problémás területeken sem okozzon fájdalmat. Közben kellemes hangvételű társalgást folytattunk. Eközben azt vettem észre,hogy csinos partnerem is megszabadult néhány fölösleges ruhadarabtól.
  • Levezetés:

    Hátamra fordultam,Sweet fölém kerekedett és egymás nyakát csókolgatva kezdtük,majd javaslatára valamiféle nekem eddig ismeretlen fogyasztható olajat kent rám. Ezek után eddig számomra nem tapasztalt cicis csúszkát kezdett el rajtam végrehajtani,kellően finoman és érzékien. Ilyet még eddig nem volt szerencsém tapasztalni. Kellemes,erotikus érzés volt, Sweet rendkívül érzéki lány. Egy idő elteltével egyre lejjebb haladva közeledett a lényeghez. Ezen a ponton kezdődött egy igen csak kedvemre való lingam jellegű masszázs,amit igencsak gyengéden,érzékien és nagy odaadással hajtott végre. Ezek után következett csak a hab a tortán és egyszer csak a kézi kényeztetés franciába csapott át. Teljesen újszerű technikát tapasztaltam. Köpködéssel,kezezéssel,cicihasználattal kombinálva,hevesen franciázott és a környékre is igen nagy hangsúlyt fektetett. Na ezt már nem bírtam sokáig és Sweet ügyes módon a melleire lőtte a rendkívül bőséges utód csapatot. Ezt követően kis tisztálkodás következett,először nedves majd száraz törlővel. Kicsit még egymás mellett fekve társalogtunk,majd közösen a fürdő felé orientáltuk magunkat. Egy kellemes közös zuhanyzás után öltözni kezdtem,közben egy üdítő elfogyasztásával pótoltam a folyadékveszteségemet,majd elköszöntünk és búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a randi elején helyeztem el. Mértéke a pesti átlaghoz képest véleményem szerint magasabb,habár én inkább a másik kategóriában szoktam mozgolódni. Számomra viszont megérte,eddig nem tapasztalt pozitív élménnyel gazdagodtam. Gyanítom,hogy nem most találkoztunk utoljára.
  • Összkép:

    Sweet egy rendkívül temperamentumos,de ugyanakkor kedves pozitív kisugárzású, személyiségű Hölgy,értelmes és elragadó. Tényleg mintha a Baywatch sorozat kebelcsodájával tölthettem volna el egy felejthetetlen órát. Ha ezt az élményt általános iskolás koromban éltem volna át,bizonyára egyszer az életben én éreztem volna magam a legmenőbbnek az adott közegben. Nagyon jól éreztem magam a társaságában,csak ajánlani tudom.
Happy Massage