• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt, elsőre nem, de pár perc múlva másodikra felvette s mivel ismerjük egymást, gyorsan egyeztettünk egy kora délutáni időpontot. Mint mindig, nagyon kedves, természetes volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Béke térhez közel, tömegközlekedés így nagyon egyszerű, a parkolás fizetős, de nem vészes, én 200Ft-ot dobtam be, az picit több mint 1 óra. S mindig van parkolóhely a ház előtt. A felújítások miatt érdemes waze-zel navigálni a pontosság miatt.
  • Helyszín:

    Panelház nedik emelete, de nem szomorkás, lerobbant világ, normális, rendben van a ház s a lift is. A vonatkozó emeletre felérve Alice kijön a folyosóra kaput nyitni, nincs ácsorgás. A lakás régi ismerős, évekkel ezelőtt már jártam itt, talán másnak is, azóta fel lett újítva. Ledes hangulatvilágítás, kedves művirág-füzérek, dekoráció szellemesen elhelyezve mindenhol, minden, amit ki lehet hozni a helyszínből. Tisztaság, a fürdőben tusfürdő-arzenál, választható szájvizek, minden tök rendben. Tisztaság és odafigyelés, értelem sugárzik mindenből.
  • Lány külseje:

    Alice gyönyörű, törékeny alkatú lány, szép arc, intelligens tekintet, pici kislányos cicik, melyek marha érzékenyek, gömbölyű feszes popsi, igéző kelyhek, mit mondjak még? Nekem maximálisan bejön, ezért (is) lettem törzsvendég.
  • Action:

    Ismerve egymást könnyedebben haladtunk mint elsőre, talán nyakamba ugrott volna ha kezdeményezem, de nagyon tetszett a beszédmód, a várakozásteljes távolságtartás, így igyekeztem ezt fenntartani, imádtam, ahogy mihamarább igyekezett elzavarni a fürdőbe, kevésbé szavakkal, mintsem gesztusokkal. Meg nagyon bírtam a ruhát is, amiben fogadott, öröm volt nézni, amíg távolságtartással húztuk egymást.
    A fürdőből visszatérve pici fürdőruha szerű képződményben várt, ami ismét nagyon jól állt neki. Belépve a szobába komoly tekintettel becsukta az ajtót, s ellentmondást nem tűrve hozzám bújt, "lecsatolta" a törölközőmet, s azonmód csókolózni kezdtünk. A legfantasztikusabb Alice-ben a szenvedély minden mozdulatában. Ezzel őrjít meg az első pillanattól. Alig tudtam kibogozódni egyre szenvedélyesebb csókjaiból, simogatásából, hogy egy picit megszemléljem, forgassam magam előtt. Csókolgattam testét még ruhában, aztán lassan lecsatoltam a furcsa ruhadarab tetejét, s hátulról megfogtam, simogattam pici melleit, minek szenvedélyes hozzám bújás lett az eredménye, a bugyi-szekciótól megszabadulva belecsókoltam popsijának hajlatába, aztán mélységébe is, de amint szabadnak érezte a számat, hátracsavarodva csókolni próbált, kudarcot vallva az ölembe ült, ahogy lerogytam az ágyra és ez így ment tovább.

    Aztán leheveredtünk az ágyra, s egyre szenvedélyesebb, igazi barátnős- mindent bele csókok mentén simogattuk egymást. Eszméletlen, hogy milyen szenvedélyesen bújt, csúszkált Alice rajtam, s húzott magára, miközben tényleg szenvedélyesen csókolóztunk. Nem hagytam, hogy franciázzon, én indultam felfedezőútra vissza-vissza térve ajkaihoz - most is, amint szabadnak érezte ajkaimat, csókolózni próbált, észbontó volt. Aztán ellentmondást nem tűrően elérkeztem már rendesen nedvesedő kelyhéhez - a nedvesedést már előbb érzékeltem amikor combomon csúszkált, vagy amikor kezemet odavezette - s finoman, majd egyre intenzívebben nyalni kezdtem. Úgy éreztem, ezt az idők végezetéig tudnám csinálni, oly gyönyörű, ahogy élvezi. Többször elrepült, remegve, a hanghatásokat sem szégyellve, tolva kelyhét rám, bokáit kezeivel magasba emelve, olykor hídba felnyomva magát hosszasan élvezkedett, elmondhatatlan, milyen szép volt. És hosszú.
    Az idő előrehadta miatt feladtam a pozíciót, s csókolózni kezdtünk, miközben kezemmel folytattam, amit abbahagytam, elmondhatatlan, ahogy Alice csókol, a nyakamba lihegi élvezetét, vonaglik és imád. Tényleg, mintha a barátnőmmel lennék, s a világ végén az utolsó 5 percben szerelmeskednénk.
    Szintén az idő előreheladta mián gumit kértem, s azt, hogy meglovagoljon, hogy lássam az arcát. Bolond szenvedélytől eltelve, kapkodva szedte elő, majd szájjal adta fel, olyan szenvedélyesen, hogy attól féltem, már ettől robbanni fogok. Aztán meglovagolt, olyan tekintettel, hogy majd megbolondultam, guggolt, előre-hátra mozgott, s megint nem bírta tovább, rám hajolt, s csókolózni kezdtünk, amitől én pillanatok alatt gyorsítást kezdeményeztem s hamar elrepültem, legalábbis egészen biztosan túl hamar Alice csúcspontjához.
    Letisztogatott, hozzám bújt, de nem beszélgetni, hanem lágyan egymást kényeztetni kezdtük szünet helyett. Ismét megajándékozott azzal, hogy csókolózás közben élvezte kézimunkámat, majd megint nyalakodtam picit, s ismét ívbe feszült a teste, két kezemmel tartottam popóját a magasba, ahogy tolta az arcomra, nem is emlékszem, pontosan mi volt.
    Aztán átvette az irányítást, s franciázni kezdett. Pillanatok alatt hadrendbe állított. Elképesztő technikája van, a hanghatások, finom nyögések és a szenvedélyesség könnyen kivégzi az embert, a valódi - köhögős, öklendezős - mélytorokról nem is beszélve. Folyamatosan robbanásközeli állapotban tartott, de nekem ez nem mindig szokott összejönni, ezt jeleztem is, de Alice nem hagyta annyiban. Eszméletlen, mit művelt velem, s milyen állhatatosan, annak ellenére, hogy többször próbáltam leállítani, mert éreztem, nem fogok még egyszer robbanni. Az a 15 perc, amikor makacsul próbálkozott, talán a legfelejthetetlenebb szexuális élményem, végig a menyország kapujában éreztem magam.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, az új budapesti átlag egy felejthetetlen élményért. Hullára megéri.
  • Összkép:

    Alice az igazi istennő: érzékenysége, odaadása, intelligenciája messze kiemeli a hirdetők közül. Persze, hogy visszamegyek.
Happy Massage