• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2.-n hívtam fel délután 3-kor minden gond nélkül ment. Kissé hosszasan beszélgettem vele, kérdeztem mit szeretne tudni rólam hisz ki volt írva hirdetésébe szimpátia nagyon fontos neki. Kb leírtam ki vagyok mit szeretek hogy szeretem, így a "telefonon bővebben" kategóriákat is lefedtük, megbeszéltük. Kaptam rózsaszálakról infót ami hasznos mert a "bővebb info" gombra adott válasz üzenetben valószínűleg régebbi adatok vannak. Címet is kaptam, minden ok.
  • Megközelítés:

    Tegnap pont erre kalandoztam csak pár utcával arrébb, így minden nélkül odataláltam emlékezetből a legközelebbi megállóba.
    Onnan a metrótól 5 perc séta, metró mellett kapásból villamos és buszmegálló is szóval BKV optimális. A Google GPS ajtó elé navigál mint mindig. Parkolásra van hely bőven, a kecó egy mellékutcára néz. A kapott cím pontos, betűjeles szám amiből csak egy van az utcában, nincs kavarodás.
  • Helyszín:

    A lakás tágas, nagy előtérrel több szobával és valószínűleg több lánnyal de senkibe nem futottam bele, arra vigyáztak.
    Rendes, talán régebbi építésű, nagy fürdővel. Kád is volt zuhanyfüggönnyel és bőven sok hely akármilyen kalandra de sajnos pont aznap döntött úgy Cintia hogy a kád nem bírja az ilyen jellegű megpróbáltatásokat. Ezt még érkezésem előtt 10 perccel SMS formájában adta tudtomra amit sajnáltam de mit volt tenni. Széles választék tusfürdőköböl, műanyag eldobhatós poharak és szájvíz, na meg fogkefe és fogkrém ha valaki elfelejtette volna otthon.
    A szoba hangyányit sötétebb mint amit szeretek, de nem vészes és jó a szemem szóval volt alkalmam gyönyörködni a cicában:)
    Kisebb kétszemélyes ágy, kényelmes, tükör mellette körben karácsonyi hangulatfények, előtte éjjeliszekrény ahova a rózsaszálak kerültek. A már már standard kisszék és minifogas kombó is helyet kapott a kis szobában.
  • Lány külseje:

    Engem konkrétan az első két képe indított be nagyon, ez esetben a cicik kicsit kisebbek élőben. Én nem bántam mert csípőért és szempárért bolondulok amivel Cintia bőven meg van áldva. Szép arc, kellemes idomok, na meg az a hajzuhatag ami egész ritka, kicsit kaotikus de vonzó rejtélyes külsőt kölcsönöz. Szimpátia részemről meg volt, szép nő a képeken is ő van.
  • Action:

    Mikor a metró környékén jártam kaptam egy smst hogy sajna a kért közös fürdés nem opció. Sajnáltam, de nem annyira hogy eltántorodtam volna, folytattam utamat. Kb 5 perc múlva a kapualjban álltam csörögtem 5 perccel a randi időpontja előtt, ekkor még nem volt csak postafiók. Majd 2 perccel a pontos idő előtt elértem, kaptam egy szimpla számot és irányt merre bukkanjak fel. Beengedett Cintia és előrukkolt a kérdéssel szimpatikus e nekem, mindíg van új a nap alatt, válaszoltam nekem semmi gondom majd kérdeztem is egyből vissza ugyanazt. Mivel minden rendben, átmentem a teszten, levetettem kabátot cipőt és beléptünk a legközelebbi kis szobába.
    Mivel mindent elolvasok a randik előtt hogy teljes mértékben felkészülve érkezzem meglepetésként ért az ajándék rendezésére irányuló kérés. Lelkesedés nem hagy alább általában de nem is pozitív szerintem, jó ha erre vagy telefonban vagy még jobb ha a bemutatkozóban sort kerít a partnerem. Mindenesetre kaptam egy törölközőt és bevettem a zuhanyt. Mint említettem a fürdő nem rossz méretű felszereltségű, még egy utolsó piszkálódás erejéig meg is említettem a kihagyott lehetőséget hátha meggondolja magát:)
    Mire visszaértem még kiugrott nekem vízért és egy kicsit rendezgette az ágyat, lepedőt amibe besegítettem, ekkor már lelkesedett a szerszám mert nem egy mindennapi cicával állt szemben. El is kaptam egy pillanatra hozzábújtam, felmértem kis egyberészesén át ajándékom, mielőtt kiugrott a konyhába. Mikor visszatért átöleltem simogattam csókolgattam, kellemes kis egzotikus zenére ringatóztunk egymásba kapaszkodva az ágy előtt. Beszélgettünk erről arról , ki mit csinál, kinek milyen kutyája van otthon, hogy teltek az ünnepek etc... majd kérdezte mit szeretnék. Mire én folytattam izgalmas testének felderítését így állva táncikálva. Talán meg is illetődött hogy nem rohantam le egyből. Kellemesen csókolgatott cirógatott majd lefeküdt hátára ledobta a cipőket és felcsúsztunk az ágy tetejére. Óvatosan kikapcsoltam a kis egybe részest, lehelet vékony kis cucc takarta selymes csoki barna bőrét. Maradtam is sokáig kellemes ajkainál, nyakát csókolgattam majd lassan elindultam felfedezni a ciciket. Érzékenyek, mindkettőre szántam pár percet, hegyezgettem a bimbókat mielőtt tovább siklottam lábai közé.
    Óvatosan cirkáltam nyelvemmel a csikló és szeméremajkai körül, majd miután kellőképp felizgult és nedvesség adott volt ujjheggyel simogattam a szűk kis bejárat peremét. Hozzátettem egy kis nyelvheggyel simogatós trükköt a clit tetején ami nagyon tetszett neki és nekem is persze a reakció. Mire elkészült én már harcra készen álltam szintén így gumit kértem és missziósban folytattuk a hancúrt. Jó lassan hatoltam be , kiélveztem minden pillanatát, majd az ütemet is a zene ütemére hangoltam, érdekes misztikus zene ment a háttérben ami nagyon adta a hangulatot. Olyannyira hogy az első pukkanásom követően ki sem akartam jönni a kis kéjbarlangomból és váltott ütemben folytattuk a kalandot. Ilyenkor pihenésre szoktam / kéne fordulni de forró teste tovább ösztönzött a zene pedig pont passzolt, csípője is úgy mozdult ritmusra, sem ő sem én nem akartunk leállni. Meglepetésemre a kezdeti durranás fáradalma csípője pumpáló mozgásától és puncija masszázsának hatására hamar elillant. Egészen a randi végéig maradtunk ebben a szoros bujós szeretkezős pózban, aminek csak a legvégén pörgött fel a ritmus kicsit.
    Hol átkarolta csípőm lábaival hol magához szorított, éreztem mikor teljesen elkészült. De ekkor még én várattam pár percet magamra, majd bevégeztem nemsokára én is. Dupla kör egy menetben ritka jó érzés, de fárasztó is:)
    Elkezdtem kutatni az órát még Cintia pihent rajtam. Fejét mellkasomra fektette nekem oldalról bújt cirógatva oldalam. Dús hajkoronáját szimatoltam pihegtem én is. Mint kiderült fejem fölött volt a falon a vekker, de kicsit sötétebb volt a szoba az átlagosnál így nem szúrtam ki. Ekkor még volt 10 percecske, rákérdezett szeretnék e zuhanyozni, én még éledeztem szóval kicsit cirógattam a pompás hajzuhatagot. Játszadoztam a gondolattal hogy egy gyors franciát még talán... de ahhoz még kellett volna kicsit több idő hogy a fegyverzet újra hadrendbe álljon.
    Miután kipihentük a fáradalmakat megindultam a zuhany felé ekkor fura régi dolog jött elő, szemem kicsit égetett.
    Mikor megpróbáltam kimosni és nem akart működni a dolog kezdtem sejteni hogy Cintia inkább cicás mint kutyás:) Erre zuhany után rá is érdeklődtem, amikor is kiderül valóban van egy nagy cicája otthon. Valószínűleg a cica is bolondul a dús hajzuhatagért akárcsak én és onnan szippantottam be némi allergén anyagot. Remélem nem túl sokat mert akkor a holnapi kalandomat már nem lesz kinek megírnia, lehet megélnie sem:) Mindenesetre érzékeny búcsút vettem a cicámtól:) érdekes kaland volt az biztos.
  • Elszámolás:

    Elején kérte az ajándék rendezését, ilyenkor kevésbé elegánsan lehet megoldani. A bővebb infó már nem aktuális, telefonon érdemes egyeztetni minden kívánságot, részletet. Amúgy a jelen pesti átlag órás program értéke.
  • Összkép:

    Nekem tetszett Cintia, nagyon beindított, bár érzésre fáradtnak tűnt és sok volt a kezdeti mocorgás rendezgetés. Na meg a közös fürdés érkezés előtti megszűnése nem biztos hogy jó pont. De a duplaköröm kárpótolt és ehhez ilyen szép cica kis bújós hozzáállással kell mint ő.
Happy Massage