• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm drága hogy rám gondoltál visszatérésed alkalmából.
    Örülök hogy ismét láthattalak, így pár év után. :)
    Jól éreztem én is magam, a zihálás pedig az én kis titkom marad :P
    Remélem még lesz alkalmunk találkozni s bepótolni ami elmaradt.

    Millió csókocska

  • Egyeztetés:

    Ugy alakult az életem, hogy ismét járhatok lányokhoz minden lelkiismeret furdalás nélkül, igy az új évet jól akartam kezdeni, már tegnap előtt írtam Timinek az oldalon hogy mennék hozzá. Vtr-en is bejelentkeztem illetve telón is felhívtam, címet az oldalon levélben kaptam meg.
  • Megközelítés:

    Az Árpád- hídnál található a helyszín, én metróval érkeztem hozzá, onnét csupán 2 perces séta volt megtalálni őt. Parkolók szerintem fizetősek, 1-2 szabad helyet láttam a a bejárattól nem messze.
  • Helyszín:

    X emeleti lakás, nagyon szépen, otthonosan berendezve. Fürdőben kád csúszásgátlóval, sok -sok márkás tusfürdő, szájvíz pohárkával, s nagy tiszta nedvszivó törülközővel. Hálóban nagyon kényelmes franciaágy, egy nagy hősugárzó, szekrény, tv, s egy puff ahová a ruhámat rakhattam. Biztosan volt még más is, de én már csak végig Timire koncentráltam ahogy kettesben voltunk!:)
  • Lány külseje:

    Alacsony szemüveges vörös hajú lány, én még anno fekete hajjal láttam őt utoljára. Mellei termetéhez képest szerintem tökéletesek, nem picik, kemény, gyönyörű formájú imádtam simogatni, csókolgatni őket!:) Elmondása szerint pici poci van, de szerintem ennyi simán belefér, popsija kerek, s főleg kutyusban volt gyilkos látvány!:) Puncija borotvált nagyon jóízű.......:) Összességében is nagyon jól néz ki, fotói visszaadják szépségét!
  • Action:

    Miután megérkeztem, felhívtam a kódot megkapva már lépcsőztem is felfelé, bár lift is lett volna. Ahogy felértem már is egy résnyire nyitott ajtó várt Timivel mögötte, nagy mosollyal az arcán. Több éve láttuk egymást, jól esett hogy emlékezett rám! Egy rózsaszínű koktélruhában fogadott, nagyon dögös volt, tényleg uralkodnom kellett magamon hogy ne essek neki egyből!:) Az ágyon beszélgettünk néhány percet pár puszi kíséretében, majd gyors vetkőzés, tusolás minél hamarabb letudni a kötelezőt. Visszatérve ő is kiment de csak 2 percre hagyott magamra. Csókoltam száját, nyakát, simogattam melleit ruhán keresztül s öröm volt kicsókolni szűk ruhájából, elsőnek melleiről húztam le, s már is csókoltam azokat a fantasztikus ciciket. Ágyra borulva csókolózva, kezemmel feltérképezve testét, ruháját teljesen lehúzva csókoltam mindenhol! Persze a bugyi sem maradhatott, ő mosolyogva hagyta hogy megszabadítsam tőle! Végig csókolóztunk simogattuk egymást idővel punciját is kényeztetni kezdtem a nyelvemmel, s percek múlva az ujjam is becsusszant!:) Timi közben harapdálta a szája szélét, remélem azért picit élvezte nyelvem, ujjam játékát. Cseréltünk hamar a szájába kerültem s olyan franciában részesített, bekapva félig a farkamat, s nyelve őrületesen pörgött a makkon, tényleg végig koncentrálnom kellett ne végezzen ki 2 perc alatt! Bár azt hiszem mély torkot nem is vállal, de sokszor alig láttam a farkamból viszont valamit is olyan hevesen bólogatott rajta. Környékével is foglalkozott mind kézzel mind szájjal, szinte megőrjített minden érintésével, fantasztikus volt!! Gumit kértem amit kézzel húzott fel, rögtön nyeregbe pattant egyből tövig fogadott magába, s hol rám borulva csókolt, simogatott olyan csípő mozgást produkált hogy azt hittem tényleg nem bírom már tovább!:) Ő végig szenvedélyesen ütemesen mozgott felettem, én is besegítettem, közben hol fenekébe hol csípője kapaszkodva húztam magamra, s nagyon jól bírta!:) Kutyusba folytattuk még egy kis ideig, s mint már említettem popsija gyilkos ebben a pózban ő sokszor hátranyúlva a golyóimat simogatta közben, majd kértem hogy hasra feküdjön és csak popsiját tolja ki! Igy folytattuk de én már nem bírtam tovább, s hagyott végig lenyugodni magában még egy picit folytattuk is. Segített törülközni vizes kendővel, szárazzal, nagyon aranyos volt.
    Szünetben frissítővel kínált s az ágyon simogatva egy jót dumáltunk, mesélt a hobbijairól, az állatokról, s számomra kiderült egy nagyszerű lány ő a való életben is.
    Erőre kapván ismét csókolózni kezdünk, egész testét simogattam csókoltam, persze ismét jóízű puncijánál kötöttem ki!:) Próbáltam neki is örömet szerezni, ismét bevetettem az ujjamat is, jó pár percig igy kényeztettem őt, közben a fejemet simogatta, tolta puncijára. Ezt követően a szájába kerültem ismét a megszokott őrületes nyelvpörgetés a makkon, s kezével is simogatta a golyókat, szinte minden pillanatban a csúcsközelében éreztem magam! Sokszor rám nézett közben kéjesen, nézve a reakcióimat, s úgy is helyezkedett hogy elérjem punciját kezemmel, melyet masszíroztam simogattam, s közben egyik ujjam be is csúsztattam. Gumit felhúzva meglovagolt ezután, ami ismét vad vágtába torkollott, bár Timinek hangja nem volt, de egyre jobban zihált nagyon halkan a fülembe és néhányszor az arcmimikája is megváltozott, s ezt talán jót is jelenthetett számomra...:) Végül szemből folytattuk hol ráborulva csókolóztunk, a lábát a nyakamba raktam, s végén a mellét, nyakát csókolgatva élveztem el, most is hagyott végig magában megnyugodni. Mint ahogy ezúttal is megtörölgetett amely most is nagyon jól esett. Popsira is beneveztem de erre már nem volt idő, majd legközelebb mert azt sem lehet ám nála kihagyni! Még picit beszélgettünk, majd gyors zuhany, s búcsúcsók azt ajtóban.
  • Elszámolás:

    1.5 randira neveztem be, amely tökéletes volt az ajándék mértékében, sőt! Egy extrát kértem amelyre már nem került sor, nagyon korrekt!
  • Összkép:

    Barátnős, összebújós, sok csókkal simogatással fűszerezett randit kértem tőle amelyet maradéktalanul teljesített, csókja igazi barátnős volt imádtam! Végig csak rám figyelt nekem hogyan jó, mindent megtett hogy jól érezzem magamat a kezei között és ez nekem nagyon sokat számított, jól esett!! Sokat vacilláltam a nagyon jó, és a felejthetetlen besorolás között, de miközben írtam újra átéltem az egész randit és igy már nem is kérdéses!
Happy Massage