• Lívia

  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Helló Mr. :)

    Köszönöm..:) Tetszik amit megosztottál rólam és örülök, ha így látod a velem töltött időt.. Valóban a sokadik találkozásunk.. Nagyon jól éreztem magam, találd ki, hogy a következőkben mire is lesz szükséged..:) Cicalány, vagy pedig egy vad csaj ..:) Hihi már várom.:)
    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Livivel régebbre datálható ismeretségünk, nem ez volt az első vendégeskedésem nála. Így maga az egyeztetés sms üzenetek, és rövid beszélgetések kombinációjával történt. A reggelinek számító időpont kérésemet nagyon rugalmasan fogadta, hálás vagyok érte.
  • Megközelítés:

    Át a Lánchídon, Alagúton, majd fel-fel-fel a hegyen. Címet majd ő mond, ha kérsz tőle :). Kocsival mentem, parkolót könnyen találtam az épületnél. Csengő, lépcső le, diszkrét ajtónyitás. Tömegközlekedés... busz biztosan jár arra, de nem figyeltem a járatszámot. Megálló a közelben. Aki nem autózik, annak ajánlom a BKK pöpec appját az útvonaltervezéshez. A ház környékén napszaktól függetlenül található elég parkolóhely.
  • Helyszín:

    Szalon, két barátnővel, akikkel sose találkoztam. Ottlétemkor egyébként nem is tartózkodtak ott, de szerintem ha helyben is vannak, akkor se tűnik fel - ez végig érződött Livi figyelmes vezénylésén a szobából való ki-be lépéskor. Szóval akár ott is lehettek. A szoba hangulatos, lágy fények, gyertya, meleg, hívogató párna a matracon. A fürdőben a kádba lépve lehet zuhanyozni, széles választék a tusfürdőből. Ki-ki megtalálja a maga illatát azt gondolom. Zuhany, azaz alapos mosakodás után vissza a szobába, ahol Lívia az ajtóban vár.
  • Lány külseje:

    Lívia Nő. Igazi Hölgy. A bujaság kvintesszenciája. A fotók visszaadják, hogy a megfelelő helyeken domborodik, kerekedik, de csak annyira, amennyire kell. Tökéletesen él saját sugárzó nőiességével, adottságaival. Azzal találkozol, amit a képeken látható, ez nem kétséges. Nálam erősen hangulatfüggő, mikor mire vágyom, hol Lívia buja és csábító nőiességére, hol pedig törékenységre. Tudom, miért megyek, mi hajt Líviához, és nem csalódom.
  • Erotikus masszázs:

    Tapasztalt masszőz. Érezhető, hogy nemcsak a kényeztető részekben profi és figyelmes, hanem megfelelően szétszed és összerak. Ám erre ritkán vágyom, így mint régebben, most is kifejezem kérésem, hogy a masszázs rész legyen a közepesnél gyengébb, inkább felcsigázó és hangulatba hozó. Ettől függetlenül ha "sérült" területet talál, alaposan odateszi magát, és rendbe tesz. Kedves figyelme végig érezhető, az idő múlásával érkeznek az érzékibb érintések. A kezelős mozdulatok után jön a csúszka, kellőképpen izgalmas felvezetés. Izgalmas és több, mint kellemes a hátul hozzám simuló női test érzete, a végigsikló mellek, karok, csípő, popsi, az elkalandozó kezek. Mikor már nem megy a hason fekvés jön a várva várt utasítás: forduló.
  • Levezetés:

    A csúszka szemből már izgalmasabb nem is lehetne. A kezek kalandoznak - az enyém is. Érzem minden porcikáját, ahogy kényeztet. A végtelenségig felhúz, pedig valójában ez még csak a felvezetés a levezetéshez. Amiről fontos tudni: csak kézimunka - ezt mondanám, ha degradáló akarnék lenni és hiányérzetem maradna. A valóság ennél varázsosabb:: lingam masszázs, elnyújtva, nem kirázva, keverve. A meghúzott határok betartandók, ám nem okoz problémát. Felcsigáz, elsodor, felemel, lebegtet, majd a végén megengedi és elenged. Igen, mindezt csak kézzel, nincs franciás kényeztetés. Van az úgy, hogy nem is hiányzik. ÉS ITT NEM: ez VARÁZS.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztetve, öltözés közben diszkréten a polcra csempészem. Biztos vagyok benne, hogy rendezhetném a végén is, de nem szokásom. Nem is figyeltem, de biztos vagyok benne, hogy csak a távozásom után került elrakásra.
  • Összkép:

    Lívia nem huszonéves cicababa, hanem egy érett NŐ. Tudja magáról, nem ígérget, nem kínál mást, mint amit nyújtani tud és akar. Ez pedig elég, bőven elég. Előtte, utána kellemesen eltársalgunk, figyelmes, akad bőven közös témánk.
Happy Massage