• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia..Köszönöm szépen ezt a kedves beszámolót..Nagyon örülök hogy ilyen jól érezted magad.Én is élveztem a veled eltöltött kis időt..És különösen tetszik hogy a kutyámról is jó a véleményed..Aranyosan írtad...Mosolyogva olvastam...Köszönöm a látogatást..Remélem hogy talizunk majd még..Puszi.Amanda..

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam dél körül, azonnal felvette, kedvesen tájékoztatott mindenről. Azonnal mehettem is.
  • Megközelítés:

    Ahol a térkép is mutatja, oda kell menni. Életemben még nem voltam arra, de így is könnyen oda lehetett találni. Igaz kicsit késtem, de saját hibámból ,nem a megközelítés volt a probléma. Útközben hívtam is, de nagyon kedvesen reagálta le. :)
  • Helyszín:

    Mikor ott voltam megcsörgettem, fél perc múlva nyitott is ajtót.
    Elég pici lakás, de nem is kell nagy, célnak teljesen megfelelő. A kutyája extra aranyos :)
    Fürdő tiszta rendezett, választék is volt. A szoba is ugyanolyan tiszta, semmibe nem tudnék belekötni.
    ( A kutyája extra aranyos :) )
  • Lány külseje:

    Amanda külseje leírhatatlan. A képek 100%-ban fedik a valóságot, de élőben azért teljesen más, sokkal szebb. Mindene, arca ,teste stb.. sorolhatnám még de nem tudnám kellően szépen kifejezni magam, annyira szép és tökéletes.
  • Action:

    Miután beértünk a szobába beszélgetni kezdtünk. Ez nálam kifejezetten jó pont, valóban olyan érzés mintha egy barátnőmhöz mentem volna. Ilyennel indítani főleg nagyon jó, oldja a feszültséget esetleg valakinél ( akinél kell ). Ha nem lenne időkorlát, biztos beszélgettem volna még vele egy ideig, de meg kellett törnöm a hangulatot és indultam fürdeni.
    Kaptam törcsit és mentem. Miután végeztem már csak egy bugyiban várt az ágyon. Na ilyenkor éreztem igazán a feelinget :) Lefeküdtem mellé kis simi-tapi, közben persze beszélgettünk tovább, aztán 69-el folytattuk. Kezdésnek elég jó volt, érette a dolgát az biztos, mert kevés nő tudja ilyen jól csinálni.
    Aztán hátulról folytattuk. Ez a része se volt semmi, már bocsánat, hogy így írom le de úgy nyög, hogy szerintem egy férfinak se kell több egy jó szexhez, ez engem teljesen kikészített, közben mozog is, egyszóval hihetetlen élmény volt.
    Utána folytattuk hátulról, csak állva. így lehetett a mellettünk lévő tükörbe még jobban fokozni a hangulatot. Aztán misszionárius. Abba megint nagyon jó élmény volt h ő hajolt a csókért. Szinte észre sem vettem, hogy nem a barátnőmmel vagyok.
    Utána egy kis francia (gumiban) ,de még így is elképezően jó érzés volt. Majd megint misszionárius.
    A végére pedig testre ment.
    Aztán megint beszélgetés pihenés képpen.
  • Elszámolás:

    A korrektségére nincs is szavam. Még az elején letettem neki az ajándékom, de rá se nézett. Mikor indultam volna szól rám h ad vissza. El se vártam volna, meg szerintem sok lány is úgy lett volna vele, hogy ha nem szólnak érte akkor....
    De ez csak jól tud esni az embernek, hogy ilyenre is figyelnek.
  • Összkép:

    Teljesen elégedett voltam, és vagyok is minden téren. Nekem nagyon megérte. Az egész napom rózsaszín felhős lett. :)
    Nagyon kedves, ami nálam mindig is elsődleges szempont volt. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy igazi gyönyörű nőre vágyik. Kívülről belülről.
    Tessék nagyon is megbecsülni.
Happy Massage