• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Köszönöm szépen a beszámolót. Én fontosnak tartom hogy a kedves vendégemmel megtaláljam az összhangot. Igen szeretek beszélgetni.És érdeklődő tipus vagyok..Én remekül érezem magamat..És ne haragudj ha sietősnek tünt..Pedig nem vagyok az a rohanós tipus...Köszönöm a randit.Puszi.Amanda

 • Egyeztetés:

  Telefonon kerestem meg ami így január 2.n meglepetésemre elsőre be is talált reggel kilenc magasságában. Ezúttal a VTRn egyeztetés elmaradt illetve az időpont megerősítése is, egy óraval kellett volna randi elött megtenni amit a kaland közelsége már nem tett lehetővé. A pontos címet és az órás programot érdeklődtem meg mert a bővebb infó elég selytelmes:), a fél óra meg nem az én világom. Minden siman ment, így jó startolni az új évet.
 • Megközelítés:

  BKV és google GPS jóbarátod, mint mindíg tökéletes a pontos érkezéshez. A metrómegállótól 10 perc gyalog kényelmesen a randi helyszín. Van egy villamosmegálló is 5 percre. A kapott házszám pontos, nincs keveredés vagy több betüjel.
 • Helyszín:

  Egy régebbi építésű emeletes házban van a kis rendezett lakás. Kisebb szobácska flat TV vel a falon és franciaággyal előtte. Egy kerek mini szék a cuccoknak vagy ruhás szekrény az ágy mellett jobbra. TV alatt némi dekor a fiókos félszekrényen, ágy mellett apró éjjeli szekrény ahol az ajandék landolhat. A fürdőben félköríves zuhanykabin és három jóféle tusfürdő volt jelen, nem kellett sokat vállogatni hamar megtalaltam amit szeretek. Szájvíz és müanyag pohar ahogy az kell. Otthonos hangulatú a kecó még ilyen kompakt méretben is kellemes, és a kis házörző sem haragudott meg jelenlétemért. Bár őt a konyhában hagytuk, ahonnan se ő se a gyenge de érezhető dohány illat nem keveredett be a szobába.
 • Lány külseje:

  A képek nem rosszak amik itt az oldalon vannak a cicáról de nekem élőben jobban tetszett Amanda528:), bármit is takar a szám amit el is felejtettem megkérdezni. Talán a fotók pozícióibol fakad de nekem egy vastagabb magasabb lány volt a fejemben, amivel semmi gondom nem lett volna amúgy sem. Majd érkeztemkor kellemesen meglepődtem mert nagyon formás popsi, kézre álló cicik és nagyon szép arc fogadott. Hosszú haja selymes és nagyon vonzó külsöt kölcsönöz. Szerintem szebb mint a képek sejtetik. Nem hivalkodó, szexi baratnős feeling fogott el. Aprobbnak tünt élőben, szeretem:)
 • Action:

  Kapualjba érkeztem majd csörögtem 5 percel a megbeszéltek elött amit elsőre felvett. Nem kaptam kapucsengőt, meglepetésemre kijött elém. Hamar bejutottunk hisz a lakás földszinti, ledobtam kabátom cipőm az előtérben, miközben csevegtünk erröl arrol. A kutty sem harapott, minden ok:). A szobát már jól felfűtve találtam ami a mínuszokból jövet jólesett, bár ő még kicsit didergett. Ezt hamar orvosolni akartam így elstartoltam a fürdő felé mi a szobából nyilt. Mire végeztem forró zuhannyal ő már egy szál bugyiban nyúlt el az ágyon, ekkor kicsit bántam nem beszéltem meg egy kis közös fürdést. Bár a zuhanykabin talán kicsi lett volna egy komolyabb kalandra. Leheveredtem mellé cirógatni a csokibarna domborulatokat, közben kérdezgetett, beszélgettünk. Lassan közelebb bújtam majd egyszercsak befordultam lábai közé és onnan apró csókokkal halkultunk el. Szolíd csókocskákról beszélhetünk nem az érzéki mélyreható vadabb verzió, de kellemes és átvezetésre teljesen ok. A csípő popsi arány komoly nagyon, el is időztem szorosan hozzásímulva forró testéhez, ágyékát magamhoz szorítva. A ciciket kényeztettem finoman még ő hátamat cirógatta és néha lábával átkarolta derekam. Lefele vettem az irányt ahol a szűk kis kélybarlang felfedezésére adtam fejem ami megtörte a csendet és kellemes hangokkal kaptam jelzést ha jofele kalandoztam. Percek teltek mire finoman csalogatósdit játszottam egy ujjheggyel ovatosan amég Amanda jelzései a végét sejtették. Ekkor felült hozzám és már hozzá is látott volna a viszonzásnak de ekkor pár nyalintás után gumit kértem. Már közel jártam a végéhez és éreztem jo lesz nekem ott a forró barlangocskában bevégeznem. Nem is bírtam sokáig, missziósban hamar elértem a csúcsra, majd még bírta a szerszám így jóideig hajtottam még hatha duplázhatok és hátha ő is elér velem a következö kanyarba. Végül nem sikerült de akkor már elkészültem így beváltattam a teára szóló kuponomat amit érkeztemkor ajánlott:) Eztán még beszélgettünk mialatt hátmasszázst kaptam, simogatósat. A végére úgy éreztem franciáját még megkóstolom amit az elején kínált, bár ekkor már csak egy 10s volt a randiból. Talán emiatt is a felvezetés kapkodósra sikeredett amit kérésemre lassitott, ahogy jelezve van az adatok közt a szájban finish nem kedvence igy arra vigyaztam is. Emiatt talán nem is annyira mélyre tüntette el a szerszámot mint amennyire én szeretem, de ígyis megtalált a végem pont a randi végére. Még egy gyors zuhany lehetőségével éltem, kis beszélgetés az élet nagy dolgairól és már úton is voltam.
 • Elszámolás:

  Randi végén az éjjeliszekrényen hagytam a megbeszélt ajándékot, semmi extra nem volt a Pesten megszokott mértékben mindent megtaláltam amit kerestem.
 • Összkép:

  Az oldalon rövid Bemutatkozása nagyon pontos. Tudja mit szeret és mit tud nyújtani a megfáradt kalandornak. A bújós baratnős stílus talán nem annyira az erőssege de nem harapott mikor én bújtam hozzá:) Beszélgetni is jól lehet vele és nem probléma ha kifogynál a mondandóbol, feltalálja magát. Kellemesen ki lehet engedni mellette. Te irányítasz nem vitás.
Happy Massage