• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült, igaz nem vele, hanem valamelyik barátnőjével, aki készségesen beírt engem Erika naplójába.
  • Megközelítés:

    III. kerület, Szépvölgyi út,a már oly sokszor ismételt kis mellékutca, ahol én sem most jártam először. Tömegközlekedést vettem igénybe busz, villamos vagy akár hév is szóba jöhet.
  • Helyszín:

    Családi ház, melyben több lány rendel, meg fog is. Tatamis illetve masszázspados szobák is vannak, hogy mindenkinek megfeleljen. Én a többi tatamis kollégával ellentétben jobban szeretem a padot, de ízlések és pofonok. Rend és tisztaság honolt mindenütt. Talán a bejutás utcasarok lévén nem a legdiszkrétebb, de ez van. Nyilván egy panelban ez kevésbé lenne problémás dolog.
  • Lány külseje:

    Adatlapon feltüntetett kornak kb. megfelelő, magas, arányos testalkatú hölgyről van szó. Kedvesen, mosollyal az arcán fogadott. Félhosszú hajjal, fehér bőrrel, átlagos cicikkel, szilikon nélkül, természetesen. Natúr, festetlen körmökkel. Jut eszembe annyit róhatok fel a kolléganőnek telefonos egyeztetést illetően, hogy kértem ugyan, hogy írja fel Erikának, hogy a piros rúzst ne spórolja az ajkairól, mert én imádom, feltüzel, de ez sajnos lemaradt, éppúgy mint a cipő, de ez utóbbit pótolta amiért külön köszönet. Egyetlen kis tetoválás díszíti a lábszárát, semmi több.
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után beléptem a szobába, de addigra már megszabadult a kis ruhájától, így csak egy bugyi volt rajta első körben. Visszagondolva fura, hogy erre így teljes pontossággal emlékszem, ritka dolog. Tehát arra nem volt gondom, hogy vetkőztetnem kelljen. Őszintén el is mondta, hogy nagyon erotika centrikus nőnek tartja magát, így nem a masszázzsal kezdtünk, hanem látva a lábam közötti lelkesedésem, javasolta, hogy foglaljak helyet a kanapén és a kedvemre tesz nyomban. Mivel ez a masszázs rész, ezt majd rögvest folytatom a kényeztetés résznél, ide pedig a felvezetés utáni masszázst vésem fel. Tehát a padon történt hát, majd fenék ahol elidőzött, lábak stb. Közben elég sokat beszéltünk érdekes dolgokról. Én úgy vettem észre, hogy valóban szereti a férfitestet, ugyanis a feneket dögönyözni, masszírozni és ,,nyelvleckéztetni" is imádta. Közben leselkedtem az oldalsó és a szemben lévő tükörben is.
  • Levezetés:

    Na vissza tehát a lényegre, az első kényeztetés a kanapén történt elém térdelt és ráhangolódás gyanánt először a mellbimbóimat nyalta - falta. Majd lejjebb merészkedett és kezelésbe vette nyelvével a szerszámot nyelestül, golyóstul mindenestül, semmit sem hagyott ki. Kézimunka, majd nyelvjáték, mélyen is betudja venni, nincsenek korlátok nála. Nem pornós, inkább érzékien csinálta. Néha a melleit is bevetette, de én sem maradtam sokáig szárazon. Elég sokáig bírtam, legalábbis úgy érzem és miután elég sokáig dolgozott rajtam fel-le a szájacskájával, ez a hanghatásaimból is lejött neki, így a végén kézre váltott és jó nagy adagot élveztem a kezébe, mellére stb. Ügyesen letakarított, és időrendben ezután tértünk a masszázsra. Ami kiemelendő, hogy valóban jól és sokat használta a nyelvét, mintha fagyit nyalt volna. Közben a bugyitól is megszabadult magától.
    Nos a masszázs vége felé mikor még hason fekve voltam, felkucorodott a pad végére és behelyezkedett a lábaim közé és belekezdett egy általam még idáig nem tapasztalt és nem kipróbált popsi kényeztetésbe, főként ismételten a nyelvével, de valami olyan frenetikus módon, hogy sokszor olyanokat nyögtem, hogy azt se tudtam mi történik velem éppen. Sosem igényeltem fenekem kényeztetését, de ő ezt spontán magától kitalálta és nekem még valóban új volt, és tapasztalatom szerint a nyelvével olyan orgazmus közeli állapotot hozott létre ezzel, ami nagyon jó érzést nyújtott ezáltal. Szóval valami újat mutatott nekem, amit még sose akartam és nem is próbáltam ki idáig senkivel.
    Ezt követte a fordulásom és a hímtagom kényeztetése másfél óra keretein belül másodszor. Szintén először főként ajkaival, majd a végkifejlet felé már kézzel gyengédebb apróbb mozdulatokkal élveztetett el. Nagyon kedvesen, aranyosan bánt velem egész végig, semmi panaszom nem lehet rá. Az időt is abszolút korrekten osztotta be és a végén még maradt kis idő, mikor is én is bekrémeztem a hátát, aminek még örült is.
  • Elszámolás:

    Program végén, szó nem esett róla egész végig. Abszolút korrekt megérte.
  • Összkép:

    Egy nagyon érzéki, kedves nővel töltöttem másfél órát. Mindenkinek ajánlom, de elsősorban azoknak a kollégáknak akik már értékelni tudják az ilyen érettebb, kiforrott gyöngyszemeket, mint Erika. Konkrétan természetesen nincs korhoz kötve, vicces is lenne, de kb. 30 éves kortól tud egy férfi értékelni egy ilyen hölgyet, szerintem. Aki vevő az új dolgokra, annak bátran ajánlani tudom.
Happy Massage