• Amanda528

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Kedves Faszekerce...Tetszik a neved...Nagyon találó...Köszönöm szépen az újjabb kis beszikémet..Természetesen örülök neki..Én is jól éreztem magamat veled..És hogy Leila hercegnőhöz hasonlítottál,ez nagyon kedves..Köszönöm szépen a kis randit..Remélem hogy lessz folytatás..
    Puszi.Amanda..

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, korrekt, kedves tájékoztatás után le is fixáltuk az időpontot. Ő volt a telefonban valóban és lehetett érezni már a hangján, hogy egy angyali jelenségről lesz szó.
  • Megközelítés:

    Rendőrpalotához nagyon közeli pecó, így az összes tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. Most a látszólag nehezebb utat választottam és autóval mentem, a légyott helyszínéül szolgáló régi háztömbtől 60 méterre levő sorompóval ellátott parkolóudvarban tettem le a gépsárkányt.
  • Helyszín:

    Kijött értem Amanda a régi bérház kapujába utcai ruhába, majd gyorsan bekeveredtünk a kéjlakba. Kis előszoba, aranyos, héthónapos kutyussal, bent egy tiszta, egyszerű fürdő é baszoba. Fürdőben többféle sampon, kétféle szájvíz. Nyilván nem Amanda hibája, de a víznyomás még éppen nem gyenge, csak gyengélkedő (higiénikusabb bizonyos helyeken egy nagyobb sugár sztem). Ágyikó teljesen rendben, még a kapaszkodós, nekifeszülős strapát is bírja.
  • Lány külseje:

    Nagyon bájós, a közelmúlt eseményei miatt, most úgy írom le, hogy szinte Leila hercegnős, tündéri személyiségű, harmónikus, természetes szépség Amanda. Nála tényleg lehet mondani, hogy a szépség belülről fakad. Persze ez bőven kijön a finom kis arcocskáján, jelenségén. Az ágyon fekve várt a fürdőből jövet oldalról kikötözhető bugyingóban és szomszéd lányos trikócskában. Nagyon jó beszélgető partner, nem is estem neki rögtön, szerettem volna hallani a hangját, érezni ezen keresztül a rezdüléseit. Ami a corpust illeti, jól karbantartott milf karosszéria, markolható, minden pózban szép popsi és nagyon halványan, természetes módon kicsit gravitáló puhább, de kívánatos, kényeztethető cickók. A bőre, mint egy 18 évesé, a szája, ajkai és az ezzel párhuzamban lévő kelyhecskéje nagyon finom.
  • Action:

    A beszélgetést követően egymásba gabalyodtunk, az első döbbenet, hogy annyira jó volt vele a csókcsata, hogy a tali ezen részét órákig tudtam volna még élvezni. A csókja a sokadik jel volt, hogy Amanda nagyon jó szerető tud lenni. Végig gitároztam a testének pontjait, bírtam az érzékeny, finom bőrű nyakát, bírtam, hogy egyre jobban kitárulkozik. A csókhoz érdemesnek találtam többször visszatérni, hacsak ebből állt volna a randink, akkor sem panaszkodtam volna. Kis kelyhecskéjét és a környékét megfelelően kényeztettem, majd gumit kértem volna, de mondta, hogy nem úgy van az, még kényeztetne, puszilna ő is, így belekeveredtünk egy 69-be, majd ebből mentünk át a hátulról beleülős paciba. Mondta is, hogy neki hátulról minden póz rendben, ezért átmentünk a szintén gyönyörű látványt is nyújtó doggiba, ahol a popsimarkolgatós, cickót a kezemben tartós, nyakra finoman ráfogós menetben lett végem. A kettő között finom masszot kaptam szintén kellemes beszélgetéssel és amikor már azt hittem, hogy vége lesz a randinak, még egymásba gabalyodtunk, és a számára is legjobb, többnyire hátsó megközelítéses pózokat szeretve hallhattam Amanda boldog, felszabadult sóhajait. Ezt követően jólesően nyugtázta, hogy "látod, ezért ez a kedvenc pózom", na nekem sem volt ellenemre:)
  • Elszámolás:

    Előre letettem (első talink) a polcon lévő gyertyák mellé a megbeszélt virágcsokrot, ami a pesti átlag.
  • Összkép:

    Korrekt szolgáltató, nem lehet benne csalódni. Ami fontos, hogy jól kommunikál a lelkével, istennői hangjával és az ezzel harmóniában lévő testével. Elszédítően bájos jelenség, abszolút ajánlott.
Happy Massage