• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, már a telefonban is nagyon jó fej volt minden infót megkaptam.
  • Megközelítés:

    Duna plázával szemben lévő felújított panelház. Metró,busz pár száz méterre,parkoló a ház mögött van bőven.
  • Helyszín:

    Felújított panel,kívül belül,már a liftben meglepődtem mert tele crómmal, tükörrel és ledes a világitás. A lakás,fürdő nagyon tiszta,ízlésesen berendezett és illatos. A fürdőben rengeteg tusfürdő,szájvíz,tiszta nagy türcsi.
  • Lány külseje:

    Hááát nekem pont a zsánerem. Magas csajszi gyönyörű szemekkel. A cickók szilikonosak de gyönyörű természetes hatásúak. Formás popó és csodálatos alak néhány izléses tetkóval. A punci baba simaságú,illatos,kívánatos, mintha egy művész rajzolta volna. Arcra nagyon helyes és a szája csókra invitáló. Összességében egy csábos dögös,dög!
  • Action:

    Mikor megláttam az ajtó mögött tudtam,hogy itt a helyem. Nagyon jó a dumája és ezáltal már minden feszkót feloldott bennem a természetes viselkedésével. Be kísért a baszobába ahol vízzel kínált és pár szóban átbeszéltük a programot. Szokásos fürdő járat, mire befejeztem a tisztálkodás Ő már tisztán, illatosan szexi necc combfixben,magassarkúban várt. Gyönyörű volt a látvány és nem igazán tudtam betelni vele csak álltam mint... Noya elkezdett simogatni majd apró csókokkal,popó dörzsöléssel hergelt és közben a keze is kezelésbe vette az ezredest. Egyszer csak elém guggolt és istenien elkezdett franciázni volt itt mélytorok,golyónyali,köpködés,lassan,gyorsan,kézzel,kéznélkül,pornósan,lágyan. Eközben az óriási franciaágyra terelt ahol folytatta a programot és a végletekig húzott. Mondtam magamban,hogy állj, mert így hamarosan elvesztem a csatát, kívántam a csókját amit meg is kaptam és nem azt a puszi félét. A csókjaimmal a cickókat sem hagyhattam ki mert egyszerűen hívogattak, innen már csak lefelé mehettem a combok és a gyönyörű kelyhe felé amit vétek lett volna kihagyni. A nyalásra jól reagált úgy tűnt,hogy jól csinálom és és a jelek szerint ki is elégítettem de ha mégsem akkor is elhitette velem,ez legyen az Ő titka. Ezután lusta pozicióban a hátamon fekve, párnával a fejem alatt végig néztem ahogy a fentiekben leírt franciázással kivégzett. A végén nem volt szilvia meg fürdőbe rohangálás,köpködéssel kísérve.
  • Elszámolás:

    Első alkalommal voltam Noyánál de azt mondta,hogy a végén ráérünk a piszkos anyagiakat rendezni. Minden a megbeszéltek szerint maradt,korrekt volt az elszámolás. Szerintem a régi átlagárakon dolgozik és minden az alapban,ami kell egy férfiembernek.
  • Összkép:

    Örülök,hogy Noyát választottam. Az első találkozás ellenére olyan volt mintha már ezer éve ismerném. Nem egy megjátszós csajszi,jót beszélgettünk még a végén és reálisan látja a világot,helyén tudja kezelni a dolgokat. Nekem tényleg a barátnőm volt abban az órácskában!
Happy Massage