• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Huuuu, ,,, hát ide mit is reagáljak. :-) Mindig azt szoktam mondani olyan vagyok veled amilyen te is velem. Az össze hangolódás tökéletes volt. Az az igazság hogy mindenkire rá hangolódom, szinte kivétel nélkül és természetesen teljesen személyre szabottan . Ezért a sokféle beszámoló. :-) Mindenki más, mindenkinek más az igénye. Neked ez volt amit át éltél. Várlak vissza szeretettel! Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és beszéltem vele a randit megelőző napon. Mindkettőnk másnapi programja a megkeresésem idején még változónak tünt, ezért még tőrtént néhány finomító egyeztetés, telefonon illetve it az oldalon
  • Megközelítés:

    Megközelités egyszerű! Én autóval érkeztem, könnyen és gyórsan találtam parkolási lehetőséget is(igaz délelőt ez viszonylag egyszerű volt).
  • Helyszín:

    Ami a helyszínt illeti, háát vóltam már jó néhány helyen, viszont igen kevés hely volt ilyen szinvonalú!! Kiemelkedően az átlag felett! Tiszta, rendezet, praktikus és szenzációs! Már mint maga a "kéjkamra" az szenzációs, a kecó többi része is átlagon felüli, de a "hancúr platz", óriási, kényelmes, nyiszorgó mentes francia ágy, szemben és oldalt nagy(fal méretű) tükrök.
  • Lány külseje:

    A hölgy külseje teljesen meg egyezik az adatlapon olvashatóakkal. Az öltözékéről sok mindent nem tudok mondani, mert amint köszöntöttük egymást, valamilyen "varázslat" hatása alá kerűltem. Csak hagytam magam vinni az árral, ami gyengéden magával ragadt és csak vitt és vitt!!
  • Action:

    Igyekszem megfelelő szavakba foglalni azt az élményt amiben részem volt Nikivel. Az "action" a lakásba lépéssel kezdődöt. Régen volt ilyen különleges és különösen jó érzésem egy első randin. Első pillanattól át engedtem magamat, át adtam magamat a gyengéd de határozot irányitásának. Meg szabadultunk a textílektől, hogy közös zuhanyzással kerüljünk egészen közel egymáshoz. Röpke néhány perc és a tisztálkodás előjátékká változot, de csak olyan kis fínom érzéki, amit éppen úgy és éppen annyi ami a zuhany alá való. Ezt követően a "hancur platz-ra" telepedtünk. A hátamra fektetett, majd elkezdte letapogatni a testemet, az egészet, az ajkaimtól a lábfejemig. Olyan erogén zona felfedezésbe kezdett, amit nem is mertem álmodni. Annyira magával ragadt az intenzív élmény hogy bisztos kiestek részletek, de nem is számítanak azt gondolom, ami fontos az az hogy úgy kényesztetett mintha rég ismernénk egymást, pedig ez csak az első randi volt! Mikor már az ájulás környékezett, kicsit menekülni voltam kénytelen, ezért kértem hogy meg izlelhessem a "kejhét", így most én voltam soron. Igyekesztem megőrizni azt a "rezgést" amivel ő kényesztetett engem, mindent meg tettem hogy ő is érezze hogy partner vagyok egy maximális összeolvadásban. Azokból a hangokból és a nedvesedése mértékéből úgy éreztem megtőrtént az ősszehangolódás! Ezt követőn kapot jelmezt a kissebbik én-m és az összehangolódást követhette a hosszas "összeolvadás" szemből, háttal, oldalt meg tudom is még hogyan, ami egy közös hangos véggel zárult, Pár perc pihegés majd ismét közös zuhany, amit ez úttal nem csak kellemes hanem praktikus is volt, még nem voltam teljesen magamnál!!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás több mint korrekt!!! Debrecenhez viszonyítva az "ajándék" teljesen méltányos, viszont az élményhez mérten rendkívűl méltányos!!
  • Összkép:

    Első randi volt, de ilyen fergeteges első randim még nem volt!! Minden pillanatátt élveztem! Levezetés gyanán, a textilek vissza szedegetése közben beszélgettünk és arra a következtetésre jutottunk hogy bár első randi de remekül össze tudtunk hangolódni, volt öszhang és működött a "kémia". Egészen bisztos hogy lesz még néhány "első" randink.
    Puszi!
Happy Massage