• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bakancslistám aznap délutánra kiszemelt áldozatainak telója papagájként ismételte "nem áll rendelkezésre, hívja később". Nem fogadtam szót, hívtam kedves dzsolizsokeremet, Szélvész, v. Tornádó Bettit. Bizonyára aktuális törzsgárda-vendégét részesítette örömökben, ám később visszacsörgött. Fél óra múlva már a ház előtt nyomtam a csengőt.
  • Megközelítés:

    Metró, villamos, busz mind tudja, h Betti a megállóktól pár percre található. Parkolóhely szűkösen, de van, viszont ingyenes. Többéves közös múltunk sorában az ikszedik helyen gond nélkül találtam meg a máig utolsó címet: csak a teret váltotta fel utcára, a név maradt. Nem mai építésű tömbház, kapucsengővel...
  • Helyszín:

    ***ik szint, néhány lépcső leküzdése után szégyenlősen résnyire nyíló ajtóba hívogatóan. Bár szemeimet -és még másomat- Betti kötötte le, később memorizáltam a franciaágyas, tükrös, rejtélyesen meg/nem/ világított baszobát, a csupacsempe, zuhanyfülkés fürdőt, a féltucat tusfürdőt, a Listerint a pohárkákkal.
  • Lány külseje:

    korát meghazudtolóan formás, szolizott test, izmos combok, vádlik, tépett szőke haj, méretes ikrek, rajtuk kényeztetésre áhítozó bimbókkal. Méretfüggetlen száj, örök mosoly bármilyen szituációban! Egyszóval ideális vendégfogadó a hölgy!
  • Action:

    Csóközönünk alatt alsó madárfogással ellenőriztem a bikini aljának hiányát. Hálából közben kíváncsi tenyerével az övem alá kandikálva kontrollálta a sikeres tali másik kellékének meglétét, -egyre erősödő- állapotát.
    Csókok, simók között tántorogtunk be a fürdőbe, ahol előbb kézzel, majd szájjal vizslatta, érdemes-e valamit kezdeni velem? Megnyugodva tolt be szorosan hozzám tapadva a szobába, ahol megkísérelt hanyatt fektetni az ágyon.
    nekem más tervem volt. semmi perc alatt került alám a fejlógatós helyzetbe, és máris kezdődött az intenzív szop/at/ás. szinte hallható volt, ahogy kattogott a gégéje amikor alulról a főnökre húztam.
    Ám legyen Bettinek is jó! Párnát dömöcköltem formás tompora alá, így puncija a térdelő helyzetemben szájmagasságba került. Széttárt combjai közt rábuktam vitorláira, komoly nyelvviharral dagasztva azokat. Hálából kidugta komoly méretű csiklóját, amit azonnal szopni-fogazni kezdtem. Szinte fellökte fejemet heves orgazmusa.
    Nincs kegyelem! Nyelvem dugásszerű puncimunkája prolongálta, ha nem erősítette a Bettis kéjeket.
    VVt kaptam, majd missziben /de jó ilyenkor csókolózni, fülbe pusszantani, ikreket masszírozni/, utána kedvencében, kutyában folytattuk. Tomporának lármás csattogtatása közben, magát kényeztetve juttattuk ismét kéjhez.
    Kértem viharsebes NFVSZt. Mindent bevetett az ügy érdekében. volt kezezés, zacsi-golyókényeztetés, szaftos szopás, miután az utódokat torkában landoltatta.
    Pezsgőnk maradékával nyelte le őket.
    Összefonódva emlékeztünk többéves "kapcsolatunk" mozzanataira. Kacagva idéztük a puncijába tűzött rózsa fotózását /mellékelve/.
    Ismét gondos főnök-ápolást követően búcsúcsókok, BUÉKolás, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Több mint 3 éve vagyok hálás vendége, ami alatt 1x sem emelte a rózsaszálak számát a csokorban, és soha nem számolta meg őket.
  • Összkép:

    Ha olvastad a mai, és korábbi beszámolóimat, nincs mit hozzáfűzzek. A sűrűn ajánlott kategória, aki a vigasz szigete a -különösen a vendéglátók viájpí kategóriájában egyre sűrűbben jelentkező átverések, nagyképűség tengerében
Happy Massage