• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem egyik kolléganőjét, de kiderült, aznap nem dolgozott.
    Dóra vette fel a telefont, így vele egyeztettem időpontot. Mivel nem voltam messze, így sikerült 1 órán belülre megbeszélni egy 90 perces masszázst.
  • Megközelítés:

    Buda frekventált részén, tömegközlekedéssel nagyon jól elérhető helyen vannak. Én gyalog mentem. A parkolás fizetős és szerintem egyenlő a lehetetlennel. Sajnos amikor mentem a kaputelefon nem működött, amit előre jeleztek is. Ez egyáltalán nem a lányok hibája. A bejutáshoz egyik barátnő segítsége kellett.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nagyon szépen felújított, polgári lakás. Többen rendelnek itt, de a logisztikával nem volt különösebb probléma, még a kaputelefon hiányának ellenére sem. A fürdőszobában zuhany van, a célnak maximálisan megfelel.
  • Lány külseje:

    Dóra az igazi szívdöglesztő 30-as. A hirdetésében szereplő képek nagyon profik, ő szerepel a képeken, de élőben sokkal természetesebb.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkeztem, bevezetett a szobába. Vittem egy kis ajándékot, amit át is adtam. Itallal kínált (amit végül a csak a távozásom előtt ittam meg), aztán elmentem tusolni.
    Amikor visszaérkeztem, azonnal ott volt és megkérdezte milyen zenét szeretnék a masszázs alatt.
    Egy öleléssel kezdtünk, ami nagyon jól esett. Barátnős startot vettünk.
    Hasra fektetett a masszázspadon és a lábamtól indulva elkezdett masszírozni.
    Szerintem nagyon kellemesen masszíroz. Nem túl erős, alapos, kimondottan jól esett.
    Közben jól elbeszélgettünk aktuális témákról.
    A masszázs közben valamikor lekerült a ruhája, de a bugyit fent hagyta.
    Aztán hátamra fordított, folytatta a masszázst a felsőtestemen. A fejem fölött állt, onnan időnként behajolt, elég fantasztikus látványban volt részem, ami elő is készítette a kényeztetést.
  • Levezetés:

    Már a masszázs közben is voltak kis kacér mozdulatok, de igazából amikor a hátamra fektetett, akkor vette kezdetét a kényeztetés. Először a felső testemet masszírozta, majd egyre inkább elkalandozott.
    Amikor éreztem, hogy a masszázs nagyjából itt ért véget, akkor felültem, magamhoz öleltem és kértem, hogy kicsit én is szeretném megismerni a testét. Legnagyobb örömömre nem volt ellenére.
    Nem tudom mennyi ideig tartott a kényeztetés, mert izzott a levegő körülöttünk, teljesen a varázsába estem.
    A végem a masszázspadon félig ülve ért el. Galaktikus volt.
  • Elszámolás:

    A masszázs végéig szóba sem került, amikor az egyik asztalra a virágszirmok közé le nem tettem.
  • Összkép:

    Amikor a kerületben közeli szolgáltatókat kerestem az oldalon 2-3 lányt néztem ki (Dóra is benne volt). Nem Dórát hívtam először, de a sors is azt akarta, hogy ő legyen a kiválasztott. Nagyon örülök, hogy így lett, mindenkinek ajánlom.
Happy Massage