• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Köszönöm szépen a kis beszikét..Semmi baj nincs a késéssel..Mindenkivel megesik..Én is kellemesen éreztem magamat veled..Örülök a kis randinak..Imádok beszélgetni.Szerintem ez fontos a randi során..Még egyszer Köszönöm.Puszi Amanda..

 • Egyeztetés:

  A december nálunk nagyon hajtós, alig látszunk ki a munkából, és rendszerint azt sem tudom, mi lesz két óra múlva, nemhogy másnap – így előre tervezni nem tudok. Emiatt a kedvencemmel szinte lehetetlen volt randit összehozni, de egyik nap úgy gondoltam, valakit meg kell látogatnom… A XIII. kerület nekem általában kiesik, egy napon mégis ott volt dolgom, ráadásul a délutánom rugalmas volt, így kerestem, és találtam is, Amandát. Reggel hívtam, elsőre elértem, az általam kért kora délutáni időpont szabad is volt. Kedvesen elmondott mindent, szimpatikus volt a telefonban is.
 • Megközelítés:

  Nos, itt kissé tervezni kellett volna… Amanda ott található, ahol a térkép is mutatja, közel a rendőrpalotához. A tömegközlekedés így ideális, busz, metró, villamos a közelben. Autóval kissé kalandosabb, különösen most, hogy a Róbert Károly körutat felújítják. Ezzel mindenképpen érdemes számolni: én trükkösen ki akartam kerülni a Váci út és a Róbert Károly körút kereszteződését, így egy mellékúton közelítettem – meg is szívtam rendesen. Pont ott tartott az aszfaltozás, ahol ki kellett volna fordulnom a körútra, minden ötödik-hatodik zöldnél engedték át a forgalmat. Eleve késéssel indultam, emiatt még többet késtem. Amandát a megbeszélt időpont előtt hívtam, jelezve a kb. tíz perc késésemet. Majd amikor beragadtam a kereszteződésbe, újra hívtam (ekkor már késésben voltam), de nem volt semmi gond, derűsen vette tudomásul a helyzetet, nem volt rosszallás a hangjában. Végül kb. 35 perc késéssel érkeztem az utcába, óriási szerencsével rögtön volt egy szabad parkolóhely, így megálltam. Fizetős, természetesen, mint a városban szinte mindenhol.
 • Helyszín:

  A környéken ez az egyik utolsó régi ház, az újabb építésű társasházak ölelésében. A megközelítés diszkrét, nem találkoztam senkivel. Maga a lakás kicsi, de kellemes. Személyes, tehát nem a minimál kupi-style by Ikea, érezhetően használják, otthonnak tekintik (ez persze nem teljesen igaz, nem ez Amanda otthona). Kis kutyus az előszobában, de nem zavar, a szobába pedig nem jön be. A szobában ágy, asztal, szék, tévé, minden, ami kell, és semmi, ami nem. A fürdő kellemes, tiszta. Ezzel minden rendben.
 • Lány külseje:

  Nos igen, a külső. Amanda a képek alapján egy karcsú, csinos milf. És élőben is az. Az alakja remek, láthatóan foglalkozik vele – nem az a kőkeményre edzett szálkás test, de megfelelően karbantartott, és pont annyi puhaság van benne, amennyi ahhoz kell, hogy barátnős legyen, hogy jó legyen hozzábújni. Csodás lába, dereka, csípője van Amandának, cicik szépek, picit puhák, de nem lógnak, jó őket megfogni, kényeztetni. Amanda arca bájos, nekem tetszett, sőt, kifejezetten szépnek találtam. A szemei gyönyörűek.

  Ami a legfontosabb: egyben nagyon jó az egész Hölgy. Harmónia, kiegyensúlyozott szépség árad belőle, minden természetes. Nekem az első perctől kezdve borzasztóan tetszett. Aztán az idő múlásával ez egyre jobb lett.

  Kijött elém a kapuba, ott utcai ruhában volt. Zuhanyzás után már nem, de fogalmam sincs, hogy ekkor mi volt rajta, elnézést…
 • Action:

  Az egyik (vagy a) legjobb első randim volt pályafutásom során.

  Megérkeztem tetemes késéssel, de ez nem volt gond – elnézést kértem személyesen is, ő nyugtázta, mondta, hogy előfordul, nem baj. És abból, ahogy ezt mondta, éreztem, hogy tényleg nem baj. Ez mindjárt mutatta, hogy értelemes, normális partnerrel találkoztam, és az is nyilvánvalóvá vált, hogy itt nincs futószalag, bőven van idő a vendégek között. Ez a kis csevej el is lazított, már jobban éreztem magam.

  Zuhanyzás után az ágyon várt. Simogatni kezdtem a domborulatait, csípőjét, hátát, fenekét, nyakát, haját, nagyon tetszett, amint azt fentebb írtam. Utána csókok, kellemes, őszinte csókok, nem azok a nyelvkiharapósak, de nem is nyelveldugósak. Pont jó. Amanda jelezte, hogy ő bizony szereti, ha kényeztetik, így ezt meg is tettem neki. Finoman, majd egyre határozottabban, élvezte ő is, de nem ment el. Majd mondta, hogy ő jön. A hátamra feküdtem, újabb csókok, majd nekikezd a csodás franciájának. Lágy, nem kezezős, pont, ahogy szeretem. Közben úgy fordul, hogy el tudjam érni, hogy lássam hátának, fenekének ívét. Egyszer csak mozdul, közelebb helyezkedik, érzem, hogy ő is kényeztetésre vágyik. 69-be keveredünk, érezhetően szereti ezt, de én túl izgatott vagyok, többször le kell állítanom, nehogy elmenjek… Egyszer csak felemelkedik, gumit húz, és nekem háttal meglovagol. Na ezt nem lehet bírni, csodás a látvány, pont jó a tempó, én meg amúgy is gyorstüzelő vagyok gumiban (tudom, ez furcsa, de ez van), szóval rövid vágta után kitáraztam…

  Utána beszélgettünk, mindenféléről – voltak közös témáink. Közben felajánlotta, hogy megmasszíroz, éltem is vele, és jól is esett. A masszázs inkább kellemes, mint szakszerű, de nem is masszőrként hirdeti magát… Általában nekem itt szokott vége lenni, egy órás randi alatt egyszer vagyok harcra kész. Egyszer csak, a beszélgetés közben, azt éreztem, hogy kívánom Amandát. Megcsókoltam, és ahogy visszacsókolt, életre is keltem. Ezt ő is észrevette, és először a kezébe, majd a szájába vette az irányítást. Újra csodás francia, de én újra benne akartam lenni. Ezúttal hátulról, de a látvány, ha lehet, még csodásabb, mint előzőleg volt, szóval itt sem voltam hosszú életű.

  Amanda kedvesen megtörölt, majd kértem a törülközőmet, és mentem fürödni. Az ajtóban csókkal köszöntünk el. TP olyannyira nem volt, hogy a mintegy negyven perces késésem ellenére jóval túlléptük az órát.
 • Elszámolás:

  Korrekt, régi pesti átlag. Én a durva késésem miatt ezt felkerekítettem, de ő ezt meg sem nézte, az ajándékot csak letettem az asztalra, ő nem foglalkozott vele. Korrekt.
 • Összkép:

  Az összkép nagyon jó. Amanda korából, élettapasztalatából, intelligenciájából fakadóan kellemes, sőt, ideális partner nekem. Jó vele a szex, jó vele beszélgetni, jó vele lenni. Mivel az eltelt időben sem tudtam feledni, minimum felejthetetlen lesz ez a beszámoló is. Én biztos, hogy visszamegyek még hozzá, ez nem is lehet kérdés.
Happy Massage