• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Kedves Macika,

    köszönöm szépen... :)
    Sok hozzáfűznivalóm nincs, csak annyi, hogy remélem, még találkozunk. ;) A csokikat köszönöm, karácsonykor kibontottam, hááááát, jó finom volt mindkettő. :D

    A többi lánynak üzenem, hogy Macika rendkívül kellemes társaság, egy igazán megbízható és szerethető vendég, akit mindig szívesen lát viszont az ember lánya.

    Macika, köszönöm a látogatásod, és a csokikat! ;)

  • Egyeztetés:

    Viki mikor felrakta a Hirdetését rögtön megtetszett a képek alapján. Majd jött egy pár beszi amikből azt lehetett leszűrni, hogy bizony nem egy megszokott koreográfia van a Hölgynél....mert fontos a rezgés, és a tisztelet...ami alapján nem biztos, hogy bárki is követelődzhetne. Szóval volt egy-két telefonhívás....cseviben is kaptam választ ami nekem az első szűrő! Tehát telefonon történt az időpont kiválasztás már napokkal korábban......és már nagyon vártam a napot!
  • Megközelítés:

    Elég frekventált a helyszín de pontos címet csak akkor kapsz, ha már a bebocsájtás miatt csörögsz. Nincs is ezzel semmi baj, fő az óvatosság. Viki aranyos volt pontosan tájékoztatott mindenről, még azt is elmondta, hogy hol tudok parkolni. Tömegről fogalmam sincs....a főútvonal kb öt perc séta.
  • Helyszín:

    Egy új építésű ház emeleti lakása. Többen vannak a lakásban...láttam egy másik szépséget is egy pillanatra, de engem ezek a dolgok nem zavarnak. Kit érdekel a logisztika...amikor ketten vagyunk akkor azért ne nyisson ránk senki, de ezt Viki egy kulcsfordítással megoldja. Szóval lakás, fürdő, maximálisan rendben volt, tisztaság minden felé. Szoba nem nagy de pont elég...egy tatamin van körbe tükrökkel, szék, szekrény tiszta törcsikkel, szobainas, muzsika....mi kell még!?? Pont megfelelő!
  • Lány külseje:

    Viki egy igazán szép Nő! Az adatok igazak, magasság, súly, kora, mind fedik a valóságot. Szép eredeti elég nagy cicik, formás popsi, szép punci, max higiénia. És az arc....nagyon szépek a szemei, mosolya csábító, fogak szép szabályosak, fehérek. Haja és minden porcikája finom Illatú! Nekem nagyon tetszett! Valóban elég kommunikatív....elég jó a beszélőkéje, de egyben okos is, nem beszél badarságokat.
  • Erotikus masszázs:

    Volt az is....de még milyen. Viki nagyon jól masszíroz, ismeri az emberi testet és azok a kezecskék nagyon erősek ám. A hátamat és vállaimat kértem átgyúrásra. Krémmel gyúrja testedet de minden izomcsoportot alaposan megdolgoz....néha fel is szisszentem. Bár elmondása szerint nagyon be volt állva mindenem....de még a lapockáim alól is szétgyúrta a csomókat. Érezhető volt a hozzáértés, szakszerűség minden mozdulatán és mindég jelezte, éppen mit miért csinál. Közben nagyon jót beszélgettünk, nagyon tetszett meglátása mindenről, talpraesett nem egy elveszett csajszi. Úgy éreztem Bizalmába fogadott, amit én diszkréten tiszteletben is tartok!
  • Levezetés:

    Megérkeztem és egy nagyon csini nyári, lenge ruciban Fogadott. Nagyon tetszett az összhatás és a szemei.....hú azok nagyon szépek! Bekísért a szobába..kis dumcsi és éreztem egy kis távolságtartást. Mikor beszéltünk telefonon kitértünk egy-két dologra, meddig lehet elmenni, hogy van a végjáték, és bizony a Hölgy nem adja könnyen a szimpátiáját.....de én ezt nagyon szeretem...mert, ha jól viselkedik az ember akkor jó a végjáték is. Tehát gyors fürdés és vissza Vikihez aki egy szép fehér cicitartó, bugyi kombóban várt. Nagyon tetszett és itt már voltak finom puszik, ölelések, majd lekerültek a ruhadarabok mindkettőnkről és jeleztem, hogy biz azt a szép csuporkát birtokba venném. A válasz, én vagyok a vendég, de azért csak kezdhettem én a nyalakodást. Viki hátán és én finom puszikból indultam....cicikhez érve amik gyönyörűek, csókoltam, nyalogattam azokat amik jól reagáltak. Majd irány a finom punci amit körbe nyalogatva határozottan, mélyen belekóstolva kezdődött a kényeztetés. Isteni Viki puncija, élveztem minden rezdülését....sóhajtozott, fogta kezem, emelgette csípőjét....én meg csak habzsoltam azt a gyönyörű csuporkát. Mikor már éreztem pici nedvét és a célegyenesbe voltam Viki eltolta a fejem, hogy most még nem Akarja a végjátékot, hanem viszonozni Kívánja ténykedésem.
    Jött a helycsere és Viki csókolta testem, simogatta Macikát, majd azt az ajkai közé véve csodás franciába kezdett. Haja feltűzve, szép kék szemei figyelték rezzenéseimet, tükörből figyeltük egymást csodás volt. Tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni....annyira jól csinálta, intenzíven, elég mélyen, néha lent tartva, csodás volt és jött a robbanás az ajkak közé. Beleremegtem...Viki pedig finoman levezette a dolgot...csodás volt.
    Majd szépen megtörölgetett, utódok diszkréten eltüntetve....és következett a fent leírt masszázs.

    Gyúrás után jött a fordulás....és Viki ismét simogatott, puszik a nyakamra, finom csók a számra, majd haladt Macika felé, hogy az újra ajkai közt keményedjen. Ismét csodás franciát produkált de egyszerűen nem tudtam betelni teste látványával és kértem a csuporkát. Mosolyogva 69 be fordult....a látvány retinaégető...és alig vártam, hogy habzsolhassam azt a csodás puncit! Nyaltuk-faltuk egymást, Ő nyögdécselve tekergett felettem, én pedig a robbanás szélén sóhajtoztam....majd ismét megadtam magam és ajkai közt ért a vég!
    Én pihegtem és simogattam ahol csak értem ezt a Szépséget....és köszöntem a csodálatos törődést amit kaptam Tőle! Ismét romeltakarítás...majd időm lejárt és jött a fájó búcsú. Bár felajánlotta, hogy nyugodtan fürödjek le de annyira átjárt a finom Illata, hogy inkább azt vittem magammal. Felöltöztem, közben csókok, ölelések és lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    A végén történ...telefonon mindent megbeszéltünk. Másfél óra az új átlagnak mondanám. Viki nagyon rugalmas volt, mert nem volt biztos, hogy időben odaérek...megbeszéltek szerint akkor csak egy óra lett volna a szeánsz...de nagyon megérte odaérni időben és rugalmasságát kedvenc csokijával köszöntem meg!
    Teljesen korrekt volt minden....kapott élményért bagatell.
  • Összkép:

    Viki egy csodás Nő! Szép, igényes, csodás test, csacsogós, okos csaj. Nagyon jól éreztem magam Vele, és nem egy kezdő benyomását keltette...sőt...van ott rutin bőven. Nagyon jól masszíroz....erotikája csodálatos....Korából adódóan érett és kifinomult. Nem találtam semmi kivetnivalót, tehát Ő az a Lány akihez bizony vissza kell majd térnem....mert jól éreztem magam és Neki is megígértem....és én állom a szavam!:-)
Happy Massage