• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor próbálkoztam egy mindkettőnk számára megfelelő idősíkot találni, aztán Szenteste előtt két nappal sikerült végre kieszközölnöm egy közös órácskát: pár csörgés után szelíd hangján tájékoztatott és egy óra múlva már ölelhettem is.
  • Megközelítés:

    Fővárosunk egyik fő ütőerének közelében, a lerombolt és egyben épülő Népstadion bűvkörében található a leánylakás. A megközelítés tehát elég egyszerű: a tömegközlekedés kiváló, az utcában pedig elég parkolási lehetőség akad. Az épület nem túl idős, de nem lakópark jellegű. Pár lakás található itt (sok közülük iroda). Nem kell sokat gyalogolni és a bejutás is diszkrét.
  • Helyszín:

    Barátságos, kényelmes, világos OTTHON. Világos előszoba fali fogasokkal, a hálószoba tágas (sarkában a huncutkodásra csalogató franciaágy), a fürdőszoba világos (a kád szélén tusfürdő kánaán, a mosdónál szájvíz+poharak), a folyosó végén egy nagy konyha. Szívesen eltengetném mindennapjaimat Cintiát ölelgetve naphosszat. Drága Vendéglátóm egyedül fogadott: senki mást nem észleltem a lakásban (bár, ahogy megláttam Őt, megszűnt a külvilág).
  • Lány külseje:

    Az ajtó túloldalán egy tökéletes alakú, barna hajzuhataggal díszített, csodaszép arcú Tündér fogadott. Akik tartanak az arckitakarástól, hát Cintinél nem fognak csalódni: gyönyörű. Tökéletes popsiját bármelyik tini megirigyelhetné. Kézbe simuló keblei érintésre csábítanak. Nagyon jól össze van rakva a leányzó. Egy egyrészes fekete semmiségben várt rám.
  • Action:

    A telefonban említette, hogy csókot csak szimpátia esetén válthatunk: az ajtóban érdeklődött, hogy vajon Ő szimpatikus nekem...ez nem volt kérdés részemről, mert nekem az állam esett le, ahogy megpillantottam. Már itt tudtam, hogy nagyon jó helyen járok. Váltottunk pár szót, aztán a vizesblokk felé vettem az irányt. Visszatértem, Ő egy pár percre még kiszaladt a fürdőbe, majd visszatért hozzám. Végre csókolhattam édes ajkait, amit Ő is élvezett és viszonzott. Nem csókocskák, hanem szenvedélyes nyelvcsata vette kezdetét. Két mozdulattal kikapcsoltam a textil rögzítő szerkezetét, aztán lekerült a közénk álló utolsó akadály. Leheveredtünk az ágyra és folytattuk, ahol abbahagytuk: csókolóztunk és egymást ölelgettük, simogattuk. Csodás keblei látványosan reagáltam a kényeztetésre, szép tulajdonosuk nem különben. Szép partnerem kecses lábai közötti mézescsupor volt a következő felfedezésre váró célpont: fürge nyelvemmel próbáltam fokozni a tempót. A csiklón lejtett tánc sóhajok kíséretében elérte végső célját: a tüneményes leány irányítva ténykedésem többször is közel került a beteljesülésig és végül hosszan és nagyot élvezett (amit én is nagyon élveztem). A combjai között maradtam picit, míg a hullámok lecsendesültek. Aztán újra ajkait ízlelhettem. A hátamra parancsolt és végigcsókolta a felsőtestem és eljutott a lábaim közé. Nagyon fimon franciaóra kezdődött. Kéz nélkül jártak a szép ajkak a már ágaskodó tagomon. Nagyon finom volt, viszont sokáig nem hagyhattam, mert már nagyon szerettem volna a kelyhébe hatolni. Védőburkot kértem hát és a Tündérlány felé kerekedtem. Finoman mozogtam benne és ajkait csókoltam. Lágyan szeretkeztünk, amíg lassan engem is elért a végzetem. Gyors tisztálkodás után gyengéden hozzámbújt. Egy simogatós beszélgetés és gyors fürdés után angolosan távoztam.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltet a vizesblokkból visszatérve helyeztem egy gyertyatartó alá.
  • Összkép:

    Cintia egy nagyon tüneményes lány, aki legalább annyira intelligens (és barátságos), mit amennyire szép. Nekem nagyon bejött. Egy újabb lány, aki lecsíp egy darabot a szívemből.
Happy Massage