• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szijjja !

    Orulok,hogy jol erezted Magad Nalam :))
    Koszonom az irast es a tarsasagodat is,azt hiszem sok mindenben passzol az izlesunk ;))
    Sok puszi,
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Egy bebukott randi után, picit bosszús hangulatban kezdtem hívni a bakancslistám tetején lévő számokat, és hála a makktársak kegyes istennőjének, sikerült Enikőt telefonvégre kapnom. Gyors egyeztetés, egy aranyosan kedves hangon elmondott részletes útbaigazítás, és máris mindent tudva várhattam indulásom percét.
  • Megközelítés:

    A Prielle Kornélia utcából (is) nyíló mellékutcában található a fészek. Autóval jól és könnyen megközelíthető akár a Fehérvári, vagy a Budafoki út felől is. A parkolásról nincs infóm, mert nekem csak 10 perc séta volt. Tömegközlekedve a Fehérvárin járó villamosok tűnnek a legjobb választásnak.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egyik szintje. Könnyen megközelíthető, és egyértelmű a bejutás. Igényes kis kuckó, kádas-függönyös fürdőszobával. Itt rengeteg tisztálkodó szer, tusfürdők garmadája, szárazkilépővel, szájvízzel, vastag, puha törülközővel.
    A szoba is kellemes méretű, van hely a pakoláshoz :), az ágy kicsit puhább a tökéleteshez képest, de ezen kívül minden adott a jó dolgokhoz. Külön kiemelném a két falszakaszon is felrakott tükörcsempéket. (Áldott legyen, aki felrakta!)
  • Lány külseje:

    Enikő vékony gida típus, kézbesimuló nem túl nagy, de mégis gyönyörű mellekkel, hetyke mellbimbókkal. A képet elegáns hosszú lábak, vékonyan izmos feszes test, tenyérbe simuló gömbölyű és jó fogású popók teszik teljessé. Mondhatnánk, jófajta rúdtáncos alkat. (Mindenesetre az egyik „rúdon” nálam már bizonyított:). (bocs Enci) 1-2 ízléses tetoválás van rajta,(a kevesebb néha több alapon). Dús vörösre festett hajzuhatag, vastag élénk piros ajkak, fitos orr, (nekem) szép arc, egyszóval egy igazi dögös kis „vamp”.
  • Action:

    Azt hiszem egy fekete mini ruhácska , combfix + magas sarkú kollekcióban fogadott ami jól kihangsúlyozta vékony izgalmas alakját, és azt is jelezte, hogy Enikő igényes, és ad a részletekre.
    Látta rajtam, hogy kopogósra fagytam a közel negyedórás szobrozásban, míg végre eljött a megváltó bebocsátás ideje. Nyomorult helyzetemet átérezve, jó helyzetfelismeréssel, rögtön felsorolt egy raklap italfajtát, amivel enyhíthette szenvedéseimet. Egy forró gyümölcsteára esett a választásom. Nagyon jól esett a figyelmessége és gondoskodása. Közben tempósan levetkőztem, aztán elkísért a zuhanyzóba ahol végre megkezdhettem kiolvasztásomat.

    Visszatértemkor még mindig ruhában volt, de a hát részén a cipzár - mintegy véletlenül - le volt húzva, így meztelen hátának szépségét csak a fekete melltartó csíkja törte meg. Magamhoz húztam, gyengéden átöleltem….adta magát... hozzám simult… csókolózni kezdtünk. Először picit kutatóan, majd egyre bátrabban, egészen a korrekt nyelv játékokig. Aztán észrevettem, hogy egyik oldalt –megint csak mintegy véletlenül,- felhúzta mini ruhácskáját, így szabaddá téve az egyik merészen gömbölyödő popót. Imádom az ilyen frivol csalafintaságokat, és rögtön le is csaptam rá. Simogatva mindenhol, nyakát csókolgatva az ágyra tereltem, közben elkezdtem vetkőztetni, mialatt nyaltam-faltam mindenét. Ekkor már az Ő keze is rátalált a lüktető Játékra, és rögtön el is kezdett barátkozni vele. A bugyit félrehúzva csókoltam selymes punciját, aztán átfordultunk 69-be és tovább nyaltam a húsos ajkakat. Aztán levettük még róla a maradék ruhát és újra magamra húztam, hogy folytathassam a megkezdett nyali-falit. Egy idő után a sóhajok fokozódtak, összerándult, és reményeim szerint elélvezett.

    Picit később felálltam az ágyon és kértem, hogy térdeljen elém úgy helyezkedve, hogy minden jól látható legyen a tükörcsempékben. Egy nagyon kellemes, jutalmazó szopásban részesültem. Nem vette ugyan nagyon mélyre, de amit a nyelvhegyével művelt a makkomon az földöntúli volt. Finoman belemarkoltam dús vörös sörényébe és megigézve bámultam, ahogy a vastag ajkai között ki-be jár a farkam. Enikő elképesztően szexin tud térdepelni! A csempékben sasoltam az enyhén hátrahajló íves derekát, rajta valamilyen ízléses kis függőleges tetoválással … egy ennivaló kis tündér volt.
    Ezután gumit húztunk és szép óvatosan rám telepedett. Finoman fojtogatott szűk kis a nunijával, folyamatosan csókolózva, bal kézzel popóját, jobbal derekát megmarkolva, szinte koppanásig húztam Encit a farkamra, és úgy éreztem, hogy szinte eggyé váltunk. Mocskos szavakat, mondatokat súgtunk egymás fülébe, én pl. „Na, akkor most rommá keféllek!!” ..meg ehhez hasonlókat, és ekkor már tudtam, hogy Enikő nagy kedvencem lesz a jövőben. Nem tudom mennyi idő telhetett el közben, de hiába szerettem volna megállítani, egy bizonyos pont után már nem tudtuk visszatartani magunkat, mozgásunk felgyorsult, és kéjesen hörögve tele lőttem a gumit. Azt hiszem, vagyis úgy éreztem, hogy Encinek is jó volt.
    Ha előzőleg esetleg más befejezést terveztem volna, esélyem sem lett volna idő előtt elhagyni Enikő finom kis punciját. Varázslatos volt.

    Lenyugodtunk, leszállt rólam aztán szépen letisztogatott.
    Beszélgettünk egy jót mindenféléről, utazásról, síelésről, makktársakról, és úgy éreztem még akár órákig is tudnánk folytatni a csicsergést. Nekem még kellet volna egy negyedórás „recharge” egy újabb menetre, de annyi időm már nem volt, így elmentem zuhanyozni, ittam még egy kis teát, felöltöztem, és az ajtóból visszafordulva még adtam egy puszit Enikő csupasz puncijára, aki teljesen meztelenül (és fesztelenül) álldogált ott.
  • Elszámolás:

    A jó öreg pesti átlag, egy csók extra igénybevételével sem érte el az „új” pesti átlagot. Nagyon megérős.
  • Összkép:

    Ez volt az első beporzásom Enikőnél, de ennek ellenére megdöbbentő volt az a közvetlenség, ahogy 5 perc alatt teljesen levett a lábamról és az ujja köré csavart. Hamar ráérzett, (vagy csak szerencsés véletlen volt), hogy az egyik fétisem a sokat látott „picit romlott úrinő” figura, és ezt hibátlanul hozta is az öltözetével és a viselkedésével is. Nagyon vagány az ágyban, szerettem, hogy minden apró kérésemre nyitott volt, sőt némelyiket még egy kicsit fel is turbózta. Üdítő személyisége afrodiziákum volt számomra.
    Köszönök mindent Enikő!
Happy Massage