• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két hete lehetett, de nem nagyon értem rá eddig beszit írni. VTR-en egyeztettünk és pár percen belül vissza is jelzett, hogy ok az általam javasolt időpont. Telefonálásra nem volt szükség, mert már voltam nála régebben.
  • Megközelítés:

    Akár BKV, akár autóval egyszerű. Fehérvári és benzinkút sarkán. Parkolás ingyenes, aközelben mindig van valahol hely.
  • Helyszín:

    Lányok által sűrűn lakott, fiúk által sűrűn látogatott viszonylag újépítésű lakótömb. A lakás nem túl magasan, gangos megközelítéssel, nem diszkrét kívülről tekintve. Belül azonban otthonos, szépen a célnak megfelelően berendezett kéjlak. Fürdőszoba is OK. Türcsi, finom puha illatos.
  • Lány külseje:

    Továbbra is nagyon elégedett vagyok Vele! Szuper jó alak, bájos mosoly, az ajkak alul, felül, cicik a képeknek megfelelően markolásznivalók. A popsi is! Fekete nylon combfixet kértem a telefonban, abban is fogadott. Meg egy kis csini fekete felsőben. Hamar lekerült Róla... És még mindig úgy gondolom, hogy nem éveket, hanem X-eket letagadhatna.
  • Action:

    Elején sokat beszéltünk, mint régi ismerősök, olyan volt. Pedig csak most voltam harmadszor Nála. Egy éven belül. Nem készültem előzetes koreográfiával, mert azt szeretem, ha jön magától minden. Azért végigbeszéltük az étlapot, és egy olyan extrát választottam amit eddig nemhogy nála, de mér soha senkinél nem próbáltam. Ez lett a végem, méghozzá viszonylag gyors vég. Gyors, de alapos fürcsi, és uccu! A videózást kértem, kaptam is elő mobilom. Közös masztival kezdtünk, már itt éreztem, hogy ajajj! Ahogy simogatta, ujjazta, dédelgette magát az nagyon megacélozta szerszámom. Ő a hátán, én Vele szemben térdelve, egyik kézben kamre, másikban az ezredes. Ekkor feltérdelt Ő is, jobbról nekem elkezdett szájjal kényeztetni. letettem zacsi alá a kamerát. Még jó, hogy akkor nem láttam a felvételt, mert így is gyorsan repültem az öröm szárnyain. Kurva jó felvétel lett. Utána megnéztem másnap, és azonnal felállt tőle a farkam! Jó doppingszer... Majd pedig ismét a hátára feküdt szembe velem, én pedig izgattam közben ujjal kívül aztan belül. Ekkor már elég volt és eldurrantam a testére.
  • Elszámolás:

    Korrekt, jó ! Sok tartalommal. Végén rendeztem, mert már bízott bennem.
  • Összkép:

    Én még ide újból és újból visszatérek, az tuti. Nagyon jól érzem magam Vele, és mindig valami újdonság is előkerül.
Happy Massage