• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag könnyen ment, de azért nem sikerült az első találkozót összehozni. A telefont mindkét alkalommal elsőre felvette, de aznapra már nem volt nekem megfelelő időpontja, úgyhogy pár nappal később újra próbálkoztam, ekkor már sikerrel. A telefont ő kezelte, nagyon kedves hangja van és részletesen elmondja a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    A helyszín már ismert előttem, nem először jártam ott. A szemközti benzinkút már ismerős, bár soha nem ott parkolok, hanem máshol a környéken. Arra azért kell szánni kb 5 percet, mert nem egyszerű mutatvány. Villamos jár az úton, a megállója a ház előtt van, ha valaki BKV-val szeretne érkezni.
  • Helyszín:

    Szép nagy modern ház, a legújabb kor lakótelepi tömbje. Kapun be, fel az emeletre , a körfolyosón megtalálom a megfelelő ajtót, amit Vivien nyit ki. A lakás pontosan olyan , amilyet az ember elképzel. Tiszta, a célnak megfelelő környezet fogadja a vendéget, nagy francia ággyal és kellemes fürdővel.
  • Lány külseje:

    Vivien szép, dekoratív alacsony hölgy. Az alakja nagyon szép, a szilikonos cicik is nagyon kézre állóak. Nagyon jó állagúak és élvezet őket csókolgatni, simogatni, masszírozni. Az arca is tetszett, a szilikonos szája érzéki és izgató. Az alakja sportos , vékony, pont olyan, amilyen a képeken.
  • Action:

    A szobába invitált az ajtóból, ahol röviden beszélgettünk pár mondatot bemelegítésként, ismerkedésként. Kedves, nyitott és baraátságos személyisége van, ez nagyban segítette a kezdeti másodpercek feszültrségének elillanását, így a fürdésből visszatérve már sokkal oldottab hangulatban kezdhettünk neki egymás testének feltérképezéséhez. Simogattam, csókolgattam ahol értem, de különösen a melleinél. A csók sem volt ellenére, ami csak fokozta a vágyamat, ugyanis nagyon jól csinálta. Szenvedéllyel és érzékien. Aztán elkezdett franciázni, amit istenien csinált. Volt már pár alkalom az életemben , amikor ügyesen és nagyon érzékien csinálta a lány az orális szexet, de ez még azok közül is kiemelkedően emlékezetes maradt. Pont abban a ritmusban, amitől a falat kapartam, elég mélyen is be tudta venni, de ugyanakkor néha csak a makkot tüntette el. Legszívesebben csak ezt élveztem volna egész idő alatt, de persze túl jó volt ahhoz , hogy ezt sokáig bírjam., így következtem én egy kis punci nyalással. Látszólag élvezte, bár nem jutott el a csúcsra, de ez az idő pont elég volt arra, hogy kissé lenyugodjak és újra tudjam kezdeni. Gumi fel és szemből támadtam. Nem a szűkebb fajtából van, ami lehetővé tette, hogy hosszabban is élvezzem az aktust. Amúgy nagyon ügyesen tud szorítani a belső izmaival, ami meg fokozza az izgalmakat. Kicsit hátulról is csináltuk, majd kértem, hogy üljön bele. Így is lett végem. Miután lenyugodtam, megmasszírozott, amit igen kellemesen csinált . Kb 15-20 perc múlva következett a második felvonás, amit ismét a csodálatos franciájával nyitott, mad egy intenzívebb hátulról történő action követett. Ez egy taljesen más stílusú volt,mint az első, de nagyon élveztem mindkettőt.
  • Elszámolás:

    Korektnek mondható, környékbeli egy órai átlag, utólag tettem le az asztalra.
  • Összkép:

    Vivien egy dekoratív és attraktív hölgy, aki tudja , hogy mi kell egy férfinak. Mindezt kedvesen és nagyon barátságos stílusban adja elő, ami csak fokozza az ember elégedettségét az együttlét alatt és távozáskor is.
Happy Massage