• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Dgab!

    Mikor találkoztunk kifejezetten kritikus hangulatban voltam. Így amikor láttam, hogy írtál rólam az volt az első gondolatom, hogy a reagálásomban kedvesebb leszek...bocsi de azt hiszem ez most sem fog menni, úgy látszik te mindig a kritikusabb hangvételt váltod ki belőlem.
    Félreértés ne essék: kifejezetten udvarias, kedves férfi vagy, semmi gond nincs a viselkedéseddel, csak vannak dolgok amiket egészen másképp látunk.
    Ma mikor megláttam, hogy megjelent az írásod rólam már fogalmaztam magamban a kedvesebbnél kedvesebb szavakat, erre mit látok? Hogy Noémi kolléganőmről is pont most írtál és jelentetted meg. Ez nem túl szerencsés, elegáns gesztus.
    Nem is értem miért így oldottad meg a dolgot, hisz a két találkozó között hetek teltek el, lett volna idő megírni az egyiket és jóval utána a másikat. Most viszont "piacra dobtál" két tök ugyanolyan írást, ami nagyon hasonlít kifejezésekben, szófordulatokban, tematikában. Ha kivennénk a hajszín leírását akkor simán kicsélhetnénk a kettőnk nevét és ez senkinek nem tűnne fel. Ti vendégek sem szeretitek az egy kaptafa effektust, és hidd el ez velünk sincs másképp.
    Noémi és én teljesen más személyiségek vagyunk, saját önálló programmal, amit te eléggé egybe mostál.
    Szerencsésebb lesz a jövőben egyszerre egy élményre koncentrálni, hagyni leülepedni és megírni.
    Még mielőtt valaki félreértené nem azzal van problémám, hogy mindkettőnknél jártál. Aki hozzám eljön annak amúgy is szoktam a két kolléganőmet ajánlani, hogy a jövőben bármikor látogassa meg akár őket is. Az egyediséget, a csak nekem szóló mondatokat hiányoltam.
    Amúgy első beszámolóként meg kell, hogy mondjam jót írtál, gratulálok hozzá!
    Múltkor egy kolléga megjegyezte, hogy nálam soha nem lehet tudni a reagálásom mikor dicséret és kritika...na ki-ki döntse el most is maga a dolgot.

    Minden jót!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    SMS-ben a találka előtt este egyeztettünk, hogy másnap megbeszéljük a randit, könnyen ment minden, szerencsére Aliz is ráért.
  • Megközelítés:

    Frekventált környezet, szerintem a kerület egyik legszebb része. Nagyon könnyen megközelíthető, mind autóval, mind BKV-val. Én az utóbbival mentem, a Déli pu-tól busszal pár perc.
  • Helyszín:

    Mikor Aliz képeit megláttam, rögtön megtetszett a hölgyemény, egyértelmű volt, meglátogatom. Mikor telefonban a pontos címet megkaptam, gyanús volt a dolog, és beigazolódott, én már jártam ezen a címen, egy kolléganőjénél. Egy szép új építésű ház, hegyoldalon, tökéletes kilátás a városra. A lakásban többen is dolgoznak, de csak a vendéglátómmal találkoztam. Fürdőben egy félig a falba mélyesztett kádban lehet tisztálkodni, a ki és beszállás kicsit nehézkes, de megoldható, teljes tisztaság, rend mindenhol.
  • Lány külseje:

    Bár Aliz nem arccal hirdet, a képei alapján láttam, hogy egy sportos, formás hölggyel fogok találkozni, így akkora aggodalmam már nem lehetett. A bejutás után valóban az ajtóban szőke hosszú kibontott hajú, szép arcú, vonzó Nő fogadott, pici fekete fehérneműben.
  • Erotikus masszázs:

    A tetthelyre való bejutásom után pici ismerkedés Alizzal és már dobáltam is le a ruháimat aztán a fürdő felé vettem az irányt. Miután megtisztulva visszaérkeztem Aliz még fehérneműben volt, de rögtön kérdezte, hogy levegye-e őket. Na ná, mondtam neki, és nagyon kecsesen, miközben én már a tatamin leheveredtem, előttem mélyen behajolva szabadult meg a bugyijától. Az a csodálatos popsi még mindig előttem van.
    Meztelenül mellém feküdt és figyelmesen érdeklődött, mire kell figyelnie a masszázs alatt, vannak-e problémás pontjaim. Miután ezeket megbeszéltük, a tündérke a lábaktól lassan felfelé haladva neki állt a masszázsnak. Edzés miatt erős izomlázzal érkeztem, így Aliz kellemesen, nekem pici fájdalommal de nagyon ügyesen mindenemet, vádli, comb, fenék, váll, hát, alkar, tenyér alaposan átmasszírozta. Erotikus elemek, félre nyúlások az elején még nem, de a idő múlásával kezdetek fellelhetőek lenni. Majd kezdetét vette a csúszka. Aliz beolajozta magát, nem sajnálta, tett magára rendesen, persze meg rám is, és erősen belekezdett a csúszkába a hátamon. Hihetetlen volt, ahogy a cicikkel és a puncijával a fenekemen és végig a hátamon csúszkált. Majd ráült a lábamra, fenekemre, hátamra és a belső combjával, puncijával masszírozott. Kellően forrósodott már a hangulat, aztán megért, hogy forduljak meg. Nem ellenkeztem, úgy tettem......
  • Levezetés:

    ......hátamon fekve, enyhe terpeszben Aliz helyet foglalt a lábaim között és kezdetét vette egy hihetetlen finom lingam masszázs. Nagyon kellemesen felhúzott, ahogy a finom olajos kezeivel foglalatoskodott minden részére kiterjedve a nemesebbik szervemmel. Majd jött a híres csúszka szemből is. A formás cicik többször az arcom és a szám elé kerültek, melyeket rögtön kezelésbe vettem, pusziltam, szívtam, nyalogattam őket. Ezután Aliz a combjaimra ült, erősen beolajozta a punciját, és hát uraim jött egy olyan puncis masszázs, amit soha nem fogok elfelejteni. Igen..., kívülről puncijával körbefogva, kezével hol elől-hol hátúl rásegítve masszírozta az ezredest, ügyelve persze arra, hogy behatolás ne történjen, de az érzést tekintve, szinte egy gumi nélküli dugást előidézve.
    Majd Aliz ezután megfordult, és nekem háttal folytatta a kényeztetést, fokozatosan, lassan popsijával csúszva fel egészen az arcomig. Na akkor elém tárult Aliz csodálatos kelyhecskéje, mely formás húsos nagyajkakkal mosolygott vissza rám. Nyelvemmel finoman, kívülről befelé haladva játszottam vele, csiklóját óvatosan szopogatva. Nedvesedését, illetve pici nyögdécselését tekintve szerintem Aliznak is jól esett. Mialatt ezt a 69-es pózt gyakoroltuk én nem is tudom Aliz mit csinált ott velem lent, de leszállt a köd és egy brutális orgazmusban teljesedett be ténykedésünk.
    Ezután Aliz egy finom levezetéssel letörölgetett és magamat összeszedve pici pihi után a fürdő felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, a polcon hagytam. A maradandó élményt tekintve pici ajándékkal megtoldva.
  • Összkép:

    A végén nagyon elégedett voltam. Mindent megkaptam amire vágyhattam. Aliz egy nagyon szép érett, formás, szép testű NŐ. Mindenképpen ajánlott kategória.
Happy Massage