• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Riadó helyzetben.
    Azonnal felvette, csak időpontot egyeztettünk, fél óra múlva nála is voltam.
    Jelezte, hogy baromi mákom van, valamiért ma korábban ébredt, és tud rögtön fogadni.
  • Megközelítés:

    Parkoló dögivel a ház mögött, szerintem ingyenesen, legalábbis én parkoló automatával nem találkoztam.
  • Helyszín:

    Nagyon jó állapotú épületben, jó állapotú tiszta, ízlésesen berendezett panel lakás.
    A panelhez méltó szűkösség jellemző rá, de célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Noya jobban néz ki élőben, mintsem a képei alapján sejteni lehet. A bőre ruganyos, mégis feszes és puha, szépen szolizott.
    Az arca pozitív csalódás, fiatalos, lendületes mosolygós, de a sminket kicsit túlzónak találtam, én a természeteset jobban szeretem.
    A cicik szilikonosak, szépek, gyönyörű nagy és érzékeny mellbimbói nagyon megfogtak!
  • Action:

    Erotika Show, Popó, mélytorok, kényszerfrancia alap... imádja! Édes istenem mi lesz itt!! :D

    A lakásba belépve Noya fogad egy fekete body-szerűségben, ami mellben sokat láttat.
    Bemutatkozunk, puszi-puszi.
    Ezt követően utasít, ide pakolj, oda menj ott foglalj helyet, ott a törölköző, ott a fürdő... na hoppá.
    Mindezt elegánsan mint egy "lakáj" túlzó gesztusokkal. Hát fene sem tudja, nem erre számítottam.
    Az actiont, olyan semmilyen "csókokkal" kezdtük volt is meg nem is, éreztem is a csókját meg nem is. Mindeközben többször abbahagyta, sokat beszélt/ez a randi alatt végig előfordult/ ezért kénytelen voltam a saját számmal befogni az övét.
    Csók közben a hajába túrtam, ahol megrökönyödve tapasztaltam valamit... amiről kiderült, hogy póthaja van felvarratva, itt ujfent beszélt, megtudtam h az neki az aztán Húde kellett... meg hogy, hogyan kerül az oda és társai, tobábbá, hogy így nem nagyon kéne azt piszkálni, meg kényszerfranciáztatni. Ezt követően lassan haladt lejjebb és csókolgatta a mellbimbóim majd elért a központi szerveremhez és előttem gugolva elkezdett kényeztetni ami tetszett, ügyesen csinálta.
    Kényelmemért felfeküdtem az ágyra, ahol már a golyókat is nagyon finoman csókolgatta, nyalogatta.
    Megkértem, hogy vegyen be teljesen, amire közölte, hogy hát épp torok gyulladása van, és ne nagyon erőltessük, mert akkor az a hangja és a munka rovására is menne, járt már így.
    Azért becsületére mondva 2-szer is leküzdötte 1-1 pillanatra egészen a garaton át.
    Franciát nagyon váltakozó ritmusban végezte volt, hogy szinte pattogtam az ágyon volt, hogy kivette épp csak a végét szopogatni vagy nyalakodni, de valahogy nem jó ritmusban. Amit épp csinált az tetszett de mindig rosszkor csapott át másba, ezért egy idő után kértem a popó kényeztetést amit viszont ügyes nyelvjtékkal, finoman, hosszan végzett ezt nagyon élveztem.
    Innen franciára visszatérve viszont Ő is elvesztette a fonalat, egészen máshol járt. Francia közben kivett a szájából, tűnődve nézte, simogatta a farkam, felnézett rám és "észrevett" majd elmosolyodott és folytatta tovább. Gumira, többször rákérdezett, amit mivel nem terveztem elutasítottam, közöltem is vele. Egyszer csak felállt orrot fújni, majd hanyatt feküdt az ágyon és megkért, hogy verjem magamnak amíg Ő magát kényezteti. Mivel nem nagyon viselem a csupasz Női testet magamtól távol, ezért az ágy szélére húztam, hogy nyelvemmel, később egy ujjammal kényeztessem, amikor is az első ujjpercemnél rámszólt, nehogy beljebb dugjam, így jó. Közben biztatott, hangosan sóhajtozott, hogy "Oh de kurva jó".
    Pár perc kényeztetés után elég vehemens orgazmust vehettem tudomásul, de az alatta maradó tócsa a saját nyálam sejtette.
    Újfent rákérdezett a gumira, amire ezúttal rábólintottam, kézzel felhúzta majd vastagon bekent engem és magát is mielőtt az ágy szélén felpucsított nekem. Itt meg kell jegyezzem, hogy gyönyörű izmos háta van.
    Óvatosan raktam be neki, azonban Ő azonnal vehemens tempót követelt és lökte is csipőjét erősen rám. Baromi jó érzés vol benne lenni, nem is bírtam sokáig, pár perc alatt beledurrantam a gumiba, ami alatt újabb orgazmus élményt halhattam Noyától.
    Segített letisztogatni, nedves és száraz törlőt is adott. Ekkor a telefonomra pillantva vettem észre, hogy 10 percem sincs a randiból, ezt Ő egy "hát jó sokáig szopattál" hozzáfűzéssel mosolyogva megerősítette. Az erkélyen 1 cigit elszivva beszéltünk pár szót magán életről és a Sex Show világáról, aztán gyors zuhi után távoztam.
  • Elszámolás:

    1 órát voltam, a megfelelő csokrot előre borítékban a randi elején a szoba bútorra helyeztem.
    Régi Pesti átlag.
  • Összkép:

    Noya jó csaj. Nagyon. Nyitott, rendkívül kedves, jó dumája van. Nem izgulós típus.
    De ez a randi nekem nagyon vegyes volt.
    Csók volt is meg nem is, mélytorok volt is meg nem, franciázott is deeee... de valahogy nem ültem seggre, pedig nagyon azt az élményt vártam.
    Talán épp ez volt a hiba. Túl sokat vártam ettől a randitól, a korábbi besziket olvasva. Egyszerűen csak túl fantáziáltam Őt, ami öszejött azzal, hogy lehetett valami ami miatt nem tudott annyira rámkoncentrálni. Vagy csak semennyire nem tudtam megmozgatni Én az Ő fantáziáját. Vagy csak más az értékrendem a korábbi MT-kel.
    Passz.
    Én azért ajánlom. Végülis, kielégülve távoztam!
    Köszönöm Noya, hogy olyan hirtelenjében is fogadtál!
Happy Massage