• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Kedves Rahar!

    Örülök, hogy megismertelek és meglátogattál, én jól éreztem magam, alul ki is fejtem miért.
    És nagyon szépen köszönöm a beszámolót, hogy időt szakítottál Rám :-)

    Néhány dolgot nem értek, az adatok valóság tartalma 4 csillag, a képeimen a beállítás miatt, amit nálam is mondtam, lehet hogy magasabbnak tűnök, de ki is van írva, hogy 160 cm vagyok, se több, se kevesebb :) A súlyom is stimmel, és minden más, mániám a méregetés mindenhol :D:D:DD:D de ez az én butaságom :D

    Kitérve láttam egy reagálást a kényszerfranciára, amit preferáltunk mindketten, működött is, de mivel nem vagyok vérprofi, amit el is mondtam, úgy gondolom, ha az ember torkán lemegy, vagy irritálja ugye, az nem kellemetlen, ezért sem hagytam abban, hanem egy kis öklendezős hangot ad ki, ami mondtam ne aggódj, én élvezem, ez nálam ezzel jár :) Szerintem, amíg az igazi mélytorok- technikát nem sajátítom el, addig ez megmarad :-)
    Ha szóltál volna, hogy ez számodra zavaró, akkor visszafogom a hangom, ahogy amúgy igyekeztem is utána :-) Én élveztem...

    Remélem annak ellenére, hogy már nem vagyok szex-partner, hanem masszőz csajszi, még találkozunk a közel jövőben!

    Boldog új évet Drága!!

    Millió puszi,

    Maya ♥

  • Egyeztetés:

    Hívtam és VTR-ben is egyeztettem időpontot. Telefonon kicsit nehezen értem el, de VTR-re nagyon gyorsan válaszolt.
  • Megközelítés:

    Pont a közelben voltam, számomra közel és jól megközelíthető helyen volt. Hungária-Kerepesi kereszteződésének realtive a közelében.
  • Helyszín:

    Egy budapesti bérház, semmi különleges, meglátásom szerint nem új építésű, de nem is az 1950-es évekből való. Számomra teljes mértékben megfelelt az adott célra.
  • Lány külseje:

    Amit a képeken lát az ember, a magasságot nehéz megítélni (legalábbis nekem), egy pici lányra lehet számítani.
  • Action:

    Arra vágytam, hogy valaki rendesen lecidázzon. Mélytorok, tövig, irányított francia. Belépés után nemsokkal hátulról átöleltem és így a melleit markolásztam, kellemesen illettek a tenyereimbe. Gyorsan elhúztam zuhanyozni. Robogtam vissza a szobába, egyből rárepültem a melleire, puszilgattam, nyalogattam őket. Majd odaálltam az ágy mellé, ő leült a szélére és elkezdett szopni. Nem kezezik, legalábbis ritkán használja, a heréket masszírozza. Igyekszik elnyelni teljesen, mivel pici hölgyről van szó a kobrettimet éppen tövig el tudta tüntetni, de ekkor már irritálta a torkát, aminek szerintem nincs valami jó hangja és neki sem lehet valami jó. Ettől függetlenül becsülettel odatette magát. Irányítható, nem húzza a száját, odateszi magát. Volt hogy a fejét húztam rá a farkamra, volt hogy én toltam a szájába. Szerintem egyáltalán nem volt durva. Sajnos így nem tudtam elmenni, ezért gumit kértem és kaptam a farkamra. A helységben van egy szép, nagy tükör. Féloldalasan, hátulról toltam neki. Amikor éreztem, hogy itt az idő lekaptam a gumit, ő megfordult és bekapta, az érkező anyagot le is nyelte. Kicsit kifújtam magam, megköszöntem a lehetőséget, felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek alapján. Nem volt kiugró, vagy nagyon alacsony. A budapesti 15-20 rózsaszállas kategóriában.
  • Összkép:

    Számomra egy fiatal, pici, kifejezetten csinos, kellemes testarányú hölgy, aki mosolygós, beszélgetős. Megvan a barátnő érzés, én személy szerint pornós feelinget nem tapasztaltam, ami egyáltalán nem probléma, csak gondoltam leírom, ettől függetlenül odateszi magát. Aki szereti a fiatal nőket, akik a barátnő érzés produkálják, azoknak ajánlani tudom.
Happy Massage