• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szijjjja,
    Nahat,koszonom szepen ezt a reszletes irast :))
    Izgultam,hogy ennyi varakozas utan pozitiv elmenyekkel tavozz,
    Es nagyon orulok,hogy jOl erezted Magad Nalam :)
    Nagyon sok puszi
    Eni

  • Egyeztetés:

    Enikőt nem volt egyszerű elérni. Már régóta szerettem volna találkozni vele ezért többször is hívtam, de mindig ki volt kapcsolva. Aztán a múlt héten boldogan konstatáltam hogy kicseng....csak sajnos nem vette fel. Írtam üzenetet itt az oldalon, de megválaszolatlan maradt. Kétségbeesésemben már a hozzá bejutott kollégák segítségét kértem a titok megfejtéséhez: mind ezt mondták - kitartóan kell próbálkozni. Már majdnem feladtam a reményt, miközben egyre erősebben azt éreztem: nekem ezt a nőt látnom kell, ha addig élek is - és utolsó reményként ráírtam a csevijében mert láttam hogy ott aktív. És ekkor megtörtént a csoda: válaszolt a levelemre!!! :-)
    Aztán szépen elkezdtünk így beszélgetni: üzenet, cseviben jelzés és jött a válasz. Le is fixáltunk egy keddi időpontot- elégedetten dörzsöltem a tenyeremet. Nagy meglepetésemre üzi jött tőle: milyen ruhát szeretnék?
    Leesett állal szemérmesen válaszoltam, mert eddig ilyen mérvű figyelmességben még nem volt részem :-)
    Eljött a kedd és boldog mosollyal indultam hozzá. Előtte nem néztem meg az üzeneteimet, pedig akkor láthattam volna, hogy korrekten időben lemondta a randit mert közbejött neki valami. Még egy sms-t is küldött, de a telóm pont a kapuja előtt merült le...
    Kezdtük előlről az egyeztetést a már begyakorolt módon és így jött a mai este.
    Tanulva keddi hibámból ma egész nap az oldalon lógtam, 5 percenként az üziket lestem :-) Szerencsére nem jött lemondás, így boldogan indultam hozzá.
    Szinte hihetetlen, de a telóm megint a kapujában merült le miközben hívtam :))))
    Futás vissza a 2 utcával arrébb álló kocsihoz a másik telóért, belépés az oldalra, telószám megnyom, kicseng, felveszi egy édes hang, kapukód, repülök, ajtó nyitva és ott van végre Eni!!!!!!
  • Megközelítés:

    A Nádorliget lakópark egyik újabb épülete a cél. A villamosról a Trófeánál kell leszállni, onnan 3 saroknyi séta. Autóval macerásabb, mert a parkolás nem egyszerű. Lehet hogy csak távolabb lesz hely.
  • Helyszín:

    Nem kellett túl magasra mennem a házban, hogy végre megláthassam Enit. A nyitott ajtó mögött várt, ami mögött Enin kívül egy szép garzon rejtőzött. Szép nagy franciaágy hívogatott, szemben vele és oldalt is tükrök a falakon. A fürdő szép tiszta, bőséges tusfürdő választékkal. Puha törcsit kaptam.
  • Lány külseje:

    Eni különösen visszafogott képekkel hirdet és ez nekem nagyon bejött. Viszont bőséges infót kapunk a bemutatkozásában ahhoz, hogy felcsigázza iránta érdeklődésünket. Már ekkor kiderült, hogy Eni egy különleges nő.
    Amikor beléptem az ajtón és megláttam az elözetesen egyeztetett sötétkék ruciban és hatalmas mosolyában bizony csak elakadt lélegzettel bámultam.
    A hátul mélyen dekoltált miniruha ráfeszülve karcsú testére megmutatta nagyon vékony ámde tökéletes alakját, a magas tűsarkú kiemelte formás lábát.
    Persze nem sokáig tudtam ellenállni és hamar lekerült róla a ruha, majd bénázásomat látva levette a cicitartót is hogy feltáruljanak előttem a pici de csodaszép cicik.
    Pont olyanok voltak ami a gyengém: halványrózsaszín udvarban édesen reagáló bimbókkal.
    Pici de nagyon formás popsija pont beleillett nagy mancsomba, és ahogyan befeszítette őket...uhhh!
    Karcsú teste mindenhol feszesen izmos, de ahol kell ott nőiesen formás. Lapos hasában nagyon édes kis köldököt találtam - és végre egy olyan lány aki nemhogy csikis lenne itt, hanem kifejezetten imádta ha nyelvemmel erre kalandoztam.
    És az az először még szendén megbújó csupasz barack is csodákat rejtett! Kényeztetés hatására kinyíltak a lepkeszárnyak és mindkettőnknek nagy örömöt okozott a szépen megduzzadt csikló izgatása.
    Imádtam szép selymes és feszes bőrét végigcsókolgatni, nagyon jó volt hosszú ujjacskáit megszopogatni.
    Szőkés-vöröses hosszú haja több alkalommal is édes arcába hullott, vagy éppen a hegyesen meredező bimbiket rejtegette lovaglás közben.
    A végére hagytam -bár talán ezzel kellett volna kezdeni - szép szemének dícséretét: ahogy nézett rám szendén és ártatlanul de mégis sokat ígérően, az szinte megbabonázott. Hol huncut mosoly bujkált tekintetében, hol kéjesen és igézően perzselt pillantása.
  • Action:

    Amikor végre meg tudtam szólalni, az ágyra ültetett és első látogatás lévén egy kis ismerkedő beszélgetéssel kezdtünk. Csokival és innivalóval kínált kedvesen, de én már rá szomjaztam....nagyon...és így inkább ruháimat ledobálva a fürdő felé vettem az irányt ahová elkísért.
    Azonban nem jutottam el az ajtóig, mert ahogy előttem lépkedett felsejlett a szexi miniruci alatt formás popsija és a mély dekoltázsból kivillant szép ívű háta....és nem tudtam ellenállni....hanem magamhoz öleltem :-)
    Eni szorosan hozzámsimult, én a ruci alá nyúlva izmos kis fenekénél fogva magamhoz húztam, miközben Ő fejét vállamra hajtva szuszogva csókolgatni kezdte nyakamat és a mellkasomat simogatta. "Ó, kérlek engedj gyorsan lefürödni" rebegtem elhalóan és fájó szívvel megválva tőle a kádba ugrottam. Itt maradt velem és kedvesen csacsogott hozzám.

    Aztán visszamentünk a szobába és az ágy mellett ott folytattuk, ahol a fürdés előtt abbahagytuk. Kicsit felhúzva ruciját a popsiját finoman markolva magamhoz öleltem, Eni pedig a számra tapasztotta puha ajkát és lágyan csókolni kezdett. Puhán és érzékien csinálta, majd kis nyelvét a számba dugva folytatta felfedezésemet. Én is így viszonoztam kedvességét és enből egy csodás érzéki barátnős csókolózás kerekedett.
    Gyorsan lehámoztam róla a rucit, majd Ő szép lassan levette melltartóját és elém tárta édes kis cicusait. Hej, de szépen néztek rám azok a rózsaszín kis bimbók...és óvatosan a számba is vettem őket. Eni kéjes mormogása jelezte, hogy nincs ellenére ez a kis ismerkedés :-)
    Végül gyorsan lekerült a huncut kis franciabugyi és a cipő is - így már teljes pompájában csodálhattam szájtátva kis gazellám gyönyörű testét.
    Óvatosan az ágyra fektettem és elkezdtem csókjaimmal borítani e kívánatos testet, melyet Eni egyre fokozódó sóhajai tettek örömtelivé. Ismét hódolattal adóztam a rózsaszín bimbiknek, megszopogattam ujjacskáit, imádtam lábát. Aztán a helyes kis köldökét vettemn nyelvelésbe, és igencsak örültem amikor Eni ezt suttogta kéjesen: "de imádom ezt". Ő nem tudhatta, hogy nekem is ez egyik kedvenc helye kíváncsi nyelvemnek... majd elértem a másik kedves helyre, a szendén hívogató kis barackhoz. Nyallintásom hatására szépen kinyíltak a szirmok és a csikló is egyre duzzadtabb lett. Nem ismerve Eni ízlését először óvatosan kezdtem, majd látva és hallva Eni pozitív reakcióit tovább mentem ezen az úton. Eni egyre mélyebben sóhajtozott, teste meg-megrándult, kezemet édes kis cicijére vonta...majd egy mély sóhajjal szépen elrepült. Repültem én is vele, szárnyaló lélekkel, mert ez a gyengém ha láthatom, hogy örömet adhatok!
    Megköszöntem neki ezt a csodát, majd ajkaink újra összeforrtak egy puha és lágy csókban. Aztán a kedvemcemet kértem, hogy üljön a számra és így élvezkedjen. Így is történt és pár pillanat múlva ismét a számban éreztem puncijának édes ízét, miközben Ő felettem vonaglott és én fel-fel pillantva csodáltam aranyos cicusait és a hetykén meredő bimbók táncát. Majd ismét jött a remegés, a sóhajok, a gyönyörteljes repülés :)
    Pihegve hozzám bújt és a számba zihálva ismét csókolózni kezdtünk. Közben kóbor ujjammal kitapintottam még mindig duzzadt csiklóját és óvatosan simogatni kezdtem, miközben másik kezemmel édes popsiját és hátát simogattam. Eni mélyen a szemembe nézve egyre jobban sóhajtozott, majd ismét boldoggá tett engem.
    Mohó módon csak pár perc pihenőt adtam neki, miközben egy pillanatra sem engedtük el egymást és egymás száját, majd az előző kedveskedésemet folytattam azzal a kis kiegészítéssel, hogy közben az egyik ujjammal megközelítettem a vágyott popsikáját. Finoman köröztem rózsáján, majd a behajtási engedélyt megkapva óvatosan bekúszott az ujjam. Forró és nagyon szűk helyre érkezett, de Eninek hallhatóan jól esett ez az összetett kedveskedés: nyelvek a szájakban, egy ujj a csiklót simogatja, a másik ujj pedig finoman a popsit kényezteti. Egyre hevesebben ölelt magához, bújt hozzám, majd a számba zihálva ismét megcsodálhattam repülését! Csak ámultam, hogy mennyi szenvedély lakozik ebben a törékeny kis testben!

    Most már Ő következett és megint a nyakamba bújva-szuszogva csókolni kezdett. "Ezt ugye élvezed?" kérdezte ártatlanul, bár szerintem látta arcomot a kéjt :) Aztán egyre csak haladt lefelé, majd megérkezett a kisorihoz és puha ajkai közé vette. Nagyon kellemes dolgokat csinált vele, a kezét csak az első pillanatban használta, amikor besegítette édes kis szájába. Puha kis szájával fenségesen kényeztette a kisorit, aki heves ágaskodással hálálta meg. "Nem akarsz belém bújni?" kérdezte kis tündérem, majd szememből kiolvasva a választ feltérdelt hogy vv-t keressen.
    Na, itt "követett el egy komoly hibát", mert azt a pózt mutatta meg nekem, ami a 8. képén látszik. Melyik egészséges férfiember tudna ennek ellenállni? Nekem sem sikerült, és mohón "vetettem rá" magam a formás popsijára alapos nyelvleckében részesítve ahol csak értem. Eni "megadóan" magasra emelte csipőjét és így adta át magát az élvezetnek. Egyszerűen nem tudtam betelni vele!
    Majd csak felügyeskedte a vv-t és szemből szép lassan belém ereszkedett. "Most ugye jól bennem vagy," kérdezte, de én a gyönyörtől csak hümmögni tudtam asszem :). Aztán elkezdett rajtam mozogni, szép lágyan ide-oda tekeregve. Én közben örömmel lestem minden rezdülését - ahogy szemét lehunyva adta át magát a kéjnek, ahogy szép kis cicijeit simogatta: Imádtam amikor hosszú haja takarásából kivillantak a szép kis rózsaszín bimbók és közben a popsikáját markolgattam.

    Óvatosan rákérdeztem a váltás lehetőségére, és megadta az engedélyt! Oldalról-hátulról várt, és kis segítséggel benne is voltam. Így összesimulva mozogtunk egy jó darabig, miközben matató ujjammal az ismét megduzzadó csiklót kényeztettem. Aztán felülről belém ült maradva a popsinál, majd állva-térdelve hátulról közelítettem. Nagyon szűk és forró helyre nyert bebocsátást a kisori és ezért óvatosan mozogtam csak figyelve Eni reakcióit. Ezek azonban nagy örömömre egyre kéjesebbek és hevesebbek lettek, kis kezeivel csak úgy markolta a lepedőt és egyre jobban sóhajtozott. Jó lett volna így benne véget érni, de aztán mást gondoltam.
    Ismét az ágyra feküdtem, Eni hozzám bújt forró testével és csókolózni kezdtünk. Ujjam megint a popsi felé kalandozott, majd Eni azt kérte, hogy bennhagyva az ujjamat jól fogjam meg a popsiját. Ő közben tüzes ágyékát combomhoz szorítva kezdett mozogni, míg kis kezével a kisorit dajkálgatta újra. Gondoltam, ezt csinálhatnánk közösen is - ezért átfogva a főnökön lévő kezecskéjét együtt folytattuk "kivégzésemet". Nem akarta elsietni, én pedig már minden porcikámban reszketve száguldottam a végzet felé. Aztán egyszer csak elszálltunk - így kéz-a-kézben a kisorival... :)
    Elépesztően kéjes és intenzív érzés volt!! Csak két szót bírtam halkan hörögni: "Jézusom" és "köszönöm" :)))

    Sajnos az időm közben már jócskán lejárt - bár Eni kérdésemre azt mondta, hogy ne törődjek vele, már nem lesz több vendége - így aztán fájó szívvel kibontakoztam öleléséből és elbotorkáltam fürdeni. Megint elkísért és csacsogott, miközben én lopva élveztem meztelen testének bónusz látványát. Búcsúzóul még magához ölelt és a már jól ismert puha, de szenvedélyes csókkal megcsókolt - nagyon "megnehezítve" a távozást - akár azonnal ismét újra kezdtem volna vele.

    Szinte a fellegekben járva indultam a kocsim felé, amikor is egy nagy koppanásra lettem figyelmes...alaposan lefejeltem egy a kocsik fékentartására felszerelt, de a sötétben gonoszul meglapuló sorompót :)
    Szinte meg sem éreztem, mert annyira BOLDOG voltam!
  • Elszámolás:

    Személyes üzenetben megkaptam az instrukciókat és kollégák ajánlásait is figyelembevéve állítottam össze a csokrot. A haza bölcse és a legnagyobb magyar fogta kezébe az Eninek szánt csokrot amit a végén tettem az asztalra. Megint sokkal többet kaptam, mint amit adtam.
  • Összkép:

    Hálás vagyok a Sorsnak, hogy végül is lehetővé tette látogatásomat Eninél. Ezzel kapcsolatban egy régi Edda-dal sora jutott eszembe: "a reményt soha fel ne add.." - és nem is adtam fel, bár néha a kétségbeesés eluralkodott rajtam.
    Szerencsére sikerült ezt a nem könnyen létrejött talit abszolválni és egy felejthetetlen élményt kaptam Enitől.
    Sokat gondolkodtam a minősítésén is. Végül arra, jutottam hogy bár nagyon helyén való lenne, mégsem adok neki istennő minősítést, mert az utóbbi időben nem volt szerencsém ezzel a minősítéssel: valahogy mindig elvesztettem az aktuális istennőmet :(
    Éppen ezért "csak" tiszteletbeli Istenőmnek kiáltom ki Enit, de a további talik érdekében ezt a beszit most a felejthetetlenben hagyom - bár ott a legelső helyen.
    Gyönyörű, feledhetetlen közel két órát tölthettem Eni karjaiban, melynek minden pillanata bearanyozta az életemet.
    Az Eninél tett látogatásom feltette a koránát a 2016-os kalandozásaimra, méltó befejezése ez ennek az évnek.

    Drága Eni!
    Köszönöm neked ezt a csodás élményt és már alig várom, hogy újra hozzám bújj-hozzád bújhassak!

    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Happy Massage