• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elmúlt napok eléggé besűrűsödtek így reggel csak egy könnyed masszázson járattam az eszem és mivel Panni már régóta a kedvenceim közt van gondoltam eljött a mi időnk. Felhívtam de vele sajnos nem sikerült beszélnem. Egy kedves barátnője adott útmutatást és végül az időpontot is vele egyeztettem.
  • Megközelítés:

    Bevállaltam a délutáni dugót de Waze segítségével viszonylag pontosan tudtam kalkulálni az érkezést. Igaz térkép nincs az oldalon de pontos 3. kerületi címet kaptam és szerencsémre még 2 szabad parkoló közül is választhattam. A tömegközlekedést preferálóknak a fonódó villamos, 9-es busz vagy a HÉV lehet nyerő választás. Bármi is legyen a közlekedési eszköz a Kolosy teret kell megcélozni, ez biztos.
  • Helyszín:

    A legendás Kent házat már többen megénekelték így sok újjal én sem szolgálhatok. Kifogástalan a minőség, bejutással és diszkrécióval még sosem volt probléma. A szobában masszázspad volt, kissebb kanapé a ruháknak és a szokásos hangulati elemek mint megfelelően pozicionált tükör, lejátszó a háttérzenéhez, frissítő és cukorkák a dohányzóasztalon. Kedvencem továbbra is a hely védjegye: a szívárvány minden színét felvillantó tusolófej amely minden alkalommal mosolyra fakaszt. A széles tusfürdőválasztékot, szájvízet és friss törölközőt már szinte ki sem kell emelnem hisz itt magától értetődik.
  • Lány külseje:

    Amennyire a hely védjegye a kifogástalan vendéglátás, olyannyira a csapnivalóan elferdített fotók. De tapasztalt utazóként ezen talán már a legtöbben meg sem lepődünk. Azért az tény, hogy Panni nagyon helyes mosollyal és szép szemekkel van megáldva ami a képekről is lejön. Amit viszont csak sejteni lehet a képek alapján - és később be is igazolódik - az hogy formás kis mellei vannak, sportos testalkatához arányosan igazodó popsija, combja és vádlija. Feszes és ropogós mindenhol ahogy azt egy ilyen húszas évei elején járó tűzes lánytól várná az ember.
    Vicces, hogy Panni is bevallotta egyik beszélgetésünk során, hogy a képek nem teljesen fedik a valóságot. Igaz ő inkább a személyiségre célzott mert első ránézésre valóban egy cuki kiscsajra számítanál de ő inkább egy talpraesett, határozott, de roppant kedves hölgyemény.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemet azonnal egy széles mosoly kísérte mintha régi ismerősök volnánk és a kezdő bemutatkozást követően beljebb is invitált. Vetkőzés közben még csak egy kis ismerkedő beszélgetés volt de rögtön éreztem barátságos stílusára én abszolút vevő leszek.
    Elléptem letusolni majd visszaérve Panni már összefogott hajjal a szeánszra készen, egy kis frissítővel várt a szobában. Ölelkeztünk, ismerkedő jelleggel simogattuk egymást majd engedélyt kértem had csomagolhassam ki fehérneműjéből. Mivel megkaptam a zöldjelzést lefejtettem a melltartót, a bugyit, a combfixet kihasználva az alkalmat, hogy egy kicsit jobban felfedezzem és néhány puszival is színesítsem az ismerkedést.
    Viszont az idő vészesen pergett és a kölcsönösség sem természetes része a programnak így erőt vettem magamon és hasra feküdtem a masszázspadon. Eközben ő krémet készített elő, felmelegítette a tenyerében és szakszerűen elkente a gerincem mentén. Szépen haladt a törzstől felfelé a hátamon különös hangsúlyt fektetve a lapockáknál lévő izmok átmozgatásához. Ez a pöttöm lány olyan erős és szakszerű izomlazító masszázst mutatott be, hogy időnként elhallgattam és csak nyögtem olyan jól esett amit csinált. Szerintem természet adta érzéke van hozzá hogyan kell jól masszírozni. Mint ahogy ahhoz is miként bánjon a szavakkal a vendég közelében. Teljesen őszinte megnyilvánulási engem is bőbeszédűségre ösztönöztek és kimondottan élveztem, hogy olyan sok mindenben megtaláltuk a közös hangot.
    Igaz mire a combjaimhoz jutott már el-elakadtam a gondolatmenetben és csak hallgatni tudtam mert mozdulatai belső combomon már másféle gondolatokat ébresztettek bennem. Nem emlékszem, hogy valaha is valaki ennyire célratörően simogatta volna a fenekem, kezét végigsimítva a vágatban, keresztül a gáton, le egészen a golyókig. Mindezt olyan természetességgel a mozdulataiban mintha a golyók finom izgatása alulról a világ leg-magától értetődőbb dolga volna.
    De nagyon jó ütemérzékkel is van megáldva, mert mire félkemény lettem már el is hangzott a varázsszó hogy fordulhatok..
  • Levezetés:

    Így is tettem, a padon a támlát megbillentette kissé, fejem alá párnát kaptam és érdeklődve figyeltem hogyan keni el felső testemen az újabb adag krémet. Két kezével körcentrikus mozdulatsorba kezdett melynek epicentruma végül a szerszámom volt és kezei közt érte el végső keménységi fokát.
    Nem hiszem, hogy Panni egy pillanatig is elégedetlen lett volna művével, hiszen arcán folyamatosan váltotta egymást a mosoly és az elmélyült figyelem, de maximalistaként feltérdelt elém, hogy egy csúszkamasszázzsal is tovább izgasson. Nem tudtam már hova is figyeljek, hiszen lágy mozdulataival majd minden érzékszervemet folyamatos izgalmi állapotban tartotta és szinte kegyelemdöfésként éltem meg mikor végül finom ajkait a szerszámomon érezhettem. Mikor játékos kis nyelvét a golyóimon éreztem és ajkait szélesre tátva gyengéden, lassan beszívta mint valami méretesebb cukorkát csak nyögni tudtam és igyekeztem tudtára adni mennyire jó amit éppen tesz.
    Talán nem csoda ha ezek után nem sok kellett, hogy egy két ritmusosabb fejbólogatás után, egyik kezével a szerszámomat, másikkal a golyókat izgatva teljes elánnal az ajkai közt menjek el percekig szinte önkívületi állapotban feküdve. Mire újra magamhoz tértem csak összenevettünk, örültünk egymásnak és egy kölcsönös öleléssel fejeztük ki amihez szavak már nem is nagyon kellenek.
  • Elszámolás:

    Távozásom előtt még a fürdés után Panni kilopózott, hogy felvegyen egy másik fehérneműt. Ekkor tettem az asztalkára az ajándékot amit remélem észrevett de, hogy szó nem volt róla az biztos. Nem szokásom különösebben egy órás masszázst kérni pedig itt a 3. kerületben ez több mint kedvező. Vagy ahogy mondani szokás a régi átlag.
  • Összkép:

    Panni kapcsán egy klisészerű megfogalmazás jutott eszembe: "a külső megfog, a belső megtart"
    Pont ilyen ő, mert kedvessége, megjelenése tényleg megfogja, magához csábítja az embert. A szakszerű masszázsa, az aprólékosan felépített izgalom fokozása, valamint a levezetés szédítő orgazmusa megtartja és mint valami szirénhang visszahúzza az embert.
    Nagyon jó élményekkel távoztam tőle és egy ilyen kezdés után simán benne van az ismétlés lehetősége is.
Happy Massage