• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Faki!

    ( Még mielőtt bárki is így akarná szólítani a kollégát a jövőben, megjegyezném, hogy ezt a becenevet kifejezetten utálja, így nem ajánlom. )

    Ha röviden össze akarnám foglalni a legutóbbi találkozásunkat akkor azt mondanám : a kutyafáját!

    Kicsit messzebről indítanám a reagálásomat. Mi nagyon régről ismerjük egymást, évekkel ezelőtt jártál már nálam, aztán valahogy eltűntél...legalábbis az én látókörömből. Most egy pár hónapja pedig ismételten felhívtál, hogy hozzunk össze egy randit. Először kapásból nemet akartam mondani mégpedig tudod miért? Az önérzetem miatt. A múltban összehozott találkákra is úgy gondoltam, hogy elég jól sikerültek, egymásra hangolódtunk és maradandó emlék volt neked is. Erre azt kellett tapasztalnom, hogy mégis könnyen feledhető vagyok. Így mikor ismételten jelentkeztél először az jutott az eszembe, hogy ha eddig megvoltál nélkülem akkor tartsuk magunkat ehhez a jövőben is. Tudod mindenkiben van egy szakmai önérzet aki jól végzi a munkáját, és ezért volt bennem is ez a berzenkedés. Aztán meg az jutott az eszembe: na gyere csak gyere kisbarátom, majd megmutatom én neked, hogy mit hagytál ki...Ki tudja mi lett volna ha öt perccel előbb vagy később hívsz, vajon mit okoskodtam volna ki abban a kis agyamban.
    Remélem te is jót mulatsz most ezeket a sorokat olvasva, és nem sajnálod, hogy nem a szokásos ilyenkor megszokott köszöngetést kapod reagálásként. Szeretek őszinte lenni, és többre becsülöm az igaz szavakat a semmitmondó frázisoknál. Valamint ez az előtörténet adta meg a pikantériáját az egész találkának.
    Összességében meg ez egy happy end-del végződő történet, ami ki tudja hogy alakul tovább. Ahogy te is leírtad egy egészen más dimenzióban találkozunk, sokkal minőségibb, őszintébb és meghittebb randikban van részünk mint régen.
    Na jó, azt hiszem az erotikára sem lehet panasz.

    Jó időben, jó érzékkel találtad meg az a pillanatot amikor is fel kellett hívnod. Milyen apró kis dolgokon múlnak ha nem is nagy, de mindenképpen felejthetetlen találkozások, történések.

    Örülök, hogy így alakult a mi kis sztorink, aminek közel sincs vége. A legjobbakat!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Hirtelen lehetőségen alapuló vágy hajtott a telefonhívásba és mivel a szerencse aznap mellettem állt, így neki is megfelelt a felvetett időpont. Mivel legutóbb igen fincsi találkánk alakult, reméltem, hogy ez alkalommal is élvezetes randink lesz.
  • Megközelítés:

    A Dunántúlról autóztam felé, és elég gyorsan, mindenféle dugók elkerülésével értem hozzá. A ház előtt mindig van parkolóhely, most is így volt. BKV-val érkezőknek sem lehet gondjuk, a busz kis távolságon belül teszi le őket.
  • Helyszín:

    Modernnek mondható társasházban található a bejárat a szentélybe. A kaputelefonban bejelentkeztem és máris lenn voltam a kellemesen berendezett, hangulatos lakásba, ahol a szokásos szoba várt. Kellemes félhomály, andalító zene, tatami a földön az akcióhoz. A fürdőben a szokott tisztaság és minden szükséges felszerelés a felfrissüléshet, megtisztuláshoz.
  • Lány külseje:

    Alíz nagyon rendben van, remek alakú, selymes bőrű és világító kékes szemű szépség. Az általam kért, a fényképein is feltűnő sárga blúzt és egy falatnyi bugyit viselve fogad, a szokásos "alízos" mosollyal a szája szegletében:)
    Haja leengedve még, formás cickói rejtőzködnek még a blúz kivágása mögött, hosszú combjai maguk közé hívogatnak.....helyemen vagyok..:)
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon kicsi időt szenteltünk rá, az viszont pontosan elég volt ahhoz, hogy az egyébként is fájdalmas pontokat megdolgozva enyhítse panaszaimat, másrészt az előzőleg megélt erotikus kalandozásunk alkalmával belém költözött feszültséget is hatékonyan csökkentette. Olajos teste szinte minden pontjával hozzám simul közben, kezei éppen ott és olyan erővel dolgoznak testemen, amit várok, kérek és igencsak élvezek. Többnyire a hátam és a combjaim csomóit kezeli, fájdalmat okoz azért, hogy később ne legyen...:) Ezt is tökéletesen végzi, csakúgy, mint a korábbi erotikus ténykedését..:))
  • Levezetés:

    Van egy jól működő forgatókönyvünk....és ezzel az alkalommal még egy szintet léptünk, hiszem, hogy mindkettőnk egyértelmű tetszésére..:) A fürdőből visszatérve a szobába már hason fekve fogad, még rajta van a blúz és a bugyi is. Megszabadulok a törölközőtől és a hátára nehezedem, nyakába csókolok és fülébe suttogom, mennyire izginek tartom a játékot vele. A blúzt hamarosan átbújtatjuk fején és már meztelen, fedetlen hátán puszilok végig a popsijáig. Tetszik neki is a játék, macskaként dorombol, feszíti gerincét és emeli felsőtestét, hogy kezeim elérjék cickóit, amelyeket természetesen nagy élvezettel simogatok, gyurmázok mindkét tenyeremmel. Érzem bimbói merevedését, lélegzete is élvezetről árulkodik. Puszijaim popsiján járnak, kezeimmel simogatom kerek domját, és hosszú combjait, be-betévedve farpofái közé és nedvesedő puncijáit is elérve ujjaimmal. Nincs nehéz dolgom, mert megemeli altestét, kicsit kifordul azért, hogy jobban hozzáférjek ajkaihoz kézzel és nyelvemmel is. Hamarosan minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy neki igen jó legyen, jelét adja élvezetének, ami az enyémet is igencsak megfejeli:) Ujjaim is szerepet kapnak, kívül-belül símogatom tiszta kéjnedves punciját, mohón szürcsölöm gyönyörlevét és szorgalmasan játszom csiklójával. Már hanyatt fekszik, egyik kezemmel mellét markolászom, mellbimbóit izgatom, másik kezem nyelvem segítségére van, így nem telik túl sok időbe, míg tetszésének hanggal és egész testének ívbe feszülésével nem ad hangot, s gyönyörű orgazmust él át a szemem előtt. Hagyom pihenni kicsit, együtt pihegünk, de nedves öle olyan csábító, hogy újfent nekikezdek a kényeztetésének és hamarosan újabb csúcsra ér fel. Mellé heveredek, és finoman, érzékien csókolózunk, miközben kezem még csatakos ölében tartom, levezető simogatást kap, ami láthatóan igen jól esik neki. Nekem is:)
    Itt persze nincs vége a játéknak, most ő az, aki engem vesz elő játékszerének. Hanyatt fekszem már, egész testét beolajozva úl ágyékomra, csúszkál rajtam, imitáljuk a szeretkezést már szinte csak milliméterekre járva a tiltott aktustól. A határt persze nem léjük, nem léphetjük át, de amit teszünk az színtiszta, őrjítően izgató szeretkezés behatolás nélkül. Robbanáspontra hevít, közben magát is újra csúcspont közelébe juttatva dörgöli csiklóját hímtagom teljes hosszához....és a végén kicsit lejjebb csusszanva a combjaimra fog rá olajos markával a rudamra úgy, hogy valóban az az érzésem, mintha hüvelyében mozognék.....na, itt adom meg magam boldogan a sorsomnak és robbanok bele a világba....szinte ájulásig élvezve. Magamhoz térve jön a korábban leírt masszázs.....csoda hát, hogy azóta is visszavágyom hozzá? :))
  • Elszámolás:

    Ez nem kérdés itt. Tudja az ember, hogy mik a feltételek és teljesíti, ha részesülni kíván ebből a csodából. Hogy megéri-e? Az se kérdés. Különleges ajándékot kap itt az arra vágyó, cserébe teljesen átlagos elvárást kell teljesítenie...:) Utólag került a helyére az ajándék, mint rendesen.
  • Összkép:

    Ahogyan már megfogalmaztam, most szintet léptünk szerintem minden téren. Egyfajta feloldódás, a bizalom teljes megléte és az odaadás olyan mértéke volt ránk jellemző ezúttal, amit eddig nem mutattunk a másikunk felé. Nekem nagyon tetszett a dolog, remélem Alíz hasonlóan emlékszik vissza..:)
Happy Massage