• NIKI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beszámolókon böngésztem és megakadt a szemem Niki képein. Telefonon hívtam, kolléganője Adrienn tájékoztatott a lehetőségekről. Majd sikeresen rögzítettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Helyszín a Bécsi út elején található. BKV - val könnyen elérhető. Én kocsival mentem, a parkolás nem egyszerű, 3 kör után sikerült az utcán az megállni. Amikor ott jártam a parkoló őr éppen ellenőrizte a kocsikat. Könyű odatalálni a kapott instrukciók alapján, bár már nem először voltam itt.
  • Helyszín:

    A helyszín egy kb. 15 éves épületben található. Érkezésemkor telefononáltam Nikinek, aki csilingelő hangjával kedvesen tájékoztatott a bejutás módjáról. Lifttel mentem az emeletre ami kicsit zörgött de nem ragadtam be. A lakás igényes berendezésű, tiszta. Bent kellemes félhomály fogadott. A szobában masszázs ágy hivogatott a kikapcsolódásra. Zuhanyzó nagy méretű két személy is használhatja egyszerre. Többféle tusfürdő és szájvizek biztosíják a higénikus együtlétet.
  • Lány külseje:

    Kicsit félve léptem be a lakásba mert csak a barátnőjével beszéltem és nem tudtam hogy mire számítsak, de ma valamilyen különleges élményre vágytam. Niki egy szexi fehérneműben nyitott ajtót, mely gyönyörűen megmutatta csodás rúganyos fenekét, kívánatos testét. Hogy oldjam az üzleti jellegét a találkozónak vittem egy finom exkluzív csokoládét a légyottra. Niki ezt a figyelmességet széles mosollyal és puszival honorálta. A kezdeti bizonytalanság hamar elillant, olyan volt mintha évek óta visszajárnék hozzá, hamar beszédbe elegyedtünk.
  • Erotikus masszázs:

    Annyira faltuk egymás szavait, hogy a fürdőbe is elkisért és ott is folytattuk a diskurzust. Niki okos lány akit nem csak a masszázs miatt lehet szeretni, jó beszélgető partner és kellő szexuális kisugárzással rendelkezik, de erről később ejtek szót. Masszázst masszázs padon végzi, szakszerű közepes erősséggel. Nem az a szétszed összerak típusú inkább az érékiség jellemzi mozdulatait. Háton kezdte, majd haladt lefelé a lábakhoz, finoman csinálta nagyon kellemes volt. Amikor a vádlimat masszírozta alátámasztotta a combjával sípcsontomat hogy ne feszüljön a lábfejem. Ezt nagyra értékeltem mert más esetben előfordult, hogy begörcsölt a lábam, másrészt jó volt érezni bőre puhaságát amint rásimult a lábam. Masszázs technikája egyedi nem a szokás környékbeli hölgyekhez hasonló mint pl. a páciens jobb majd bal keze kerül a combok közé, szinte tudja az ember a koreográfiát. ( Már aki gyakran megy ilyen helyre.)
  • Levezetés:

    Masszázst eleinte bugyiban végezte, majd egy huncut mosollyal ledobta ruháit és felmászott hozzám a masszázs padra. Meztelen testével csuszkált a hátamon fenekemen, kezei elkalandoztak a belső combra, majd arra lettem figyelmes, hogy nagyon finoman morzsolgatja farkamat puha kezeivel. Miközben hasamon feküdtem az előttem lévő tükörben az ég felé pucsító gyönyörű formás fenekén legetettem a szemem. Egyik kezével a pénisz tövét ingerelte a másikkal felfelé húzta az ezredest. Mikor azt hittem ezt már nem lehet fokozni, finoman a szájával is ingerelte makkomat, miközben a keze is szorgosan dolgozott. Majd a hímvessző oldalát ingerlte, ajkaival mint amikor valaki a kukoricát harapdálja, csak ezt finoman érzékien tette. Ezután a golyókat nyalogatta, szívta, szájába vette, majd ritmikusan szopott. Mindezt halk nyögdécseléssel nyugtáztam. Egy idő után annyira feszített a szerszámom azt kértem had forduljak meg. Niki nem kegyelmezett valódi mély torkossal folytatta, kezezés nélkül. Közben folyamatosan változtatta a ritmust és az ingerlési techníkákat. Már alig bírtam fékezni magam, hozzám húztam és vadúl csókolóztunk. Nyelvével intezíven ingerelte számat, közben kezem el kalandozott gyönyörű domborulatain. Végül egy isteni kéz nélküli mély torkos szópásba kezdett. Két kézzel beletúrtam hajába és a fejét ölemre húzva irányítottam a buksiját. Hatalmas üvöltés közepette élveztem szájába, az ejakuláció után sem ált meg, szájában hagyta le nyugodni a hím tagot ondómat az utolsó cseppig lenyelte. Majd annyit mondott ő is hangosan szokott élvezni! Ez nagyon szimpatikus volt számomra.
    Levezetés képpen kaptam egy talp masszázst. Időközben jelezte hogy fáj a válla ezért viszonzás képpen megmaszíroztam a hátát, vállát, nyakát. Innen akár folytathatuk volna, de sajnos hamar elrepült az együtt töltött 1/2 óra. Szívesen maradtam volna még, de jöttek utánam még vendégek. Elkisért a zuhanyzóba csodáltam gyönyörű testét majd lemostuk egymás hátát.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt a megbeszélték szerint történt, 1/2 órát adtam kb. 1:45 percet voltam ott. A II- lll és XII. kerületi átlagnak megfelelő színvonalú, a kiszolgálás kifogástalan.
  • Összkép:

    Kicsit tartottam a találkozótól mert nem tudtam Nikivel telefonon beszélni csak a barátnőjével Adriennel, de nagyon pozitív volt a tapasztalatom. Niki abszolút barátnőként viselkedett, olyan volt mintha évek óta visszajárnék hozzá. Kedves, mosolygós nyitott cserfes lány. Majd a masszázsnál szakszerű masszőz aki saját egyedi technikát alkalmaz. A levezetésnél pedig egy energikus, vadúl csokolózó magas szexuális kultúrával rendelkező szex bomba.
Happy Massage