• Panka

  • Beküldte:
  • Panka reagálása

    Kedvesem , igazán elpirulok ,hogy nekem írsz először ezt megtiszteltetésnek veszem.:P
    Várlak vissza kis kuckómba :D Csók Lili

  • Egyeztetés:

    Lilivel nagyon regota szemeztem mert az a huncut nezes magaval ragadott csak korabban nagyon kiesett. Az uj helyen rendel ugyhogy megragadtam a telefont es elsore sikerult elernem.
  • Megközelítés:

    Konnyen megkozelitheto, parkolas haz elott fizetos. Szerintem tomegkozlekedessel se lehet nagyon bonyolult.
  • Helyszín:

    Tiszta rendes haz, illatos legego es makulaltlan furdoszoba. Torulkozok frissek ropogosak, tusfurdo vagy 10 fajta. Minden adott egy szuper delutani programhoz. :-)
  • Lány külseje:

    Hu! Megegyzer, huuu! Tunderi leanyzo, edes, illatos, huncut nezessel. Szemei mint egy vadmacskae, teste kislanyos, feszes es nagyon formas. Nem volt olyan porcikaja ami ne tetszene.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor beleptem a lakasba fogadott Lili. Rogton lattam nagyon jo helyre jottem. Mosolygos, cserfes, kozvetlen lany, mit mondjak, levett a labamrol.
    Beszelgettunk majd utana beinvitalt a szobaba. Keszulodes utan megbeszeltuk, hogy egy oraban ketszer szeretnem a kezi kenyeztetest. A masszazs resz teljesen jo volt Ne egy sport masszazst kepzeljetek el de volt benne ero, technika. Meselte, hogy mikor belevagott a szakmaba elment kepzesre. Micsoda szuper hozzaallas! Barcsak mindenki igy dolgozna barmely szakmat is valasztott maganak.
  • Levezetés:

    Ahogy irtam en ketszer kertem kenyeztetest. Az elsonel leult mellem szexi kis ruhajaban es levette a melltartojat. Olyan gyonyoru ciciket ritkan lat az ember. Formas tenyerbe illo, gyonyoru kerek. O kezbe vette ferfiassagomat, finoman olajjal elkezdett tantra masszazsban reszesiteni pont ugy ahogy szeretem! Kozben a szepseges ciciket simogattam es puszilgattam a kecses nyakat. Igy lett vegem eleg hamar de hat nem csoda ilyen elmenyek mellett. Masszirozas utan a masodik probalkozas majdnem sikerult de hat rovid volt az ido hogy ilyen gyorsan regeneralodjon az ember. Hogy ereztem magam? Mintha egy szexi baratnovel lenne az ember aki nem mellesleg okos, celtudatos. Legszivesebben baratnomme fogadnam es segitenek neki elerni amit szeretne mert nagyon jo mentalitassal rendelkezik es egy kis torodessel nagyon sikeres tudna lenni barmely szakmaban. Sokat elmond rola, hogy meg egyszer sem irtam senkirol de nala tollat ragadtam.
  • Elszámolás:

    Megbeszeltek szerint pesti atlag. Ez a lany barmennyit meger en azt gondolom!
  • Összkép:

    Gyonyoru tunder, akihez barmikor felugranek egy orara sot legszivesebben elhivnam randizni mert nagyon jo vele beszelgetni is. Az a kar, hogy fiatal kora miatt inkabb a fiatalabb fiuk az esete es nem az erettebb ferfiak :-)
Happy Massage