• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, figyeltem mikor jelezte, hogy most hívható és próbáltam ehhez időzíteni, azonnal sikerrel is jártam. Viszonylag gyorsan leegyeztettük a lehetőségeket és szerencsémre késő délutánra volt is szabad időpont.
  • Megközelítés:

    XIV. kerület, forgalmas út melletti épület, könnyen odataláltam, kis félreértés történt viszont és némi kavarás és újbóli parkolás után az első megállásom helyére tértem vissza, immár gyalog. Kocsival mentem, de BKV sem vészes ahogy néztem. Parkoló akadt a nagy forgalom ellenére is, ezzel nem volt gond.
  • Helyszín:

    Több emeletes téglaépület. Lakás nagy, szépen berendezett, több helyiséggel. Fürdő sem kicsi, kádas, bőséges tusfürdő választékkal, többfajta szájvízzel. A helyszín gyanús volt, és végül rá is jöttem hol járok, korábban leeshetett volna. A szoba közepes, nagy franciaággyal, két kényelmesnek kinéző fotellal.
  • Lány külseje:

    Tökéletes, nekem bejön, szeretem az ilyen típusú csajokat (ez is közrejátszott, hogy visszatértem). Most rövidebb a haja, mint volt, de ez is nagyon jól áll neki. Bájos arc, elbűvölő mosoly, formás mellek. Szexi ruhában fogadott, magassarkú, meggyőző volt.
  • Action:

    Már találkoztunk korábban, így tudtam mire számíthatok. Gyors lepakolás és egyeztetés után már mentem is a fürdőbe a kapott törölközővel.

    Visszaérkezésemkor már az ágyon fogadott, magassarkútól megszabadulva. Egy rövid beszélgetés (kivel mi történt stb.) neki is ugrottunk a dolognak. Kényelmesen elhelyezkedtem az ágytámlának dőlve és miután a felesleges textilt ledobta, kezelésbe is vett. Először szájjal, majd a keblekkel kényeztetett és ezt váltogatta folyamatosan. Közben mindenhol markolásztam ahol értem, fenekét, melleit. Mentségemül még hozzátenném nagy kebel rajongó vagyok és elég sok időt töltöttem ebben a pozícióban, ugyanis ez erősen felborította a terveimet a folytatásra nézve. Jeleztem is, hogy ezt sokáig nem lehet így büntetlenül csinálni.
    Végül maga mögé parancsolt (pedig annyira nem akartam mozdulni :D) és egy intenzív folyamat végén pont pozícióváltás előtt el is ért a vég. Hiába, azok a mellek!

    Gyors tisztítás után felajánlott egy kis frissítőt, amit elfogadtam. Az ágyra heveredtünk és beszélgetni kezdtünk, olyan sok közös témánk volt, hogy elröppent a maradék idő, gyors tusolás után már távoztam is.
    Összességében bőven adósa maradtam Nikinek a következő alkalmakra, ezért utólag is elnézését kérem ;)
  • Elszámolás:

    Elején egyeztettünk, telefonban csak olyannál hozom szóba, akit nem ismerek, így ott gyorsan és problémamentesen elhelyeztem a kívánt mennyiségű rózsaszálat. Pesti átlag teteje (most már), de megéri.
  • Összkép:

    Tökéletes, bírom a stílusát, vidám, jófej csaj, semmi mesterkéltség. Korábban írták többen, hogy függőséget okoz, abszolút egyetértek! Mindenkinek kívánom az élményt...
Happy Massage