• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora reggel hívtam talán kicsi korán is de visszacsörgött. Ezután már minden simán ment. Egy kicsit eltolta a randi időpontját ami nekem nem okozott gondot.
  • Megközelítés:

    GPS segített mert a forgalom az elég nagy volt de a cím elég egyértelmű. Egy forgalmas út a XIV kerben. A lépcsőház bejárata hátul van sétálni kell egy kicsi. Parkolás könnyen ment. Mondjuk napközben gondolom mindig van hely.
  • Helyszín:

    A bejutás egyszerűen ment. Fürdőben többfajta tusfürdő pont volt olyan is amit én használok. Régi barna kád zuhanyfüggönnyel. A vízmelegítő a kád oldalán van úgyhogy vigyázni kell, hogy el ne oltsa a ember fia a melegvizet adó lángot! A hely kicsi de még lehet oldani. Mondjuk nem is burkolni mentem. :)
  • Lány külseje:

    Niki teljesen megfelel a képeknek. Alacsony termetű csajszi hatalmas mellekkel. Az arca nagyon megtetszett a képeken és élőben még jobb is mert az magabiztos báj ami működteti azt a testet az teljesen elvarázsolt. Nem egy nádszál vékony lány de ez cseppet sem zavart sőt úgy jó ahogy van.
  • Action:

    Érkezésemkor egy fekete fehér ruhában fogadott egy magassarkú cipőben. Első pillantásra megtetszett. Bementünk a szobába megbeszéltünk a pásztororát aztán elhúztam a tusolni. Vissza érve áa szobában még mindig rajta volt a ruci amit nem is bánok. Beszélgettünk egy kicsit aztán elkezdtem kihámozni a ruhából. Szépen eljöttetek ruci és előbujtak a cicik. Mit cicik csöcsök! Isteni csöcsök! Atyám! Na el is kezdtem markolászni mit pék a tésztát. Csókoltam markolásztam és csókoltam és markolásztam és csókoltam és... Fú! Na csakhamar hátamra feküdtem és kezdődött a kebel szex egy kis olaj segítségével ami sajnos csak illatos volt de most komolyan szerinted ez érdekelt? :) Én hanyatt Niki rajtam péló meg az ikrek fogságban! Gyönyörű csendélet mely tarthatott volna őrökké. Közben egy kis francia is ment de inkább a kebelszexes véget választottam. Tisztálkodás majd az ágyra heveredtünk és egy nagyon jót dumcsizunk. Olyan jót, hogy meg is kellett kérdezném mennyi időnk van még. Jöhetett is a második menet! A gyík újraélesztéséhez újra az ikreket hívtam a csatába! :) nem telt sok időbe míg újra harcrakész lettem! Most már jöhetett egy kis francia is ami nagyon kellemes volt! Hipp-hopp kértem a páncélt és Niki mint egy angyal felém szállott és heves mozgással felrepített a mennyeknek országába! Tisztálkodás után még egy pár szót beszéltük aztán el tusizni.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük a rózaszálak számát úgyhogy nem volt semmi meglepetés. Hozzáteszem az új pesti átlag.
  • Összkép:

    A randi helyszíne nem a luxust idézte de Niki mindenért kárpótolt. Nagyon kedves volt korrekt, magabiztos és jókedve bearanyozta a napomat de szerintem ezt a hetet is! Sajnos elmondása szerint most kell majd tartania egy hosszabb szünetet. Sajnálom, hogy nem találkoztunk hamarabb! Remélem látom majd az oldalon mert Ő is mély nyomot hagyott bennem nem csak fordítva! :)
Happy Massage