• Evelin

  • Beküldte:
  • Evelin reagálása

    Drága Bemapó!

    Először is köszönöm a beszámolót. Minden visszajelzésnek, legyen az jó vagy rossz, örülök :)
    A pozitív- magabiztossá tesz, a negatív- építő jellegü kritika. És én tanulok ebből!

    Nem éreztem ezt az elégedetlenséget rajtad, sajnálom, hogy nem jöttem rá arra, hogy más kényeztetésben is részesülni szerettél volna...

    Remélem ez nem lesz ráhatással egy következő randihoz, ahol már új feltételekkel látlak vendégül :)

    Nagyon várlak vissza, csak pozitív élmények reményében :)

    Csók Neked,
    Evelin

  • Egyeztetés:

    Pár csengés után felvette a telefont. Aznapra kértem időpontot. A felkínált lehetőséget elfogadtam és már túl is voltunk az egyeztetésen.
  • Megközelítés:

    A karácsonyi időszak miatt a közelben kerestem masszőr lányt. Evelinék szalonját ismertem, de nem nagyon szoktam látogatni, mert túl közel van a mostani munkahelyemhez és esetleg valaki a kollégák közül nem értené, hogy miért tévesztettem el a házszámot. Szóval gyalog mentem, de metróval, trolival és busszal is jól elérhető a hely, sőt még vonattal is!
  • Helyszín:

    Közepes állapotú bérház a Nyugati tér környékén. Biztos sok MT ismeri, mert jól bejáratott szalon minőségi szolgáltatókkal. A lakás tágas és kellemesen meleg. A szobában tatami és saját bejáratú fürdő. Egyetlen negatívum a tükrök hiánya.
  • Lány külseje:

    Evelin az adataiból és a fotóiból (amelyekhez csak egészen kicsit nyúlt a fotós) is láthatóan egy vékony és bájos kicsi hölgy. Egy ingszerű felsőben és fehérneműben fogadott, amelynek a felső része a masszázsra le is került róla.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs előtt persze zuhany és szájvizezés, majd illatos friss testemmel elterültem a tatamin. Evelin a lábamnál indította a kezelést, ami inkább egy erőteljes simogatás, mint gyenge masszázs. Közben jól elbeszélgettünk, csak azt sajnáltam, hogy nem látok belőle semmit, csak ha kicsavarodva hátranézek. Inkább nem is csavargattam magam, hanem kényelmesen elhelyezkedve élveztem Evelin érintéseit. A lágy mozdulatok és a meditációs zene teljesen elandalítottak, úgy hogy a végére téta állapotba kerültem.
  • Levezetés:

    A fordulás után a csúszkálás előtt beolajozhattam Evelin melleit. Kellemes tapintású pici, de érzékenyen reagáló cickói vannak. A csúszkába beépített egy rövid aktusimitációt, majd mellém telepedett és kézbe vette az irányítást. Ekkor már a falat bugyitól is megszabadult, így lent is lehetett finoman simogatni. A kézi levezetésnél nem jutottunk tovább, ezért franciázásáról legnagyobb bánatomra nem tudok beszámolni. (Persze kérhettem volna, hogy furulyázzon, de ha a szolgáltatónak nincs kedve, akkor inkább nem erőltetem.) Mivel a masszázzsal elment az idő, a levezetést sajnos nem tudtam hosszan kiélvezni. A kezei között sültem el. A nyomokat puha törlővel tüntette el. A tisztogatásomat a zuhanykabinban fejezte be, ahol megszabadított az olajnyomoktól is.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztük. A telefonban nem kérdeztem rá a csokor nagyságára, ezért ott szembesültem vele, hogy bizony egy koszorúról van szó.
  • Összkép:

    Kedves, szép és aranyos lány, de ez önmagában nem emel ki senkit a mezőnyből. Kellemesen el lehet vele beszélgetni, azonban sem a masszázs, sem a kényeztetés nem hagyott bennem maradandó élményeket.
Happy Massage