• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam nem vett fel.Na így jártam gondoltam amikor néhány percen belül visszahívott.
    Kedves nyitott életigenlő ,hangja,stílusa meggyőzött.Megbeszéltük azt ami a hirdetésből nem derült ki.Sikerült időpontot is találni néhány órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Szentendrei úttal párhuzamos első utca.
    Autóval mentem parkolóhely rengeteg,fizetős ugyan az olcsóbbik fajtából.
  • Helyszín:

    Lakótelepi ház sokadik emelete.Előszobából egyből jobbra a baszoba, nagy ágy,szemben vele tükrös szekrény,mécsesek hada,halk zene enyhe félhomály.
    Mindent a szobában tudsz lerakni erre a célra szánt székre ,táska,kabát,satöbbbi.Lakás a célnak megfelel meleg volt,kellemes illat, és az ajtót nyitó hölgy tovább emelte a lakberendezés fényét.
  • Lány külseje:

    Számomra az erősebb hölgyek jelentik a favoritot.Legutóbbi válogatásom során fedeztem fel és mélyültem el a fotóiban videóiban annak ellenére,hogy Dóri csak arányosan vékony.Arcát nem láthattam a képeken de azzal is minden rendben.kis konytba feltűzött haj, szép szemek,karcsú hosszú nyak,selymes bőr nem tolakodó finom illat.Tudtam jó helyre jöttem.
  • Action:

    Miután túlestünk a bemutatkozáson és a mivel kínálhatlak kérdéseken Dóri elkezdett vetkőzni.Először a pólóját aztán a melltartót, finoman végigsimította maroknyi melleit,lecsúszott a famer is bugyikát nem vett így fény került a "leszállópálya" csíkjára.Ülök az ágyon Dóri velem szemben mellbimbóit kényeztetem,simítom selymes bőrét finom csókokkal árasztom ahol érem.Mielőtt a fürdőbe indulok leteszem a kisasztalra az ajándékot kérés nélkül.Dóri jön velem .Nem egy wellness centrum a lakótelepi fürdő mérete de elboldogulunk anélkül,hogy alsó szomszéd térdig állna a vízben.Hatalmas franciágy közepén megterítve a szeánszhoz.Én hanyatt Dóri belendül, kis olaj kerül ide, oda mély lélegzetvételek próbálok a tükörből is nézelődni hátha kitalálom milyen rafinált módon kéjeleg a testemmel.
    Mellbimbóival simogatja makkomat,kezével lágyan a zacsi gyúrja miközben oldalról pucsít,hogy kézzel elérjem a punciját.Átfordulunk kölcsönös franciába rajtam a gumi és Dóri is ritmusra játsszunk a másikkal.Rengeteg impulzustól kezdtem elérni jövetelem célját de szerettem volna előtte még a punciból is benyomást szerezni.Sikerült ,jó szorosat és jó mélyet.Dóri letisztogatott és csevegésbe kezdtünk az élet nagy dolgairól miközben nápolyit eszegettünk és tovább simogatott az édes.
  • Elszámolás:

    Vannak az adatlapjain hiányosságok,azt gondolom ezzel együtt vagy ezek nélkül is a nagyon jók közé tartozik. Randi alatt végig a asztalkán maradt nem volt érkezés után sem műsorváltozás.
  • Összkép:

    Dórival az eltöltött közel másfél óra pazar volt.Pazar volt nem csak a lepedőakrobatika miatt hanem azért ,mert egy vonalra fűzte fel a képeit, a telefonbeszélgetést,a találkozó alatti megnyilvánulásait és az nem más mint az,hogy szeretem és kedvből csinálom amit vállaltam.
    Dórikához is visszamennék.
    puszi w
Happy Massage