• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Őszintén remélem, hogy szerény tudásommal, hozzájárultam, hogy széppé varázsoljam az ünneped!
    Köszönöm, hogy időt szenteltél rám.
    Békés, boldog karácsonyt kívánok!
    Puszi,
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Dél körül hívtam, második telefonhívásra sikerült Jázminnal beszélnem. Kicsit zavartak a vonal túlsó végéről jövő háttérzajok, nehezen hallottam a tájékoztatást, de ettől eltekintve megkaptam minden előzetes információt amire szükségem volt. Szerencsére könnyen találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot még aznap késő délutánra.
  • Megközelítés:

    Jól ismert lakópart, bár a GPS a házszám szinten pontos címet nem ismerte, viszont a utcában a házak falán jól láthatóan fel van tüntetve a utcanév és házszám, így könnyű volt odatalálni, plusz az egyeztetés során is kaptam infókat, hogy el ne tévedjek. Autóval mentem, kb 50 méterre gond nélkül találtam parkolót.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett, igényes. Fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel, a sarokban diszkréten duruzsolt a mosógép. A fürdő zárja rossz lehet, mert csak behajtani sikerült, de ez volt az egyetlen apró negatívum. A szobában masszázságy, kanapé és tatami, rend és tisztaság, minden rendben volt. Egy nagy álló tükör a sarokban. Mivel ez épp a fejtől volt ezért masszázs közben nem tett túl nagy szolgálatot, csak majd egy későbbi fázisban. A szobában rádió szólt, talán kicsit hangosabban kelleténél. Később kérésemre ezt könnyedén lágy, nyugtató zenére cserélte nekem Jázmin.
  • Lány külseje:

    Bevallom kicsit nyugtalan voltam az elején, mert a képek alapján nehezen hittem el, hogy lehet valaki ilyen szép, és ha már ilyen szép, akkor vajon ehhez milyen személyiség társul. Hát a valóság teljesen megnyugtatott. Jázmin pontosan olyan szép, mint a képeken, de hatást tovább fokozza bőrének kellemes illata és a közvetlen személyisége. Szép arc, tökéletes test, szép, sima, illatos bőr. Gyönyörű formák. 10-es listán mindenképp 10-es. :)
  • Erotikus masszázs:

    Választható olaj és krém, jobb láb, bal láb, derék, hát és váll a haladási irány. Saját elmondása szerint Jázmin nem tanulta a masszázst, de ennek ellenére minden mozdulat teljesen a helyén volt. Az erősség is teljesen rendben volt. Fordulás után odafeküdt mellém, majd közreműködésemmel lekerült a maradék ruha, amit Jázmin testét takarta. Ezután kicsit viszonoztam a kedvességét és én vettem kezelés alá a derekát, hátát. Én ezt a részt is szeretem, mert ilyenkor nem csak a szememmel de a kezemmel is felfedezhetem a másik minden porcikáját. Ez külön öröm, amikor valakinek ilyen szép porcikái vannak, mint Jázminnak. Derék, hát váll, nyak, popsi, combok, mind-mind a kezem alá kerültek, és jó volt masszírozni, simogatni őket.
  • Levezetés:

    Nos a kényeztető rész nekem a masszázzsal kezdődött, mivel már ott alkalmam volt Jázmin testét felfedezni. Ezután átadtam a terepet neki, és ő neki is látott felváltva kézzel és szájjal. Nagyszerű érzés volt, de az egészben nekem a szemkontaktus tetszett a legjobban. Több alkalommal is rám nézett, egyenesen a szemembe és ezzel teljesen elcsábított. Nem sokkal később felálltam, mármint hogy a tatami mellé ő pedig a tatami szélén ülve folytatta amit elkezdett. Ezután vettem csak észre, hogy a korábban említett tükör ott van pont mellettünk, így onnét remek rálátás nyílt az eseményre. A kivégzés kézzel történt, részben a tatamin lévő terítőre, részben Jázmin combjára. Ezután már csak a "takarítás" következett.
  • Elszámolás:

    Mivel első alkalommal mentem Jázminhoz ezért 1 órás alap programot választottam. A telefonban megbeszéltek alapján pontosan annyival is készültem. Előre letéve a szekrényre. Utólag kicsit bánom, hogy az extrákra csak a masszázs közben kérdeztem rá, de egy következő alkalommal mindenképp fogok élni ezekkel a lehetőségekkel is.
  • Összkép:

    Teljesen kielégítő 1 óra volt egy csodaszép és kedves nő társaságában. Mit is kérhet ennél többet egy pasi karácsonyra. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage