• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Köszönöm szèpen!
    Remélem lesz mèg alkalmunk találkozni!
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Mivel a kívánt napon továbbképzésen kellett részt vennem, ezért úgy gondoltam nem árthat előtte némi felfrissülés. A VTR rendszeren keresztül jeleztem Patrícia számára az időt. Szinte azonnal visszajelzett, hogy a kívánt időpont nem jó neki. Kicsit félrenézhette a dátumot, mert ő az aznapi, én meg egy lényegesen későbbi dátumról írtam. Miután áthidaltuk a félreértést, megegyeztünk az általam javasolt reggeli időpontban, melyről kiderült, hogy neki sincs programja még... A címet a VTR-en keresztül pontosan megkaptam, az általam igényelt egy óra eltöltéséhez.
  • Megközelítés:

    A kívánt napon vidéki versenyző lévén jómagam autóba ültem és az egyébként már hozzávetőlegesen ismert helyszínre (valamely tanult MT kollégámnál leírva láttam, ezen a területen szinte minden második lakásban hasonló tevékenység folyik) mentem. A helyszín környékén viszonylag könnyű a parkolás és még ingyenes is. A városi közlekedést villamos és autóbusz is képviseli a közelben. Az autós kollégáknak némi jó hír, hogy egy 710 töltő állomás is van a közelben.
  • Helyszín:

    A parkolást követően megcsodálhattam a korábbi lakótelepek mintájára, új elképzelésben készült társasházat, melyben jövetelem okát véltem fellelni. A társasház utcafrontján több üzlet kínálja a portékáit, köztük egy általam preferált is, melyben némi ajándéknak szánt édességet, valamint némi rágógumit (dohányzást eltusolandó) is be tudtam szerezni, mivel volt némi időm a találkáig. A patikába nem mentem be. A társasház elől hívtam Patríciát, aki a pontos bejutási módot és címet, melyet annak rendje módja szerint elfelejtettem mire a kapun bejutottam, úgyhogy ismét fel kellett hívnom. Kedvesen tájékoztatott ismét. A lakás ajtaján csengetve bebocsátást nyertem, az ajtó mögött várt rám. A lakás a lakásépítési dömping hőskorában készült, amerikai elrendezésben. A fürdő nem túl nagy, de bőven megfért benne a fürdőkád, és a mosdó és mosógép. Kellemes meglepetés számomra, hogy a zuhanyzásnál nem az először leforrázom, majd megfagyasztom típusú melegvíz szolgáltatással találkoztam. A törölköző tiszta és elfogadható tapintású, a tusfürdők jellemzően illatmentesek (én mondjuk, pont ezt szeretem), a mosdónál szájvíz is rendelkezésre áll. A hálószoba tágas, jól megfér benne a szék az asztal, éjjeliszekrény és a svéd? bútorüzlet remekéből képzett franciaágy jellegű (középen a deszka, rossz helyen térdelésnél vág) bútor.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött fekete fehérneműben várt engem. Beinvitált és kaptam két cuppanóst. A nőiesen telt idomok, melyek a fotóin is kellő hangsúlyt kapnak itt is fellelhetők. A cipőm levetése közben talptól tetőig végigcsodáltam domborulatait, rubensi alkatot kedvelő MT-k számára jellemzően ajánlott. A hölgy orcája kedves. A bőre a fotókhoz képest jó pár árnyalattal barnább, de a tapintásában nem érezhető a szolárium szárító hatása. A hölgy illata minden általam vizsgált testtájon kellemes, nem hivalkodó. A mellkasi domborulatok bimbói kellemesen meredeznek. Alkatából fakadóan Patrícia tapintása kellően párnázott és kellemes.
  • Action:

    A cipőtől és a kabáttól való megszabadulás után átadtam számára az általam hozott édességet, majd a hálóba kísért, ahol némi kiszáradás elleni buborékos vízzel kínált meg. Természetesen elfogadtam és könnyed csevegésbe kezdtünk. Mintha régebbről ismertük volna egymást úgy zajlott gördülékenyen a beszélgetés, majd törölközőt kaptam és a fürdőbe jutás instrukcióit. A fürdő látogatása után törölközőbe csavarva léptem vissza, mely ügyetlenségemnek köszönhetően már az ajtóban leesett. Patrícia ezt konstatálva csak annyit mondott, úgyis mindjárt lekerült volna. Állva kezdtük egymást simogatni, miközben igyekeztem kicsomagolni a már ismertetett fekete fehérneműből. Ezután az ágyon folytattuk a bemelegítést. A számmal bejártam a testét, meg megállapodva a lábak közénél, finom íze is van néki, imádtam a kelyhét nyalni. Ezek után fölé térdeltem és szájába helyeztem a szerszámom, de a pozíció nem tűnt jó választásnak, mert nem tudta kellően mozgatni a fejét, ezért hanyatt feküdtem. Négykézláb ereszkedett mellém, így oldalról figyelhettem meg ahogy a szájával ingerli kicsi énemet. Mikor kigyönyörködtem magam kértem az altestét, hogy megjárassam benne a nyelvem. A tomporát markolva számat a kelyhére tapasztva élveztem, ahogy dolgozik rajtam. Majd az ujjamat a résébe illesztve nyaltam a csiklóját (mintha az ujjam is szorította volna). Ezek után gumit húzott rám és misszionáriusba fordultunk. Kellemes látvány. Ezután kicsit lovagolt rajtam élvezettel figyeltem, ahogy a súlyos keblek ringanak. Majd kérésemnek megfelelően kutyába helyezkedtünk, így az általam diktált tempó lett a mértékadó. Finoman szorította szerszámom. Kicsit később, mikor már kellően ráhangolódtam a pozitúrára megkérdezte nem akarom e a másik bejáratot használni, de ki tud egy ilyen ajánlatnak ellenállni (én nem). Némi krém használata után becsusszantam a hátsójába, mely a várakozásnak megfelelően a puncijához hasonlóan finoman szorított. Először lassabb, majd egyre gyorsuló tempóval folytattam munkálkodásom és a csípőjét markolva élveztem bele a gumiba. Hagyott kicsit lenyugodni, majd kicsusszantam belőle. Ezek után a papírtörlő segítségével, melyet nem tudom honnan varázsolt elő megtisztogatott. Némi beszélgetés és újabb ásványvíz után, kellően kifacsarva öltözködtem.
  • Elszámolás:

    Lehet, hogy közös ismerősünknek, vagy a VTR egyeztetésnek köszönhetően, de utólag történt, a budapesti nagyobb csokor átadása.
  • Összkép:

    Patrícia kellően kedves, irányítható és kellemes jelenség, számomra megfelelő választás volt az általa megfogalmazott „jó kis reggeli testmozgás”-hoz. Az általa nyújtott élmény emléke, ezen sorok írása közben is, vérbővé tett.
Happy Massage