• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm drágám ,örülök,hogy jól érezted magad ez kölcsönös volt :) És hát mint írtad más is össze köt minket :) várlak vissza,hogy folytassuk ,mert van még nagyon sok minden amit csinálnunk kell egymással :-D De ezt te is tudod :) Addig viberen csicsergünk :-D Még egyszer köszönöm és csók neked oda ahova most is a legtöbbet adtam :)

  • Egyeztetés:

    Augusztus óta szerveztük a találkozót, de sosem sikerült egészen idáig olyan időpontot találni ami mind a kettőnknek alkalmas. ( Ez inkább az én elfoglaltságomnak volt köszönhető és nem Rubi hibája volt.
  • Megközelítés:

    Teljesen jól megközelíthető mind bkv-val mind kocsival. Én az autót használtam,könnyű volt parkolni és zugló híres arról, hogy ingyen lehet megállni. :-)
  • Helyszín:

    Zuglói panelház sokadig emeletén lévő 2 szobás lakás, tiszta, rendezett, nem rég lett felújítva ez látszik rajta. Jó a logisztika is benne,így semmi kellemetlen ütközés veszély nincsen.
  • Lány külseje:

    Rubi képei a valóságot tükrözik, egyáltalán nem okozott csalódást. Arckitakarástól nem kell félni,egy igazi boci szemű szépség nyitja az ajtót fiúk.
  • Action:

    Érkezésem után bevezetett a szobába és beszélgetni kezdtünk, amiből kiderült van közös pont az életünkbe. (erről bővebb infót nem szeretnék adni, Rubival a mi kis titkunk marad) Majd kaptam egy türcsit, megkérdezte kérek e inni, s a fürdő bemutatása után még én zuhanyoztam Ő intézte a frissítőt. Visszatérve kezdetét vette a közös móka, puszik simogatások szépen gyengéden, majd jött a kérdés lefekszel? A válaszom igen volt. Elfeküdtem az ágyon Rubi a lábaim közé feküdt és elkezte kényeztést. Én sem akartam kimaradni a jóból mikor megkérdezte húzunk gumit? Mondtam ne, inkább feküdjön mellém. Helycsere következett és bemutattam én is a nyelvtudásom, élvezte de orgazmus nem lett belőle, kb. 15 perc nyalakodás után felült és közölte most nem szabadulsz! ;-) Én újra hanyat az ágyon és kaptam egy mélytorokkal, golyó nyalással, kényszer franciával fűszerezett cumit melynek torokba élvezés lett az eredménye. Utána hozzám bújt beszélgetünk, múltról és jelenről, mire azt vettem észre lejárt az időm, így öltözés és búcsú kovetkezett.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, bőven a pesti átlag alatt a rózsák száma, egy atlagin túli élményért.
  • Összkép:

    Rubi egy értelmes, okos és inteligens lány. Határozott és jó humorú egyben. Teljesen pozitív csalódás volt a részemre, mégha egy kicsit keveset is vettem igénybe a bőséges étlapból. :-)
Happy Massage