• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Drága Csendes :)

    Köszönöm a beszámolódat, igazán megleptél vele :) Örülök hogy jól érezted magad velem.

    Várlak vissza szeretettel.

    Csók

    Fanni

  • Egyeztetés:

    Telefonon mindent megtudtunk beszélni, kért időpontban tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Villamos közelben, parkolás szempontjából nem a legkönnyebb környék, de pár perc után biztos található szabad hely.
  • Helyszín:

    Viszonylag új társasház, egy feltörekvő környék szépen rendbe rakott utcájában. Lakás nagy és szép, egyedül fogadott így logisztikai probléma nem volt. Kaptam szép nagy türcsit, sőt Fanni randink végén még akart adni egy új szárazat is, de nem kértem.
  • Lány külseje:

    Képeknek tökéletesen megfelel, arca is látható egy bizonyos rangtól, így meglepetés nem nagyon érhet. Hatalmas gyönyőrű keblek, selymes bőr... Minden rendben.
  • Action:

    Órás találkánk zuhanyzásommal kezdődött, Fanni már lefűrödve csini kis köntösbe várt, ágy előtt rendes csókokkal kezdtük az ismerkedést már itt éreztem, hogy nagyon jó helyre jöttem puha ajkai nagyon finomak voltak. Fanni hamar az ágyra került ülve, így mással nem tudott foglalkozni csak ami majd kiszúrta a szemét, lágyan finoman kezdve, környékkel is foglalkozva legynagyobb örömömre, aminek hangot is adtam. Kényelmesebb pózba váltva Fanni folytatta kényeztetésemet, ekkor már mélyre bevéve, bőnyállal. Valahogy félbe bírtam szakítani, hogy kicsit viszonozzam a jót amit addig csak én kaptam, finom volt nagyon kölcsönösen is. Hangokból itélve tetszhetett neki a tudásom, de önző módón utólag bevallva lehet egy kicsit korán hagytam abba, mert nagyon féltem, hogy mi lesz velem... Bocsi. Gumit húztunk és Fanni meglovagolt, élvezet volt látni és markolni hatalmas ringatozó melleit, mikor rám hajolt és megcsókolt nem is tudtam és nem is akartam visszafogni magam.
    Miután megbeszéltük, hogy megbeszéltük a kötelező köröket, Fanni felajánlott egy masszázst amiben szintén nagyon ügyes volt és kellően erős is. Második kört maga kezdeményezte, amit akkor kaptam az benne van az első öt élményembe ezen a téren, pedig már sajna nem vagyok olyan fiatal. Ajkaival és nyelvével, hol a farkam, hol a golyókat, hol a környező hajlatokat kényeztette. Hosszan és finoman, nem fáradva nagyon jól esett, végig az én reakciómat figyelte és reagálta le. Magamon maradt órámon láttam, hogy kezdünk kicsúszni az időből (Fanni ennek semmi jelét nem adta) gumit kértem és hátulról rakhattam be, mivel már eddig is az élvezés határán billegtem, nem kellett sok, hogy végem legyen. Köszönöm.
  • Elszámolás:

    Bővebb infóban minden szerepel, ezt telefonba is megerősítette. Személyesen nem is került szóba, mivel először találkoztunk kérés nélkül előre kiraktam az asztalra fűrdés előtt, végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Egy igazi angyalt ismertem meg Fanni személyében, akivel remélem még sokszor lesz alkalmam találkozni. Mindenesetre rajtam nem fog múlni. Fanni nagyon értelmes lány aki figyel is a vendégre és próbál a kedvébe járni.
Happy Massage