• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves kaioshin-sama!

    Kicsit megkéstem élményed válaszával de pótolom eme hiányosságom.
    Nem is tudom, hogy hol kezdjem.

    Most is emlékszem erre a kis mondatra: „Azért a gatyát vedd le!” :) Annyira megindultál, gondoltam megemlítem, másfél óra alatt nem szárad meg ha vizes lesz, hihi.

    "Mivel arccal hirdet, így nem okozott meglepetést. Élőben is bejövős :-)" Ilyen mondatokat nagyon jó visszaolvasni mindig megmelengetik kis szívemet.

    A kis papír nagyon aranyos volt. Sosem láttam még ilyet így nagyon meglepődtem mikor elővetted.... a kis papírkát. :) De tudtad mit szeretnél, elmondtad. Amolyan súgótáblád volt. Egyedi, ötletes volt.

    "Van erő rendesen azokban a hosszú, karcsú alkarokban. Nem szívesen kapnék tőle pofont. :-) " Nem is szívesen adnék neked pofont ezekkel a kezekkel inkább másra használnám ha gondolod. Kicsi a bors de erős vagyis az esetemben nem mondhatjuk, hogy kicsi hiszen pont meg kell küzdeni a fizikával amit kitaláltak még évekkel ezelőtt. :)
    "A társaságában sikerült teljesen feloldódnom a kezdeti zavarom után." Volt ilyen, hogy kezdeti zavar? Nem vettem észre, jól leplezted.

    Hozzá teszem, hogy a sportokon kívül volt még némi anime- fantasy világ is, amit igyekeztem elég jól követni ahogy azt is tudtam, hogy miben volt/van a Neved.
    Érzékszerveimet bevetni próbáltalak felolvasztani remélem a hideg, meglepett alatt egy nagyon kedves, jópofi és jó humorú Kaioshin-sama-t megtalálnom. Ahogy az elején említettél, hogy nagyon zavarodott voltál. Nem is zavarodott inkább úgy fogalmaznék, hogy meglepett vagy kicsit izgulós. Szerintem ez egy Samanál tökéletes volt.

    Élveztem minden percét amit itt töltöttél velem, csodás volt.
    Ha lesz rá lehetőséged szívesen állok megint rendelkezésedre mindenféle téren.
    Remélem örültél, hogy találkozhattál velem, én maximálisan örültem.

    Még egyszer arigato.

    Alexa-sama

  • Egyeztetés:

    A VTR-en keresztül egyeztettük a részleteket, másnapra sikerült megbeszélni az időpontont. Másfél órás programra jelentkeztem nála.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel egyszerű, villamos megállótól nem messze. Azonban azok, akik nem nagyon ismerik a környéket, jobban teszik, ha 15-20 perces rezervával számolnak. A parkolás megoldható, több helyen láttam szabad helyet, ingyenes. Telefonálással az utolsó méterek elnavigálása különösebb probléma nélkül ment, ekkor hallottam először a hangját, lelkes volt, szinte megörült nekem, világos instrukciókkal látott el (csak az elején bénáztam a kapukóddal). A diszkréció adott.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakásban rendel. Az előszoba, a masszázshely és a fürdőszoba hangulatosan van berendezve, tisztaság és rend fogadott mindenütt, cipőlevétel után a bolyhos szőnyegek kellemesek voltak a talpnak. A fürdőszoba kis hely, célnak teljesen megfelel, többfajta tusoló, szájvíz van, törülközőt tőle kaptam. Alexandra megmutatta, mi merre mi van, rámutatott a fogasokra, oda lehet a törülközőt, mondom, oké, lépnék be a zuhanyzóba, de szinte odavetve mondja: „Azért a gatyát vedd le!” Ezen a beszóláson jóízűt nevettünk.
    A tetthelyen egy masszázspad és egy alacsony fekvésű ágy található, az egyik sarokban polc, ahol olajok és krémek széles választéka foglalt helyet. A szoba két oldalán hosszú tükrök lógtak. Külön kiemelném még, hogy a falon levő fogasok, és rajta vállfák szolgálták a kényelmes öltözködést.
  • Lány külseje:

    Szolid egyszerű fehérneműben fogadott, tetszett, ahogy magas sarkúban tipegett. Magas csajsziról van szó, arányos testalkattal, engem a hosszú combjai keltették fel a figyelmet. A mellei pont tenyérbeillőek, formásak. Mivel arccal hirdet, így nem okozott meglepetést. Élőben is bejövős :-)
  • Erotikus masszázs:

    Mivel a meztelen megjelenése, (ugyanis zuhanyozásom után vetkőzött le), a testének, – főleg a csípő és comb – vonalai miatt az agyam kikapcsolt. Zavarban voltam, egyszerűen leblokkoltam a látványától. Még jó, hogy elhoztam a papírra vetett kívánságlistát, erre rácsodálkozott, megdicsért érte, milyen jó dolog felkészültnek lenni. :-) Elég vicces helyzet lehetett, hogy ott állok, mint valamiféle ellenőr és vizsgálja, rendben vannak-e a papírok. Szóval a szeánsz előtt megbeszéltük a részleteket, sikerült véglegesíteni. Opcionális bővítési, hosszabbítási lehetőséggel, igazán megnyugtatott a rugalmassága. A kívánságaim a következők voltak: svédmasszázs, csúszkamasszázs, láberotika, natúr francia végig szájba.

    Svédmasszázzsal kezdtünk. Talppal indított, erre előtte rákérdezett, mondom, igen jöhet az is. Ha jól emlékszem, az alsó végtagon két hullámban is dolgozott, először inkább olajozós, jóleső simítós jelleggel, közben beszélgettünk is mindenféléről, őrá figyeltem, ezért nem mindig regisztráltam, mit hol mit csinált. A második hullámban szintén alulról talpakkal kezdett, vádlinál volt egy érdekes fogása, amivel kétoldalt erősen végighúzott, ilyet még nem tapasztaltam. Mondtam neki, nyugodtan csinálja erővel, bírom a fájdalmat. :-) A comboknak adott rendesen, nem kímélte a combbicepszeket, a comb oldalát sem hanyagolta, közben kérdezett, nem fáj-e, jó-e stb. Igényli és szívesen veszi a visszajelzéseket. A fenekemnél is oldalt megtalálta azokat a letapadt pontokat, amelyeket jó erősen átgyúrt. Van erő rendesen azokban a hosszú, karcsú alkarokban. Nem szívesen kapnék tőle pofont. :-) Következtek a hátizmok, itt a gerinc melletti izmokat szántotta fel szépen, aztán a lapockák átmasszírozására vártam nagyon, erre mindig ráfér egy kiadós átrendezés, mint sokaknak. Itt felsóhajtottam: „jajj de jó”, erre kuncogott egyet. A karokat sem hagyta ki, végül a nyakizmok erőteljes kivégzése tette teljessé a svédmasszázst.

    Mindeközben végig jókat beszélgettünk, sportsérülésekről, röplabdáról, fociról, jövőbeli tervekről, munkáról, szóval elég sok mindenről beszéltünk. Ha valaki csendes nyugalomra vágyna, biztosan szó nélkül teljesítené, én szívesen beszélgettem vele, abszolút nem untatott, figyelemmel hallgattam a sztorijait, nagyon jó beszélgetőpartner. A társaságában sikerült teljesen feloldódnom a kezdeti zavarom után.
  • Levezetés:

    Végül eljött a várva várt csúszkamasszázs ideje. Ehhez letelepedtünk az ágyhoz, amit előtte speciális takaróval fedtük le közösen, csúszkamasszázsra nagyon praktikus. Először engem kent be, majd figyeltem, ahogy bekeni magát, melleit, kezeit, hasát. Lassan siklott rajtam, többféle módon. Nagyon tetszett, amikor a melleivel kényeztette a férfiasságomat, nyolcas köröket művelt. Olykor két melle közrefogta a becses szervemet, majd összenyomta, olykor a mellbimbójával a makkomat ingerelte, azt a képlátványt gyorsan el is raktároztam az agyamban „kép mentése más néven” művelettel. Közben időnként figyeltem a tükröt, ahol Alexandra formás popsija kihívóan pucsított, tartotta a szemkontaktust, amit nagyon szeretek. A tükörben is párszor összeakadt a tekintetünk, olykor csábítóan mosolygott, ezzel is tudott felizgatni. Többféleképpen összeért a testünk, a kedvencem, mikor a szeméremdombja hozzáért a combomhoz, utána a combjaink hozzáértek egymáshoz és lassan dörzsölve, ekkor éreztem, hogy bennem szikrázott a szexuális feszültség.

    Miután felállította a zászlót, a láberotika került sorra. Velem szemben foglalt helyet, a lábaim között, izgalmas volt. Először az egyik talpával, majd a másikkal végigcsúsztatott a falloszom mellett, a hasamon, a mellemen, hogy végül az arcomon kössenek ki. Ekkor először szemügyre vettem talpának minden egyes részletét, hosszasan gyönyörködtem a talpának íveltségében, a talp külső széleinek húsosságában, az ujjak alatti talppárnákban, nem beszélve a hosszú lábujjakról. Majd az összes érzékszervemet bevetve eggyé váltam azokkal az anatómiai csodákkal, nyaltam, beszippantottam az illatát, simogattam a selymes, puha lábának bőrét. Nem bírtam betelni vele, bekaptam a lábujjakat is. A kéjérzetemet fokozta azzal, hogy a másik lábával foglalkozott a falloszommal, a golyókat sem kímélve, talpával végigsimított oda-vissza a megkeményedett a kéjrudamon. Aztán lábujjaival folytatta kényeztetését, mintha kézzel művelné. Azt a látványt, hogy a kecses lábai izgatják a lenti főnököt, ismét elraktároztam az emlékeim közé.

    Zárójelenetként közelebb hajolt a célponthoz, először kézzel izgatott, majd ajkai hozzáértek. Szóltam neki, nyugodtan ráköpködhet, ha az segít az „olajozásban”. Fura módon, ahányszor ráköpött, annyiszor felizgultam. Érdekes technikája van a franciájának, a szájában nyelvével körözött a makkomon. Figyelt a rezzenéseimre, eltalálta a nagyon ingerlő részt, egyre inkább azt izgatta ajkaival, nyelvével. Igyekeztem minél jobban elnyújtani ezt a szub-orgazmikus kéjérzetet (létezik ilyen kifejezés?), amíg csak bírtam. Előre jeleztem neki vágyaim beteljesülésének pillanatát, a szájában mentem el. Megvárta, amíg lenyugodtam, törlőpapírra kerültek a tárgyi bizonyítékok.

    Lezuhanyoztam, öltözködés közben is folytattuk a kellemes beszélgetést. Megbeszéltük, hogy következő alkalommal kipróbáljuk a prosztatamasszázst :-)
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélthez még hozzátettem valamennyit. Utólag helyeztem a masszázspadra. Másfél órás élmény fényében bőven megérte, úgyhogy fölfelé kerekítettem.
  • Összkép:

    A svédmasszázsa kiemelkedő, örömmel konstatáltam, végre valaki, aki képes igazán átgyúrni az izmokat. Nem mellesleg kellemes társaság, tényleg odafigyel rád, alkalmazkodik az igényeidhez. Az ironikus megjegyzései sem hagytak hidegen. :-)
Happy Massage