• Nelly

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés teljesen simán ment, elsőre felvette a telefont, és 1 órával később már ott is voltam. A helyszínre érkezéskor további, pontosító jellegű információkat kaptam, amire szükség is volt, de Nelly nagyon kedvesen elnavigált.
  • Megközelítés:

    Sima ügy, javaslom a tömegközlekedést, mert elég nehezen parkolható környék. Pár perc séta a Móricz Zsigmond körtértől. Könnyen megtalálható a cím, nem túl forgalmas utca. Legalább is amikor voltam, nem volt az. Könnyű megtalálni, és megközelíteni. Aki nem talál oda, az meg sem érdemli.
  • Helyszín:

    A helyszín...:) Nekem baromira tetszett. Hangulatos kis lakás, félhomály, kellemes meleg, halk zene, hangulatos fények (amely tetszés szerint változtatható, tehát ha kékben szereted, akkor is menni fog..:)). Tiszta, rendezett, a célnak tökéletesen megfelel. A szoba funkcionálisan berendezve. franciaágy, egy fotel a ruháknak, kis éjjeli szekrény nagy-nagy piros kijelzős órával. A lényeg a lényeg, hogyha nem lakberendezési tippekért mész oda, akkor nem fogsz csalódni. A fürdő tiszta, tusfürdő, szájvíz van. (egy tipp: a használt türcsiket javasolnám máshol tárolni, nem a fürdőben)
    Nelly nem egyedül rendel, az előtérből néha beszűrődik a beszéd zaja, de nem zavaró, legalább is biztos nem arra fogsz figyelni. Nelly nagyon profin kezelte a logisztikát, figyelt arra, hogy ne fussak össze senkivel. A fürdő előtt várt, nehogy eltévedjek, illetve kimenetelkor is "felderítette" a terepet, szóval mintha egyedül lennétek.
  • Lány külseje:

    Kinyílt az ajtó, és mögötte Nelly fehérneműben fogadott. Picit féltem, hogy csalódni fogok, de azt kell hogy mondjam, hogy Nelly az életben sokkal jobban néz ki, mint a fényképeken. Gyönyörű, feszes, enyhén sportos, hamvas test, sima, "bababőr". De komolyan, olyan a bőre mint a bársony. Kicsi, gyönyörű formás mellek, feszes kis has, és világbajnok fenekek és combok. Én elég igényes vagyok, de nem találtam kivetni valót rajta. De, egy dolog. Az a műszempilla az nem kell, de ezt neki is mondtam...:) Ha még egy combfix is lett volna rajta, lehet már az ajtóban elmegyek..:) Szóval aki a fiatalos kis alkatot szereti, az nem talál jobbat, aki a pornós dögöt keresi, az menjen máshová.
  • Action:

    Zuhanyzás után leheveredtem az ágyra, Nelly mellém. Kellemes, kölcsönös simogatásba kezdtünk, majd szépen fokozatosan haladtunk a komolyabb dolgok felé. A pontos koreográfiát nem fogom leírni, az majd mindenki kitalálja magának, de a tapasztalataim a következők: finom, lágy, érzéki csók, mintha a barátnőddel lennél. A natúr franciája kellemes, lágy, ügyesen csinálja. Úgy vettem észre, hogy ha akarnám, tudná másképp is. Egy idő után kértem is, hogy hagyjuk, mert még terveim vannak. A puncija nagyon szép, "kislányos", higiénia 100%-ig rendben. El is időztem ott egy darabig. Az nyalogatásra, ujjazásra úgy vettem észre jól reagál, kifejezetten kellemes élmény volt nekem, talán neki is. Legalább is egyszer beszorult a fejem a combjai közé, bár illúzióim nincsenenk. :) Az aktust több pózban is levezényeltem, kellemes szűk kis puncija van. Nelly teljes mértékben partner volt mindenben, amit kértem, könnyen irányítható és "odaadó" volt. Monnyuk úriember voltam, semmi extrát vagy "olyat" nem kértem. Talán lehetett volna egy kicsit aktívabb és kezdeményezőbb, de mivel nem túl gyakran fordulok megy ilyen helyen, nem igazán van összehasonlítási alapom. Mondjuk úgy, hogy maximálisan ügyfélcentrikus volt, de meglepetést nem okozott.
    Az aktus végén Nelly megtisztogatott, majd odafeküdt mellém, és kellemesen elbeszélgettünk, viszonylag komoly témákról. Kellemes, értelmes lány. Néhány perc után már úgy éreztem, hogy tényleg beszélgetünk. És rájöttünk, hogy nagyon kicsi a világ...:)
  • Elszámolás:

    Egy borítékban az éjjeliszekrényre tettem az ajándékot, ami egyszer csak eltűnt. Nelly szóba sem hozta. Korrekt.
  • Összkép:

    Összességében nagyon kellemes élmény volt. Nelly egy kedves, értelmes, odaadó lány, egy istennő testével. Nem nyafog (igaz okot sem adtam rá), nem flegma, figyel rád, és ha igényled, kellemesen el lehet vele beszélgetni. Ha mégy egyszer kedvem támadna meglátogatni valakit, biztos ő lesz az.
Happy Massage