• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Drága Gáborom,
    Köszönöm szépen az írást.
    Örülök,hogy ilyen hosszú ideje ismerősök vagyunk.
    Puszillak,
    Legyen szép 7vegéd.
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Nem olyan egyszerű elérni, némi kitartás kell hozzá, de megéri. Ha telefonon nem megy, érdemes üzenetet írni itt, az oldalon. Egyébként, mint mondta, minden kérdésre szívesen válaszol telefonon. Az elérhetőségi idejében érdemes csak telefonon keresni, mert erősen (és szerintem helyesen) óvja a magánéletét. Nekem azért könnyebb, mert régi ismerősként több csatornán is elérhetem.
  • Megközelítés:

    Eni útmutatása alapján könnyen megtalálható. A parkolás ingyenes. Tömegközlekedés 17.es villamos plusz 3-4 perc séta.
  • Helyszín:

    Viszonylag nem régen épített lakóparki lakás. A fürdő tiszta, tusfürdő hegyek, meg ami még kell, a szoba tágas, a francia ágy kellően nagy és kényelmes, a hangulatvilágítás teljesen jó. (Nincs sötét) A tükrök elhelyezése nagyon jó, mindenhonnan mindent lehet sasolni ,a lakás tiszta, otthonos. 
    Ebből ugyan sokat nem fogtok látni, mert Eniről nem lehet levenni a tekintetet.
  • Lány külseje:

    Több, mint egy éve írtam Róla, de elfogultságom azóta is töretlen.
    A képeinek teljesen megfelel, nincs retus, de élőben a szeretetet, nyugalmat áraszó kisugárzása rabul ejtő. Én ugyan nem igényelném, de mindig olyan elegánsan fogad, mintha az Operába készülnénk. Hiába ismerem már régóta, mindig lenyűgöz, amikor ajtót nyit. Tegnap este egy testhez álló bordó miniruhában, ugyanolyan színű eszméletlen magas sarkú topánkában fogadott. Persze a rúzs és a fehérnemű is ilyen színű volt. Nagyon ügyel a részletekre is.
    Hosszú vöröses szőke (pót)haj, (láttam már eredeti, rövidebb hajjal is és az is nagyon jól áll neki) ami azonban igényes, jó tapintású. Nádszál karcsúság, kisebb, de feszes, érzékeny mellek, hosszú, formás combok. Arc kitakarástól nem kell tartani nagyon helyes arcú hölgy. Meleg tekintetű, enyhén sminkelt szemek és gyönyörű ívű közepesen húsos ajkak. Bőre finom selymes és mindig nagyon jó illatú.
    Nagy a kísértés, hogy már az előszobában rávesse magát az ember.
  • Action:

    Már belépéskor, mielőtt megszólalhattam volna, máris megcsókolt, csak ezután mehettünk be a szobájába. Az ágy mellett némi köszönés mellett tovább csókolóztunk, közben finoman benyúlt a pulóverem alá és simogatott. Mondanom sem kell, már állt mindenem.
    Eni csókja páratlan. A Ő csókját, mint ahogy simogatását is, bekötött szemmel is kiválasztanám száz nő közül is. Lágyan végignyalja az ajkamat, időnként be is szippantja (éni s az övét) átdugja a nyelvét és nyelvével az enyémet simogatja. Nincs szájra puszi meg propellerezés, „csak” szerelmetes barátnős féle érzéki csók. Felhúzom a ruhácskát, simogatom a két tenyeremben elférő popsit, mire a fülembe lihegi: ...markold meg rendesen…huhh..
    Közben levetkőztetjük egymást, majd egy gyors fürdés után már meztelenül folytatjuk a csókokat már az ágyon. Kisvártatva bekeni magát valami jó illatú csúszós akármivel és a testével, cicijeivel simogat tovább egészen addig míg valahogy a szájába kerül a f...kam. A franciája gyengéd, nyelvével köröz a makkon bekapja majd végignyalja, a zacsikat sem hagyja ki, majd ismét bekapja. Nincs mélytorok, de nagyon finom. Ismét csókolózunk ,majd én kényeztetem a cickókat, amit nagyon szeret és lejutok végre a már erősen neves duzzadó puncihoz. Nagyon szép látvány és jó belenyalni a rózsaszínű szirmok közé. Nem szokásom, de Eni annyira gusztusos és tiszta, hogy elkalandozok nyelvemmel a popsi bejáratához is. Elérkezett az idő a gumi felhelyezéséhez és megkérdeztem, hogyan szeretné kezdeni. Csodás mosolyával rátapadt a számra és szinte belém lihegte, hogy állva, hátulról.
    Irány a fotel, egyik lába a karfán és hátulról óvatosan beteszem. Eni puncija nagyon szűk, az a végig szorítós fajta, közben a kerek popsi látványa szinte végzetes. Az óvatosság csak az első pár percre vonatkozik, utána elszabadulnak az indulatok. Az egyre ütemesebb lökések lassan a maximumra emelkednek és hangos csattogásba mennek át. Már a fotel is kezdi ütni a falat és Eni hangja is egyre erőteljesebb. Végigfut bennem a gondolat, hogy Nádszálkát nem kellene ennyire intenzíven dugni, mikor hátrafordul és nyögi: ...fogd meg a csípőmet és keményebben... Na, ekkor kell az életmentő tartalékokat is mozgósítani és tolni ezerrel, ami belefér. Az eredmény sem marad el, mert amilyen hangosan élvez, azt valószínűleg nem csak én hallottam. Én is hörgök valamit és a hátára borulva pihegünk pár másodpercet, majd másik láb a másik karfára és ismétlés.
    Remegő lábakkal jutunk el az ágyig, ahol folytatásként Eni lágy lovaglásba kezd. Tövig beleül és előre hátra hintázik, miközben többször rám hajol és csókolózunk, vagy a mellecskéket tolja a számba. Finoman betolom egyik ujjamat néha a popsiba, másik kezem ujjait meg ő veszi a szájába és én is az övéit. Missziben is előadjuk ugyanezt majd megkérdezem: … van kedved popsiban folytatni? A válasz angyali mosoly és ...aha…
    Hanyatt fekszem és lassan, de biztosan tövig beleül, majd misszben élvezem tovább a finom popót.A popsi ha lehet, még szűkebb, mint a punci, a látvány meg egyenesen őrjítő. F---am a popsiban, lábai a nyakában és előttem a nedves, rózsaszínű punci.
    Nem szólunk semmit, de érezzük mindketten, hogy ez így nem elég intenzív. Csak egymásra pillantunk kaján mosollyal... és irány a fotel. Állva, hátulról. Amikor combját megemelve a maximumon felül tolom (és Ő is tolja magát rám) ismét eljut a csúcsra és kinyögi, hogy az ájulás határán van. És én is, de nem mondtam ki, lehet csak azért, mert nem volt elég erőm hozzá.
    Már több, mint egy órája szexelünk, de sikerül valahogy élve eljutunk az ágyra. Itt egy kitartó, nagyon finom, kézrásegítéssel egybekötött natúr francia után utódaim a gyönyörű ajkak között találják magukat. Eni hagy lenyugodni, majd kiszalad a fürdőbe rendbe tenni magát. Én is követem, így felüdülve fekszünk vissza az ágyba ahol még sokáig beszélgetünk, csókolózunk.
    Távozáskor meztelenül kísér az ajtóig és nem mehetek el a csodás nyelves csókok nélkül.
  • Elszámolás:

    Az időtartamban nem egyeztetünk előre csak a kezdésben, mert úgy is túllépném, így semmi értelme. Az ajándék, amit elfogad tőlem, az jóval több mint korrekt. Tp-ről így még nyilatkozni is értelmetlen lenne. Ennek ellenére ha van megbeszélt időtartam, azt természetesen illik betartani Egyébként úgy tudom, a régi pesti átlag felett épen csak egy hajszállal van és az extrák is nagyon barátiak.
  • Összkép:

    Eni határozott jellem, nála a nem az nem, viszont nagyon sok minden lehetséges. Mindemellett azért a kemény szexet sem szabad még egy pillanatra sem összetéveszteni a durvasággal. Ezért csak azok keressék, akik Nőként tudják Őt kezelni.
    Őszinte a végtelenségig, ezért nála nincsenek lehangoló mű nyögések és egy langyos tili-toli után sem fogja fényezni senkinek az egóját.
    Nyugodtan mehetnek hozzá kezdők is, mert árad belőle a nyugalom, szerintem bárkit levesz a lábáról. A rutinosabb uraknak viszont szinte kánaán a lehetőségek széles tárháza.
    Eni számomra egy másokkal összehasonlíthatatlan külön kategória, de hogy nem átlagos az biztos. Kedvessége, odaadása felülmúlhatatlan és az a széles repertoár a finom gyengédségtől a „majd belehalok” intenzitású kemény szexig is egyedülálló.
    Nem szívesen írtam meg ezt a beszámolót, leginkább megtartanám Őt magamnak.
    Nem kétséges, hogy Ő Az Istennő.
    Eni Drága, köszönöm, hogy ismerhetlek!
Happy Massage